seo moze i selektor da bude ako zeli xdmma_hz je napisao/la:Mozel Seo igrati na stoperu..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
seo moze i selektor da bude ako zeli xdmma_hz je napisao/la:Mozel Seo igrati na stoperu..
Nazalost istina za Misketa. Ali ipak za njega trce dva zadnja vezna i krila pa to nije toliko kriticno. Jer gubi lopte daleko od gola. Isto tako zna podvalit loptu. A Sunjic kad izgubi loptu to je vec 50% gola.Kobe Bryant je napisao/la:Šunjić nije za ove ekipe , fali Zuka![]()
Miske je postao igrac za 30 min , nemoze on pratiti ovaj presing![]()
Šunjić out Kolašinac ako je zdrav in , ili Vranjes
Miske out , Medunjanin in
Bosniacum Lilium je napisao/la:Head je napisao/la:ne zasluzujemo ga.aleksandar_veliki je napisao/la:Niko Papeta da spomene, pa cu ja. Doktorski postavljena igra, svi igraci na svojim najboljim mjestima. Respect selektore...![]()
![]()
Pape dozivotni selektor![]()
![]()
Ko je ova ???Kaunas je napisao/la:
Covjek uradio ono sto bi vecina ovih forumasha odavno napravila i o cemu je trubila 2 godine..ZahaKING je napisao/la:Slažem se, jesam bio protiv njega, priznam i dalje sam zbog ovih poziva i svega, al za ovo skidam kapu!aleksandar_veliki je napisao/la:Niko Papeta da spomene, pa cu ja. Doktorski postavljena igra, svi igraci na svojim najboljim mjestima. Respect selektore...![]()
osam hahahaha xdKaunas je napisao/la:
imam osjecaja da se previse trosi u odbrani, pa je los prema naprijedadisice je napisao/la:A šta je sa Pjanićem nešto je pasivan previše
Šunjiću je najbolje mjesto kod kuće ili barem na klupi. O Misimoviću bi se dalo raspravljati.aleksandar_veliki je napisao/la:Niko Papeta da spomene, pa cu ja. Doktorski postavljena igra, svi igraci na svojim najboljim mjestima. Respect selektore...

nije svjesna kako lako moze da me ima.Kaunas je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.