FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

gerdmuller
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la gerdmuller » 04 jun 2014, 02:46

ceze je napisao/la:
gerdmuller je napisao/la:
Ne valja nešto sa zvukom.
http://www.hrt.hr/enz/svlacionica/246466/" onclick="window.open(this.href);return false;
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 jun 2014, 16:14

Pep zeli da proda Schweinija, Muller nezadovoljan cinjenicom da mu iz uprave jos nisu nista obecali kada je u pitanju pocetni sastav...

Najmirniji smo bili kada smo imali Lella i Ottla u ekipi kao i ostalu nejac, tad se barem znalo da nece biti nezadovoljstva neigranjem ili rotacijom vecine igraca.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 04 jun 2014, 18:50

Čuj da proda Bastiana. Pa jel' on ograjs'o Đe il' nešto slično? :facepalm: Švajni vrijedi više od Iberskog poluotoka. Zaista poštujem Pepa kao trenera al me počinje pravo nervirat' sa ovim dječijim pričama. Čovjek će, bojim se, završit' ko Rajkard na kraju, sa možda malo više keša.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

rikimo
Kontakt:

Post Postao/la rikimo » 04 jun 2014, 19:35

Gdje je Pep rekao da želi da proda Švajnija?

Klare

Post Postao/la Klare » 04 jun 2014, 19:39

Omerbavarac je napisao/la:Pep zeli da proda Schweinija
:salut:
Potez decenije! :!:

Uzela bi se fina para, a riješio bi se igrača koji se ne uklapa u njegovu filozofiju.

Ne dajte mi lagati, ali mislim da bi se za njega i 'rvata moglo klepiti čak i preko 50 miljona. :think:

S druge strane Miler uvijek mora igrati, ne pitajte što.

Što se tiče mogućih pojačanja, sve je to još ola la, čekaćemo ipak neke konkretnije naznake. :kafa:
rikimo je napisao/la:Gdje je Pep rekao da želi da proda Švajnija?
Nigdje, ovo malo čitamo između redova. :mrgreen:

Ne znam, pitaj omera. :?

bavaracmujo
Kontakt:

Post Postao/la bavaracmujo » 04 jun 2014, 20:54

Sto se tice svajnija u to cisto sumnjam, mislim da je to nemoguce a za milera pa brate mili jesi igracina al kome je to zagarantovana prva postava osim nojera i lama, to je glupost sto on trazi, mislim da i ptica na gani zna da ti niko nemoze garantovati prvu postavu u onakoj konkurenciji!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 jun 2014, 22:01

Ma malo ja bacio bombu. :mrgreen:

Salim se, procitao sam na mirroru.
http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... ep-3642927" onclick="window.open(this.href);return false;
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 04 jun 2014, 23:41

Van Gaal unosi nemir u vaše redove :mrgreen:

btw. Omere ne vjeruj tom žutilu :)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 05 jun 2014, 00:00

Omere zaobiđi portale poput Mirrora,Daily Maila i Sun-a, ko da su pekli zanat kod Radončića. :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 05 jun 2014, 00:36

Ma nemate brige, normalno da ne vjerujem ali mora se nesto pi2sati pa makar to bile i nebuloze. :mrgreen:

Can izgleda zavrsava posao oko odlaska u L'pool tako da s tim gubimo jos jendog talenta i igraca pred kojim je svijetla buducnost, no takva vremena dosla, da Bayern nema vremena cekati da se igrac razvije nego se hvala Bogu ima pa se trazi gotov proizvod. :cool:

Od njegovog transfera ce i Bayern nesto zaraditi, vjerovatno nesto malo al bolje ista nego nista. :mrgreen:

Mandzo se spominje kao zamjena za Balonju koji bi mogao put Turske, tamo gdje je i Hajrovic. :lol:

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 05 jun 2014, 00:54

Omerbavarac je napisao/la:Pep zeli da proda Schweinija
Logicno, treba napraviti mjesta za Rodea. Pa nisu ga valjda doveli da hobla klupu...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 05 jun 2014, 00:57

kraljttbvb je napisao/la:
Logicno, treba napraviti mjesta za Rodea. Pa nisu ga valjda doveli da hobla klupu...
Ne pratis medije. :twisted:
Rodea cemo poslati u Domuzistan na kaljenje, svakako smo navikli da nam svake godine daju po jednog igraca. :cool:

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 05 jun 2014, 09:15

Cemo da prodamo svajna :?
Fak jea :cool:

Ps.
Jos da pozdravim raju koja je na par prethodnih stranica diskutovala o pepu ;)
Fina rasprava, fina.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 05 jun 2014, 13:30

http://talksport.com/football/exclusive ... 4060394143
However, Hunter did add that Bayern Munich could scupper any chance of a deal if the German giants manage to sell Bastian Schweinsteiger.
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

R32
Kontakt:

Post Postao/la R32 » 05 jun 2014, 14:13

Kako vidim ode Can, zao mi dobar igrac. Al mi niej jasno oko tog ugovora kakav je bio, akko se vec do 2015 godine mogao kupiti nazad sto nisu postavili i u ugovoru da dr. klubovi ne mogu kupiti al et.
Mia San Mia

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 05 jun 2014, 15:05

R32 je napisao/la:Kako vidim ode Can, zao mi dobar igrac. Al mi niej jasno oko tog ugovora kakav je bio, akko se vec do 2015 godine mogao kupiti nazad sto nisu postavili i u ugovoru da dr. klubovi ne mogu kupiti al et.
ja ne mogu opisati kako sam razocaran, mislim da je ovo greska u rangu Hummelsa, a pored njega Rode se dovodi :facepalm:
[youtube][/youtube]

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 05 jun 2014, 15:27

Ma uprava sto se tiče mladih igrača pravi katastrofalne greške. Već su nas napustila tri velika talenta , a prelazni rok jos nije ni počeo. Cana smo dali za siću umjesto na dvogodišnju posudbu. Nekog za gušu treba uhvatiti zbog ovog, pa ovo nije normalno kakve gluposti pravimo oko talenata. Lukas Raeder nas je također napustio, Derflingera traži Karsruher,Alessandra Schopfa trazi Gladbach, Oliveru Markoutzu istekao ugovor, Patricku Weihrauchu istekao ugovor trazi ga Vitesse, Nikoli Jelišiću i Dennisu Chessi također istekli ugovori, ...

Za par godina nećemo imati igrača iz omladinskog pogona u ekipi. Pu pu pu pu :evil:
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 05 jun 2014, 15:50

FRANK RIBERY je napisao/la:Ma uprava sto se tiče mladih igrača pravi katastrofalne greške. Već su nas napustila tri velika talenta , a prelazni rok jos nije ni počeo. Cana smo dali za siću umjesto na dvogodišnju posudbu. Nekog za gušu treba uhvatiti zbog ovog, pa ovo nije normalno kakve gluposti pravimo oko talenata. Lukas Raeder nas je također napustio, Derflingera traži Karsruher,Alessandra Schopfa trazi Gladbach, Oliveru Markoutzu istekao ugovor, Patricku Weihrauchu istekao ugovor trazi ga Vitesse, Nikoli Jelišiću i Dennisu Chessi također istekli ugovori, ...

Za par godina nećemo imati igrača iz omladinskog pogona u ekipi. Pu pu pu pu :evil:
:evil: Još ako olako puste Schopha, nek idu svi zajedno na jedno mjesto. Govori se da ce se i sa njim napraviti isto ovako kao sa Canom, ili da bude ukljucen u transfer Sinana Kurta iz Gladbacha. Naredne godine ce biti jako teske za igrace iz vlastitog pogona, postavljena je ljestvica visoko sto se tice rezultata, i djeca ce najvise ispastati. Ioako odavno nije bilo ovoliko igraca koji obecavaju. Dosta ce ih otici iz kluba, a da niko i ne primjeti. Treba uraditi kao ovi iz Engleske, naci neku filijalu u Belgiji, Holandiji, Italiji, ovim slabijim ligama, pa da obavezno idu na loan sezonu-dvije.

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 05 jun 2014, 16:08

FRANK RIBERY je napisao/la:

Od svih tih nabrojani meni je samo žao Cana i Patrika Weihraucha i njih sam vidio u klub u budućnosti... Oba igrača su mi bila jbg draga i možda sam ih najviše i pratio ...

A nije to "Pu pu pu" nego "Pep pep pep" ...

Uglavnom uprava na čelu sa "Šamijašem" (inače poznatiji kao KHR) pokazuje znanje i zanat ... Još samo Sammer da se uklopi, ako već nije, u skupinu idiota i onda slobodno možemo reći da nemamo fudbalski normalnog čojka u upravi...

Sve nekakvi ekonomi, biznismeni, političari i šta imaš od njih očekivati ? Da čuvaju talente i teže nekom "bayernovom genu" ? Njih brinu samo pare i marketing, brzina zarade a oni da troše godine na razvoj igrača ...
Boli njih briga nego izvali keš za marketinški gotovog igrača i da je naravno podoban Pep Guardioli jer nedo Bog da se neko njemu zamjeri, mogao bi otići iz kluba pa šta bi onda Bayern radio, sa marketinškog aspekta naravno ...

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 05 jun 2014, 16:42

thulkazal je napisao/la:
FRANK RIBERY je napisao/la:

Od svih tih nabrojani meni je samo žao Cana i Patrika Weihraucha i njih sam vidio u klub u budućnosti... Oba igrača su mi bila jbg draga i možda sam ih najviše i pratio ...

A nije to "Pu pu pu" nego "Pep pep pep" ...

Uglavnom uprava na čelu sa "Šamijašem" (inače poznatiji kao KHR) pokazuje znanje i zanat ... Još samo Sammer da se uklopi, ako već nije, u skupinu idiota i onda slobodno možemo reći da nemamo fudbalski normalnog čojka u upravi...

Sve nekakvi ekonomi, biznismeni, političari i šta imaš od njih očekivati ? Da čuvaju talente i teže nekom "bayernovom genu" ? Njih brinu samo pare i marketing, brzina zarade a oni da troše godine na razvoj igrača ...
Boli njih briga nego izvali keš za marketinški gotovog igrača i da je naravno podoban Pep Guardioli jer nedo Bog da se neko njemu zamjeri, mogao bi otići iz kluba pa šta bi onda Bayern radio, sa marketinškog aspekta naravno ...
Kevin Friesenbichler je igrač koji će za 2,3 godine vrijediti 30,40 mil eura i to su znali prepoznati u Benfici. Benno Schmitz je moderan ofanzivni bek koji je trebao biti Lahmova zamjena u budućnosti, a Vladimir Ranković je igrač po mom ukusu, brz, dobar sa obje noge, odlično razigrava ekipu. Uz ostale koje sam nabroja mi smo ostali bez skoro svih igrača koji valjaju u našem pogonu. Ovakva politika je pogubna i većina mladih talenata će nas izbjegavati u budućnosti, ići će čim napune 18 jer ovdje nemaju perspektivu. Drugi će za naše igrače uzimati pare, a mi ćemo uskoro izgledati ko Arsenal bez engleskih igrača.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: PSV i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []