http://www.balkansport.info/showthread. ... kanSport-2" onclick="window.open(this.href);return false;delko je napisao/la:ima li ko Face tv stream za veceras ? ili neki drugi ali da je dobar ? hvala
Samo se moras registrovat prvo.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
http://www.balkansport.info/showthread. ... kanSport-2" onclick="window.open(this.href);return false;delko je napisao/la:ima li ko Face tv stream za veceras ? ili neki drugi ali da je dobar ? hvala
Demantovace vas Miske sviju1988risha je napisao/la:Ma Miske i dalje ima najjaču loptu u našim redovim,čast svakome,al njegove lopte su nešto posebno... Al ja iskreno mislim da bi on nama više valjao da ulazi s klupe oko 60 minute,jer iskreno trkački se ne može nositi sa većinom naših igrača,a sa brzim repkama tipa Argentine mislim da nećemo imati puno koristi do njega... isti problem ima i Medunjanin,iako je mlađi od Misketa,spor je... i kako Sajo promjeni formaciju i nabaci Pjanića na DM sa Bešićem daleko brže ide ta lopta... Htjeli mi priznati ili ne Miske usporava nasu igru,nazalost,ali tako je...Sabinho je napisao/la:Vi ste sebi stvorili sliku da je Miske bogalj jbg. Ko ga prati kroz karijeru zna da od pocetka izgleda mlitavo i nesposobno medjutim ima efekta. Izmedju ostalog, u Kini se uopste ne igra los fudbal, mozete nekad i pogledati poneku tekmu pa bi shvatili da tamo ne igraju invalidi... Naprotiv, ima tamo igraca koji bi uveliko konkurisali za nasih prvih 11.
Kod mene dajdža vazda priča kako je bio na radnoj akciji u Doboju, i Sarajevo se zadesilo u Doboju,pripreme neke i odigraju sa Slogom prijateljsku... I kaže golman Sarajeva u svojih 16 m spusti loptu Safetu,i Pape sam u akciju od svog gola,sve predribla i na kraju i golmana Sloge i naravno zabijeSabinho je napisao/la:Moj pije od 18h, evo poceo je sad sa pricom kako je u njegovo vrijeme Susic sam prelazio po 6-7 igraca, pa onda Piksi, Dzajic jbt. Svaki put istoBelminM23 je napisao/la:Pošto nemam Face, u sobu si doni'o TV i sad malo surfam na velikom "monitoru" pa ću poslije da gledam utakmicu, još mi se i Amidža najavio da će doću u 3 pa da gledamo
+1kobe24 je napisao/la:Evo ima neki sastav na repre.zenta.cija.ba, oni vjeruju da ce ti igraci istrcati na teren, ne znam koliko im je izvor pouzdan.
Meni je npr. Sunjic smijesan, pa iole brzi i tehnicki potkovaniji napadac ce ga prolaziti kako zamisli. Tek tu se vidi koliko je Zukanovic bitan igrac. Stoperi i zadnji vezni igraci su prvi na udaru po pitanju kartona, a mi osim Spahe i Bice i nemamo stopera, a i pored Besica nekog ko moze kvalitetno odigrati na DM. A, Ervin bi mogao odigrati i stopera, i zadnjeg veznog i lijevog beka. Ja sam, takodjer, za Vranjesa veceras, a i da on bude prva rezerva za stopere, puno je brzi i okretniji, ali Susic ocigledno ne misli tako.
Pa dodaj dva samoglasnika u nick i uzivajknabs je napisao/la:Jos 2.30 sata,.
Popilo se vec 3 litra kafe, pitanje je sta sad- mozda nesto sa procentom ?
mozda malo muzicice i lagano solo- dernek, samo bojim se da ne probudim azdaju u drugoj sobi
Ma joj šuti,smiren je ovih dana,neki ga je naš švicarac neku noć bubno odzada,Pežo je odmah osto bez zadnjih točkova... Sreća njemu nije ništa,auto je na otpadu završilo,al' žao mi i ovog našeg Bošnje iz Švice,zasp'o čovjek,vozio kombi s prikolicom,humanitarnu pomoć za BiH... trijezan al umor ga savlad'o,al nek su živi obojica,biće autaSabinho je napisao/la:Gravce to su te standardne. Sad ocekujem ove ratne price i onda ce zaspati
gringobih je napisao/la:Pa dodaj dva samoglasnika u nick i uzivajknabs je napisao/la:Jos 2.30 sata,.
mozda malo muzicice i lagano solo- dernek, samo bojim se da ne probudim azdaju u drugoj sobi
http://sports-x.net/veetle1.html" onclick="window.open(this.href);return false;Elddar je napisao/la:Ima li ko link Grčka-Nigerija, ali sportklub? Nemam na mojojTv![]()
Živio brate!nisko je napisao/la:http://sports-x.net/veetle1.html" onclick="window.open(this.href);return false;Elddar je napisao/la:Ima li ko link Grčka-Nigerija, ali sportklub? Nemam na mojojTv![]()
Ziv i zdravknabs je napisao/la:gringobih je napisao/la:Pa dodaj dva samoglasnika u nick i uzivajknabs je napisao/la:Jos 2.30 sata,.
Gringo ziv si, prepo sam se da te Safet nije dokrajcijo.
Hvala, popij i ti nesto
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.