pa spaval iko ljudi dragi ahahahah
BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
Registriranih korisnika/ca: 0oo0, ade43, adisice, admir1991, Ado01, Ajax, AjsKjub, alemsa, Amar Dzeko, ammarc, ARGUMENT, AsharaK, bandit, barbarez, bavarian_bk, BelminM23, Besic, bhfanatic14, BigDaddy, BosnaSTL, Bosniacum Lilium, Braveheart23, brzi21, Cautinho, celikmilan, Dado, Dalix, damir_82, datko, DesimaL, dnevni, donniedarko, DukeOfWellington, DzemoVoliMarmeladu, džakailibu, Elcor, esprit24, fanatic1991, faruk26, Fecox, Fk_zeljo_1921, FRANK RIBERY, Gifron, glavni, Golubovic77, grgr, habib, HZ_ilidzaa, icetea01, JoeCelt, karameldar, Kaunas, kinder_jaje, klasik, knabs, Kobe Bryant, kokakolas, Korektorsedmica, KrojcicaHills, Krokodil, leorey, levat, lile, lolcina, MARCELO, Mesut Ozil 10, MilaKunis, milanist, Mirsad94, mirza_9, mirzavolimtebosno, mma_hz, mordfustang, Mozambik, MrWhite, NEZALAGANJE, normalaba, nut_shell, Papastathopoulos, PerryFred, plavipatriota, R.J.W.G., rambo16, rammstein, reptile, RiNo, robijas_Ri, Rodman, Rule_hz, saffet, Sagittarius, Scof1eld, sikirica, skoniiify, soxx, staragarda, SterlingYNWA, thenoke, Thorin, Tracy3McGrady, tzboy, undefined007, Unofficialpage, Vedad87, velez_mostar, vm22, Vratnik, vrebac86, wienultras, Wisey, ZahaKING, Zekoo

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
ne igramo protiv nekih levata tamo
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Dzeko jedan velemajstor, nema se tu sta reci za njeg, a da nije poznato. Spaha, kapitenski, sigurno, vodja ove ekipe.
Muhamed siguran, pozrtvovan, ne respektuje nikoga. Nista sto je nepoznato, svima nama koji ga pratimo kroz karijeru.
Po meni, najslabiji su Misimovic i Sunjic.
Sent from my ST18i using Tapatalk
Muhamed siguran, pozrtvovan, ne respektuje nikoga. Nista sto je nepoznato, svima nama koji ga pratimo kroz karijeru.
Po meni, najslabiji su Misimovic i Sunjic.
Sent from my ST18i using Tapatalk
Izdržati, to je temelj vrline!
-
SterlingYNWA
- Kontakt:
Sunjic van pa makar niko ne usao , samo me strah da Tinki ne udje to ce biti ludnicaAjax je napisao/la:Dzeko van - Ibisevic unutra ( 45 - 60 min max. )
Lulic van - Visca unutra ( 45 - 60 min )
Sunjic van - Vranjes/Bicakcic unutra ( 45 min )
Pjanic van - Medunjanin unutra ( 60 min )
Nemoj tako naljutit će se VeležovciKaunas je napisao/la:jel ovo Zeljko Joksimovic u studiju?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Joj da nam je jos onog Arslanagica , pa prekucat cemo EURO majkem!!!
- DonCorleone
- Kontakt:
To sam posao i ja reci, ponovo Misimovic najslabiji, Meksikanci ga lagano sa loptom pretrce, u nekim trenucima Besic vadi loptu pored koje je on blize stajao. Pozadi i naprijed trenutno igrac manje!velez_mostar je napisao/la:Misimovic je najlosija karika, nikakve koristi od njega, usporava igru i protok lopte, sporo se izvlaci, i prema naprijed je beskoristan...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- 1988risha
- Kontakt:
Najjače kad se javi Mirsad iz Amerike,i pita ga Vedo šta očekuje od večerašnje tekme : Pa dobro su igrali protiv Obale Slonovače

Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Bešić 
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Je li ovo Jusufbegović rekao:"Ne igramo protiv nekih levata.."!? 
LUHG!
- mordfustang
- Kontakt:
'Ne igramo protiv nekih levata tamo,ovo je ozbiljna reprezentacija'

[quote="0oo0"]Misimović i Šunjić su jedini koji ne bi trebali imati mjesta u timu[/quote
1000%
Sent from my Home using fingers
1000%
Sent from my Home using fingers
- donniedarko
- Kontakt:
Mehikanci ce vcrs sanjati Besica
Miske mi je jedini minus do sada 
Sad slijedi šou, tamo negdje od 60 minute, Tino, Avdija i ostatak vesele družine, mislim da će i Ibro panenka na teren 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
hladan ko špricer u pola 5 ujutro.Head je napisao/la:Pazi ovog iz Vogosce hahahhaha
undefined007 je napisao/la:oko izo je![]()
![]()
hajrovic i besic najbolji! ocekujem SEA RUSIOCIA TENKA T 34 u drugom poluvremenu
Sunjic kakav amater
Ervin Zukanovic
Nije on grohnuo. Nego je iz profesionalne TV kuće prešao na buvljak gdje nema nikakve norme ni pm.R.J.W.G. je napisao/la:I ovaj Marjan baš grohnuo. Kad se čovjek sjeti njegovih prenosa Cvajte i poredi s ovim večeras. Nebo i zemlja.Inače igramo veoma dobro, sviđa mi se agresivnost i presing kad nemamo loptu. Vjerovatno bi to još bolje izgledalo sa nekim rokadama, ali i ovako je dobro.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
1988risha je napisao/la:Najjače kad se javi Mirsad iz Amerike,i pita ga Vedo šta očekuje od večerašnje tekme : Pa dobro su igrali protiv Obale Slonovače![]()
![]()
15.10.2013.
ne zasluzujemo ga.aleksandar_veliki je napisao/la:Niko Papeta da spomene, pa cu ja. Doktorski postavljena igra, svi igraci na svojim najboljim mjestima. Respect selektore...
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.