Hvala momci
BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
Odo spavat, moram u 8 vježbat matematiku 
Hvala momci
Hvala momci
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Sjajna utakmica i extra pobjeda. Bravo momci

Jesi to uzeo na kladariKrokodil je napisao/la:Ponovo Begović !![]()
eto ga
poslije ovoga vjerujem da mozemo daleko otici na SP
@krokodil
a sad, malo odmorit i škola
poslije ovoga vjerujem da mozemo daleko otici na SP
@krokodil
a sad, malo odmorit i škola
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
kolasinac je tito.kakav je ovo kralj.samo da je sa pjanom sve ok
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- QUARTERBACK
- Kontakt:
nisi glup al nikakolet3 je napisao/la:Branimo se ko Žepa '93ljudi nas zakucali pred naš 16-erac i pokazuju koliko su jaca ekipa od nas....sastaviti 3 pasa ne možemo
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
momak jednostavno mora sve da porusi #Rusilac
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Bit ću kratak.
Muhamed Bešić, Asmir Begović, Emir Spahić, Sead Kolašinac.
Muhamed Bešić, Asmir Begović, Emir Spahić, Sead Kolašinac.
Zadnja izmjena: kokakolas, dana/u 04 jun 2014, 05:33, ukupno mijenjano 1 put.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
nisam ko ti, ali trudim se da te dostignemQUARTERBACK je napisao/la:nisi glup al nikakolet3 je napisao/la:Branimo se ko Žepa '93ljudi nas zakucali pred naš 16-erac i pokazuju koliko su jaca ekipa od nas....sastaviti 3 pasa ne možemo
@Janez
Nisam, treb'o mi go Meksika..
Odlično ja zadovoljan
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mora da je gledo neku drugu utakmicuQUARTERBACK je napisao/la:nisi glup al nikakolet3 je napisao/la:Branimo se ko Žepa '93ljudi nas zakucali pred naš 16-erac i pokazuju koliko su jaca ekipa od nas....sastaviti 3 pasa ne možemo
dijete se posebnim potrebama je @let3let3 je napisao/la:nisam ko ti, ali trudim se da te dostignemQUARTERBACK je napisao/la:nisi glup al nikakolet3 je napisao/la:Branimo se ko Žepa '93ljudi nas zakucali pred naš 16-erac i pokazuju koliko su jaca ekipa od nas....sastaviti 3 pasa ne možemo
15.10.2013.
aferimBosniacum Lilium je napisao/la:momak jednostavno mora sve da porusi #Rusilac
habib
Biti će bolje broo, nek smo mi dobili. Sad će SP eto love.Krokodil je napisao/la:@Janez
Čujemo se momci i sretno ko mora od 8h da radi.
Svaka čast igračima, Safetu na ovoj pobjedi, i svaka čast nama što smo ovako ostali budni da ispratimo i ovu utakmicu.
Begovic,Besic,Rušilac
Begovic,Besic,Rušilac
-
samoposmatram
- Kontakt:
Pjanic i povreda je takticka varka argenticima.
- fanatic1991
- Kontakt:
Nadam se da nastavljamo sa ovom formacijom cini mi se da smo dosta opasniji nego sa 2 spica...
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.