Kaunas je napisao/la:moja ženaknabs je napisao/la:Ko je ova ???Kaunas je napisao/la:
Ima li sestru ili mamu ?
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Kaunas je napisao/la:moja ženaknabs je napisao/la:Ko je ova ???Kaunas je napisao/la:
Spomenut ću ga ja: Ovako je trebalo igrati već duže vremena a ne da nam plasman ovisi o inspiraciji toliko osporavanog Hajrovica. Dosta nas priča o tome više od godinu dana.aleksandar_veliki je napisao/la:Niko Papeta da spomene, pa cu ja. Doktorski postavljena igra, svi igraci na svojim najboljim mjestima. Respect selektore...
Nismo imali igrače da bi igrali ovako, uvijek je neko od ključnih bio povrijeđen i onda su neki morali na neprirodne pozicije.NoName je napisao/la:Spomenut ću ga ja: Ovako je trebalo igrati već duže vremena a ne da nam plasman ovisi o inspiraciji toliko osporavanog Hajrovica. Dosta nas priča o tome više od godinu dana.
Pape je poceo da vuce VELEMAJSTORSKE POTEZE. Imam osjecaj da u 60 min ulaze Ibisevic i Visca.DonCorleone je napisao/la:KOLASINAC NA STOPERU!!! JAO JESAM KRALJ!!!! OVO SAM PROGNOZIRAO!!!!!!!!!!!!!!!
Logični potezi druže, lako je sad Papetu kombinovati kad ima ovoliku širinu.mma_hz je napisao/la:Evo @virtual uboli smo sa ovim Kolasincem na stoperu..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.