BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
Svjesni smo mi da Sušić, Hadžić i Avdija nikada neće stati na teren u Brazilu i hvala Bogu da je tako. Po meni imamo nekih 4-5 dobrih alternativa (Višća, Vranješ, Medunjanin, Ibišević, Ibričić) na klupi i srećom oni mogu zakrpiti više pozicija.
Pape je dobro postavio udarnih 11 - nema šta. Jedino čega se bojim je Miske, kojeg volim k'o brata svoga ali ipak mislim da će se teško nositi sa jakim reprezentacijama u Brazilu.
Pape je dobro postavio udarnih 11 - nema šta. Jedino čega se bojim je Miske, kojeg volim k'o brata svoga ali ipak mislim da će se teško nositi sa jakim reprezentacijama u Brazilu.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
mma_hz je napisao/la:Treba ovo poslat Sei..cuj on 7.5.Kaunas je napisao/la:sto Seo 7.5?Ajax je napisao/la:BESIC 10
BEGOVIC 9.5
HAJROVIC 9
SPAHIC 8.5
DZEKO 7.5
SEO 7.5
VRANJES 7.5
PJANIC 7
MUJDZA 7
SALIHOVIC 7
VISCA 7
LULIC 6.5
MISMOVIC 6.5
IBISEVIC 6
IBRICIC 6
SUNJIC 5.5
SUSIC 5
SUSIC 7.5 ( nadam se da Susic nije drzao Pjanica predugo u igri sa Medunjaninom na klupi. 60 min je bilo i vise nego dovoljno. Ako znamo da mu malo fali da se povrjedi a ovo je ipak bila prijateljska utakmica a on glavni motor ekipe ).![]()
Al Besic igracina...
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Kako sta cemo, Miske ce igrat svakuDonCorleone je napisao/la:Sta cemo sa Misimovicem jarane, dvije katastrofalne partije zaredom?Virtu4l je napisao/la:
Svakako mi nije jasno zašto ocjenjujete igrače koji su igrali po deset minuta.
Re: Odg: BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
Besic jeste jedan od najboljih ako ne najbolji al za desetke vala nije. Bilo je tu par gresaka, tipa bespotreban faul, nije pratio jednom napad i sad na kraju jel pogresno dodao il mu odezese loptu, ne mogu se sjetit. To je sto mi pada na pamet.Ajax je napisao/la:BESIC 10
BEGOVIC 9.5
HAJROVIC 9
SPAHIC 8.5
DZEKO 7.5
SEO 7.5
VRANJES 7.5
PJANIC 7
MUJDZA 7
SALIHOVIC 7
VISCA 7
LULIC 6.5
MISMOVIC 6.5
IBISEVIC 6
IBRICIC 6
SUNJIC 5.5
SUSIC 5
SUSIC 7.5 ( nadam se da Susic nije drzao Pjanica predugo u igri sa Medunjaninom na klupi. 60 min je bilo i vise nego dovoljno. Ako znamo da mu malo fali da se povrjedi a ovo je ipak bila prijateljska utakmica a on glavni motor ekipe ).
Naravno da smo dobili igracinu i da je odigrao dobru tekmu. Valjda znas sta hocu reci iako vjerujem da nisi 10 dao sto je odigrao "perfekt" nego sto je najbolji u ekipi bio.
- DonCorleone
- Kontakt:
Da je samo Miske u pitanju, ni po jadaVanBasten je napisao/la:
Nemoj mu Misketa, Bogati.... osjetljiv je jako
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Svaka cast Papetu koji je ovim forumskim strucnjacima i selektorima dao do znanja ko je babo
Besic
Besic
ZZ
Ništa, sad je bezbolan, ima dovoljno trkača oko njega. Čekao si njegovu magičnu loptu? Dočekao si je, zamalo gol.DonCorleone je napisao/la:Sta cemo sa Misimovicem jarane, dvije katastrofalne partije zaredom?
Dobro ti VanBasten reče, nemoj mi Misketa, eto ti Tina pa njega kritikuj
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Sledeci da popusi je Santos.
Besica ocekujem u nekom klubu liga 5ce nakon SP-a. Ovo nije normalno kako momak igra.
Cestitke Safetu i reprezentativcima na jos jednoj odlicnoj partiji. Samo da ovako nastavimo i na SP-u i nema brige za prolazak grupe. Cak nesto mislim da bi mozda mogli da iznenadimo i Argentinu. Za mene to ne bi bilo nista cudno u toj mjeri. Ipak smo postali respektabilna repka. Jedva cekam duel izmedju Besica i Messija, da vidimo od cega je nas Mume napravljen. Bice mu to odlican test, a siguran sam da ce da ga polozi uspjesno.
Ovi sa Fejsa su mogli makar i pres konferenciju poslije utakmice da prenose, imali su koliko vidim signal cccc
Besica ocekujem u nekom klubu liga 5ce nakon SP-a. Ovo nije normalno kako momak igra.
Cestitke Safetu i reprezentativcima na jos jednoj odlicnoj partiji. Samo da ovako nastavimo i na SP-u i nema brige za prolazak grupe. Cak nesto mislim da bi mozda mogli da iznenadimo i Argentinu. Za mene to ne bi bilo nista cudno u toj mjeri. Ipak smo postali respektabilna repka. Jedva cekam duel izmedju Besica i Messija, da vidimo od cega je nas Mume napravljen. Bice mu to odlican test, a siguran sam da ce da ga polozi uspjesno.
Ovi sa Fejsa su mogli makar i pres konferenciju poslije utakmice da prenose, imali su koliko vidim signal cccc
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
S ove dvije pobjede i kako stvari stoje vracamo se u top 20 na fifinoj rang listi tacnije na 19 mjesto

-
bordobijeli
- Kontakt:
ovo je ohrabrujuce ,samo ovako nastaviti .ova formacija uz izmjene bicakcic-sunjic i kolasinac-salihovic .

ma za ostale vas samo loži. Miske je jedini grijeha vrijedanDonCorleone je napisao/la:Da je samo Miske u pitanju, ni po jadaVanBasten je napisao/la:
Nemoj mu Misketa, Bogati.... osjetljiv je jako.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
MEXICO 0-1 BOSNIA-HERZEGOVINA
Friendly at Soldier Field, Chicago Attendance 60707
FACE TV snimak
BiH-MEX 1.pol
http://www.dailymotion.com/video/x1yemv ... -pol_sport
&
(encoding in process .....)
BiH-MEX 2.pol
http://www.dailymotion.com/video/x1yes6 ... -pol_sport

Friendly at Soldier Field, Chicago Attendance 60707
FACE TV snimak
BiH-MEX 1.pol
http://www.dailymotion.com/video/x1yemv ... -pol_sport
&
(encoding in process .....)
BiH-MEX 2.pol
http://www.dailymotion.com/video/x1yes6 ... -pol_sport

Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
- Goalgetter
- Kontakt:
Ne bih rekao da je Miske katastrofalan bio, ali nije bio dobar, to priznajem. Ali i dalje sam za njega u prvih 11, mozemo sebi dozvoliti taj luksuz da igramo sa njim na terenu. Pjanic i Besic mu cuvaju ledja.
sta li je višća večeras uradio da je alternativa jbt ...kokakolas je napisao/la:Svjesni smo mi da Sušić, Hadžić i Avdija nikada neće stati na teren u Brazilu i hvala Bogu da je tako. Po meni imamo nekih 4-5 dobrih alternativa (Višća, Vranješ, Medunjanin, Ibišević, Ibričić) na klupi i srećom oni mogu zakrpiti više pozicija.
ibričić alternativa??? pa mozemo odmah spakovati kofere nazad...

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Dobro moze 8. Malo je previse izletao. Pa onaj jedan faul, mogao je i crveni dobit. Trebao bi biti malo smireniji kao Spaha kojem sam dao 8.5 Mislim da je to realno. Papetu bi dao 8-8.5. da je izveo Dzeku i Pjanica pravovremeno. I da je poceo sa SEOM na stoperu. Mada mozda je zelio da vidi koliko Sunjic moze u pravoj utakmici. Nadam se da je uvidio.Kaunas je napisao/la:
sto Seo 7.5?
Raskrinka me čovjekVanBasten je napisao/la:ma za ostale vas samo loži. Miske je jedini grijeha vrijedan
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Vedator igrao 10 minuta i to na desnom krilu u situaciji kad se branimo...Virtu4l je napisao/la:Raskrinka me čovjekVanBasten je napisao/la:ma za ostale vas samo loži. Miske je jedini grijeha vrijedanMiske i Vedo najslabiji, baš ih znam izabrati
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- DonCorleone
- Kontakt:
A to sto igramo sa 10 igraca tokom 90 minuta jeste problem jarane. Kada smiri loptu, izgubi je, kada krene naprijed, stignu ga za sekund, kada primi loptu i okrene se - izgubi je. Pozadi nepostojeci Besic trci i za sebe i za njega.robijas_Ri je napisao/la: Kako sta cemo, Miske ce igrat svaku. A to sto se nije realizovala njegova lopta nije njegov problem.
Nije valjda da ovo niko ne vidi. Bukvalno igrac manje na terenu.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
To je to.moj uzor-S.G je napisao/la:Svaka cast Papetu koji je ovim forumskim strucnjacima i selektorima dao do znanja ko je babo![]()
Besic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.