BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
officijelna je ova gore sa Izetom kao lažnom devetkom
A.F.C. Bournemouth!
- DonCorleone
- Kontakt:
Izuzev Sunjica je ovo nas najjaci sastav, uh kamo sreceGoalgetter je napisao/la:OFFICIAL starting LINEUP: Begović; Mujdža, Šunjić, Spahić, Salihović; Bešić, Pjanić, Hajrović, Lulić; Misimović, Džeko.
Ovo je pravi sastav izgleda.
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 04 jun 2014, 03:11, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Bas, jedva docekali da ga popljuju a Dzeko i Miske se uveliko zagrijavaju..Virtu4l je napisao/la: Nemoj postavljati, nek' još malo orgijaju.
ser del barça es el millor que hi ha !
Cuj Sunjic ispred Vranjesa ????Goalgetter je napisao/la:OFFICIAL starting LINEUP: Begović; Mujdža, Šunjić, Spahić, Salihović; Bešić, Pjanić, Hajrović, Lulić; Misimović, Džeko.
Ovo je pravi sastav izgleda.
Covjek je spor u nogama. Cak Pandza je bio brzi od njega. Jedino u cemu je dobar je izbijanje visokih lopti glavom i nista drugo. Sve ostalo prosjek. Taman za Ukrajinsku ligu. Gdje ce on Argentinu i Nigeriju zaustavit ??
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 04 jun 2014, 03:11, ukupno mijenjano 1 put.
Pape malo haka,odrzava nas budne..povecaanjem nervoze ubija volju za spavanjem..spavalice na aparatima.
1946
A Kolasinac??DonCorleone je napisao/la:Izuzev Sunjica je ovo nas najjaci sastav, uh kamo sreceGoalgetter je napisao/la:OFFICIAL starting LINEUP: Begović; Mujdža, Šunjić, Spahić, Salihović; Bešić, Pjanić, Hajrović, Lulić; Misimović, Džeko.
Ovo je pravi sastav izgleda..
- DonCorleone
- Kontakt:
Pa Kolasinac-Sunjic, pogledaj moj potpis.ARGUMENT je napisao/la:A Kolasinac??DonCorleone je napisao/la:Izuzev Sunjica je ovo nas najjaci sastav, uh kamo sreceGoalgetter je napisao/la:OFFICIAL starting LINEUP: Begović; Mujdža, Šunjić, Spahić, Salihović; Bešić, Pjanić, Hajrović, Lulić; Misimović, Džeko.
Ovo je pravi sastav izgleda..
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- undefined007
- Kontakt:
Mujdža DMF hahahahahahahahahaha gasi igricu
For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.
http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
Zar je moguce da ce te u ovaj sastav povjerovatRustem je napisao/la:
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
ako je neko gledao Grcka - Nigerija, kakvi su bili čokoladni?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- DonCorleone
- Kontakt:
Je li ovo igra i selektor na poziciji stoperaRustem je napisao/la:
Aha, kontam..ja bi radije vidio Bicakcica na stoperu, kolasinca lijevog beka, salihagu i besica kao zadnje vezne a pjanica umjesto Misketa..onda bi bio prezadovoljanDonCorleone je napisao/la:ARGUMENT je napisao/la:DonCorleone je napisao/la:
Pa Kolasinac-Sunjic, pogledaj moj potpis.
- velez_mostar
- Kontakt:
Stvarno ne mogu da vjerujem da je ovaj momak sa repicem pred kamerama, nevjerovatno!
On ce da "pita pitanje".
Prebacujem jer se osjecam jako neugodno gledajuci ovo, sramocenje, sramocenje, i sramocenje!!
Samo da napokon pocne utakmica..btw, Nigerija drzi visok tempo svih 90 min, dok su Grci stvarno majstori taktike u defanzivnom smislu.
On ce da "pita pitanje".
Prebacujem jer se osjecam jako neugodno gledajuci ovo, sramocenje, sramocenje, i sramocenje!!
Samo da napokon pocne utakmica..btw, Nigerija drzi visok tempo svih 90 min, dok su Grci stvarno majstori taktike u defanzivnom smislu.
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Dobro jutro, ipak igra Hadzic , mene je iznenadio, nadam se i Argentince 
Napravio sam kafu za infarkt, strah me popiti je.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- sigurnoable
- Kontakt:
Gdje je Edin Avdic ili ce ovaj sa ovim glasom djeteta komentarisati mi utakmicu?
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Kaunas je napisao/la:ako je neko gledao Grcka - Nigerija, kakvi su bili čokoladni?
Katastrofalni. Krila su im kao nešto odradila, al' kilavo izgledaju totalno. Doduše, to je kontra Grčke, koja ne ostavlja prostor nikome, protiv nas je sve moguće.
Nama je Željo svetinja jedina.
- DonCorleone
- Kontakt:
Je li risha online
?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.