BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

Rustem
Kontakt:

Re: BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico

Post Postao/la Rustem » 04 jun 2014, 05:55

Besic pojecanje...

Dok igra lazno krilo ili sta vec dva spica davno procitano.... ne moze taj lik da to glumi protiv jaci repki. :(
Hajrovic :thumbup: samo nastavi...
Zadnja izmjena: Rustem, dana/u 04 jun 2014, 05:56, ukupno mijenjano 2 puta.
Ervin Zukanovic

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 04 jun 2014, 05:55

Virtu4l je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:ma za ostale vas samo loži. Miske je jedini grijeha vrijedan :mrgreen:
Raskrinka me čovjek :rol:
ne sekiraj se, znaš da su ko zlatne ribice :mrgreen:
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 04 jun 2014, 05:55

In Miske we trust! :bih:

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 04 jun 2014, 05:55

rammstein je napisao/la:
kokakolas je napisao/la:Svjesni smo mi da Sušić, Hadžić i Avdija nikada neće stati na teren u Brazilu i hvala Bogu da je tako. Po meni imamo nekih 4-5 dobrih alternativa (Višća, Vranješ, Medunjanin, Ibišević, Ibričić) na klupi i srećom oni mogu zakrpiti više pozicija.

Pape je dobro postavio udarnih 11 - nema šta. Jedino čega se bojim je Miske, kojeg volim k'o brata svoga ali ipak mislim da će se teško nositi sa jakim reprezentacijama u Brazilu.
sta li je višća večeras uradio da je alternativa jbt ...
ibričić alternativa??? pa mozemo odmah spakovati kofere nazad...
Slazem se za Ibru da nema na toj listi sta trazit. Ali Visca itekako ima kvaliteta da bude vazna alternativa, Nemozes ga u ovoj tekmi toliko i ocjenjivat gad ga je ubacio na kraju kad je bezveze samo igrace slao na teren bez ikakve formacije i taktike, tako da su svi samo trcali bez ikakvog plana kao kokosi bez glave.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 04 jun 2014, 05:56

DonCorleone je napisao/la:
robijas_Ri je napisao/la: Kako sta cemo, Miske ce igrat svaku :D. A to sto se nije realizovala njegova lopta nije njegov problem.
A to sto igramo sa 10 igraca tokom 90 minuta jeste problem jarane. Kada smiri loptu, izgubi je, kada krene naprijed, stignu ga za sekund, kada primi loptu i okrene se - izgubi je. Pozadi nepostojeci Besic trci i za sebe i za njega.

Nije valjda da ovo niko ne vidi. Bukvalno igrac manje na terenu.
:thumbup: :thumbup: Miske ocigledno igrac manje protiv jacih trkackih ekipa....nema on tu motoriku da prati takav tempo.
Neka ga Safet drži kao dzokera za zadnjih 20 minuta
Zadnja izmjena: let3, dana/u 04 jun 2014, 05:56, ukupno mijenjano 1 put.

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 04 jun 2014, 05:56

.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 13 mar 2020, 22:19, ukupno mijenjano 2 puta.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 04 jun 2014, 05:56

Lulic,Salihovic i egzekutor Izo,ovu trojicu posebno pohvaliti za lijepu akciju kod gola.

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 04 jun 2014, 05:56

Ajax je napisao/la:BESIC 10
BEGOVIC 9.5

HAJROVIC 9
SPAHIC 8.5
DZEKO 7.5
SEO 7.5
VRANJES 7.5
PJANIC 7
MUJDZA 7
SALIHOVIC 7
VISCA 7
LULIC 6.5
MISMOVIC 6.5
IBISEVIC 6
IBRICIC 6
SUNJIC 5.5
SUSIC 5

SUSIC 7.5 ( nadam se da Susic nije drzao Pjanica predugo u igri sa Medunjaninom na klupi. 60 min je bilo i vise nego dovoljno. Ako znamo da mu malo fali da se povrjedi a ovo je ipak bila prijateljska utakmica a on glavni motor ekipe ).
Begovic 9
Besic 9
Spahic 9
Mujdza 7
Salihovic 7,5
Sunjic 7
Pjanic 7
Misimovic 7
Lulic 6,5
Hajrovic 8
Dzeko 8
Kolasinac 8
Vranjes 7
Visca -
Ibricic 6
Susic 7
Ibisevic -
BosnaE

Rustem
Kontakt:

Post Postao/la Rustem » 04 jun 2014, 05:57

PerryFred je napisao/la:Misimović igrač manje na terenu .
Bešić,Begović :thumbup:
:kafa:

Tino Sveno sada AM :? :crazy: :lol: sreca nije usao Hadzic.... Vrske :lol: :opaopa:
Zadnja izmjena: Rustem, dana/u 04 jun 2014, 05:58, ukupno mijenjano 1 put.
Ervin Zukanovic

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 04 jun 2014, 05:58

Goalgetter je napisao/la:Ne bih rekao da je Miske katastrofalan bio, ali nije bio dobar, to priznajem. Ali i dalje sam za njega u prvih 11, mozemo sebi dozvoliti taj luksuz da igramo sa njim na terenu. Pjanic i Besic mu cuvaju ledja.
Pjanke se nenormalno trosi, ali dobro samo jos protiv Argentine, Nigeriju i Iran cemo na ovaj nacin silovati! Ali zao mi Pjanketa ipak.

Jao, jao sta se desi za nekih 20tak dana priprema, nova formacija, novi igraci u prvih II, gotovo perfektna igra, borba tokom citavih 90 minuta, Kolasinac-Besic-Hajrovic :o . Ne znam, ovako mozemo stvarno daleko!
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 04 jun 2014, 05:58, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 04 jun 2014, 05:58

DonCorleone je napisao/la:
robijas_Ri je napisao/la: Kako sta cemo, Miske ce igrat svaku :D. A to sto se nije realizovala njegova lopta nije njegov problem.
A to sto igramo sa 10 igraca tokom 90 minuta jeste problem jarane. Kada smiri loptu, izgubi je, kada krene naprijed, stignu ga za sekund, kada primi loptu i okrene se - izgubi je. Pozadi nepostojeci Besic trci i za sebe i za njega.

Meni su sasvim solidno djelovali kao ekipa, kad imamo loptu treba nam Miske, kad se branimo lijepo to urade Pjanic i Besic i bez Misketa, ni ujednoj situaciji Miske nije kriv za kontranapad i to je dovoljno.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 jun 2014, 05:58

Ne dobija se ocjena 9 tako lako u današnjem fudbalu, odvadite malo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 04 jun 2014, 05:59

Susicu dat cijelu tekmu protiv Santosa :thumbup:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Wisey
Kontakt:

Post Postao/la Wisey » 04 jun 2014, 06:00

DonCorleone je napisao/la: A to sto igramo sa 10 igraca tokom 90 minuta jeste problem jarane. Kada smiri loptu, izgubi je, kada krene naprijed, stignu ga za sekund, kada primi loptu i okrene se - izgubi je. Pozadi nepostojeci Besic trci i za sebe i za njega.

Da, šteta što nije probao sa trojcem Bešić-Pjanić-Salihović, jer Miske je prevelik dizelaš za ovako ozbiljne utakmice. On će poslužiti sigurno protiv Irana, možda i Nigerije ali protiv Argentinaca bojim se da bi nas mogli kažnjavati za svaki metar prostora. Nažalost, Miske je genijalac al realno on ne može napraviti sprint 30-40 metara, pa ne može on bez lopte stići 'svog' igrača ispred koji vodi loptu.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 04 jun 2014, 06:00

visca nema brzinu koliku bi trebao imati igrac njegove visine... pogledaj to sto ej igrao svaki put , ali svaki put se zakuca u leđa protivnika
on je odlican igrac az repke sa sporijim bekovima, ali protiv nigerije i argentine je igrac manje na terenu
isto vrijedi za misimovica, protiv argentine nema sta traziti, vec protiv nigerije i irana ce biti igrac odluke jer ce imati vremena da se okrene i zavrsi akciju asistencijom ili golom
po meni od ovih sto su usli TSS je daleko najsmireniji i najbolji bio... jako puno pretrcao, ima dug korak i zna sta ce sa loptom, nije paničar i ne igra napamet kao vecina koja su usla...
vranjes je po meni mnogo bolji kao stoper :/
dzeko, pjanic, besic , seo,begovic, spahic svjetska klasa, hajrovic jos malo da se smiri i ne zalijece u dribling također...
lulic salihovic standardno dobri , sejad malo manje u odbrani al eto :) sve u svemu safet ce **** argentince!!!!!!!

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 04 jun 2014, 06:01

Po meni je Dzeko bio jedan od najslabijih iz prvih 11 veceras. Vrlo puno izgubljenih lopti, i nezelaganja. PLus 1 ili dva promasena zicera. Nadam se da ce biti onaj prvai sledeci put.

Ajax
Kontakt:

Re: Odg: BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico

Post Postao/la Ajax » 04 jun 2014, 06:01

soxx je napisao/la:
Naravno da smo dobili igracinu i da je odigrao dobru tekmu. Valjda znas sta hocu reci iako vjerujem da nisi 10 dao sto je odigrao "perfekt" nego sto je najbolji u ekipi bio. :)
Dobro onda 9,5 Besic. On i Begovic igraci utakmice. Malo iza njih Hajrovic i Spahic. Pa onda SEO.

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 04 jun 2014, 06:01

Ovo nije normalno kako Bešić igra, ne znam kako bih drugačije opisao njegove igre :shock:

Sjajna utakmica, moderna BiH, sa zadnjim veznim, kreativnim veznim, pokretljivim krilnim igračima, ubojitim i korpulentnim špicom, sjajnom odbranom i TOP 10 golmanom svijeta.
Argentinci već kukaju :kafa:

Laku noć narode :ljepota:
Zadnja izmjena: Amar Dzeko, dana/u 04 jun 2014, 06:01, ukupno mijenjano 1 put.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 04 jun 2014, 06:01

Miske mora igrati,to je sto puta prozvakano.Pogotovo u ovoj novoj formaciji u kojoj nemamo posjed kao sto smo imali prije.Treba nekad umiriti igru,razvuci malo loptu,drzati je u nogama,uhvatiti protivnika u sevu.
Pa ne mozemo samo jurcati i igrati napade sa 5,6 dodavanja i stalno gubiti lopte,takav ritam bi nas ubio i to niko ne bi izdrzao.
Ovo je potpuno novi stil u kojem ima dovoljno eksplozivnih igraca ali takodje treba i rutiner kakav je Miske.
Zadnja izmjena: drummer, dana/u 04 jun 2014, 06:03, ukupno mijenjano 2 puta.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 04 jun 2014, 06:02

Znaci po nekima trebamo biti strpljivi i cekati da dodje Misketovih 5 minuta....do tada se zavrsi SP..

Pjana umjesto Misketa i jedan "ratnik" da pomaze Besicu(Salihovic) i to je to.. ;)
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.