Dok igra lazno krilo ili sta vec dva spica davno procitano.... ne moze taj lik da to glumi protiv jaci repki.
Hajrovic
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
ne sekiraj se, znaš da su ko zlatne ribiceVirtu4l je napisao/la:Raskrinka me čovjekVanBasten je napisao/la:ma za ostale vas samo loži. Miske je jedini grijeha vrijedan![]()
Slazem se za Ibru da nema na toj listi sta trazit. Ali Visca itekako ima kvaliteta da bude vazna alternativa, Nemozes ga u ovoj tekmi toliko i ocjenjivat gad ga je ubacio na kraju kad je bezveze samo igrace slao na teren bez ikakve formacije i taktike, tako da su svi samo trcali bez ikakvog plana kao kokosi bez glave.rammstein je napisao/la:sta li je višća večeras uradio da je alternativa jbt ...kokakolas je napisao/la:Svjesni smo mi da Sušić, Hadžić i Avdija nikada neće stati na teren u Brazilu i hvala Bogu da je tako. Po meni imamo nekih 4-5 dobrih alternativa (Višća, Vranješ, Medunjanin, Ibišević, Ibričić) na klupi i srećom oni mogu zakrpiti više pozicija.
Pape je dobro postavio udarnih 11 - nema šta. Jedino čega se bojim je Miske, kojeg volim k'o brata svoga ali ipak mislim da će se teško nositi sa jakim reprezentacijama u Brazilu.
ibričić alternativa??? pa mozemo odmah spakovati kofere nazad...
DonCorleone je napisao/la:A to sto igramo sa 10 igraca tokom 90 minuta jeste problem jarane. Kada smiri loptu, izgubi je, kada krene naprijed, stignu ga za sekund, kada primi loptu i okrene se - izgubi je. Pozadi nepostojeci Besic trci i za sebe i za njega.robijas_Ri je napisao/la: Kako sta cemo, Miske ce igrat svaku. A to sto se nije realizovala njegova lopta nije njegov problem.
Nije valjda da ovo niko ne vidi. Bukvalno igrac manje na terenu.
Begovic 9Ajax je napisao/la:BESIC 10
BEGOVIC 9.5
HAJROVIC 9
SPAHIC 8.5
DZEKO 7.5
SEO 7.5
VRANJES 7.5
PJANIC 7
MUJDZA 7
SALIHOVIC 7
VISCA 7
LULIC 6.5
MISMOVIC 6.5
IBISEVIC 6
IBRICIC 6
SUNJIC 5.5
SUSIC 5
SUSIC 7.5 ( nadam se da Susic nije drzao Pjanica predugo u igri sa Medunjaninom na klupi. 60 min je bilo i vise nego dovoljno. Ako znamo da mu malo fali da se povrjedi a ovo je ipak bila prijateljska utakmica a on glavni motor ekipe ).
PerryFred je napisao/la:Misimović igrač manje na terenu .
Bešić,Begović
Pjanke se nenormalno trosi, ali dobro samo jos protiv Argentine, Nigeriju i Iran cemo na ovaj nacin silovati! Ali zao mi Pjanketa ipak.Goalgetter je napisao/la:Ne bih rekao da je Miske katastrofalan bio, ali nije bio dobar, to priznajem. Ali i dalje sam za njega u prvih 11, mozemo sebi dozvoliti taj luksuz da igramo sa njim na terenu. Pjanic i Besic mu cuvaju ledja.
Meni su sasvim solidno djelovali kao ekipa, kad imamo loptu treba nam Miske, kad se branimo lijepo to urade Pjanic i Besic i bez Misketa, ni ujednoj situaciji Miske nije kriv za kontranapad i to je dovoljno.DonCorleone je napisao/la:A to sto igramo sa 10 igraca tokom 90 minuta jeste problem jarane. Kada smiri loptu, izgubi je, kada krene naprijed, stignu ga za sekund, kada primi loptu i okrene se - izgubi je. Pozadi nepostojeci Besic trci i za sebe i za njega.robijas_Ri je napisao/la: Kako sta cemo, Miske ce igrat svaku. A to sto se nije realizovala njegova lopta nije njegov problem.
Da, šteta što nije probao sa trojcem Bešić-Pjanić-Salihović, jer Miske je prevelik dizelaš za ovako ozbiljne utakmice. On će poslužiti sigurno protiv Irana, možda i Nigerije ali protiv Argentinaca bojim se da bi nas mogli kažnjavati za svaki metar prostora. Nažalost, Miske je genijalac al realno on ne može napraviti sprint 30-40 metara, pa ne može on bez lopte stići 'svog' igrača ispred koji vodi loptu.DonCorleone je napisao/la: A to sto igramo sa 10 igraca tokom 90 minuta jeste problem jarane. Kada smiri loptu, izgubi je, kada krene naprijed, stignu ga za sekund, kada primi loptu i okrene se - izgubi je. Pozadi nepostojeci Besic trci i za sebe i za njega.
Dobro onda 9,5 Besic. On i Begovic igraci utakmice. Malo iza njih Hajrovic i Spahic. Pa onda SEO.soxx je napisao/la:
Naravno da smo dobili igracinu i da je odigrao dobru tekmu. Valjda znas sta hocu reci iako vjerujem da nisi 10 dao sto je odigrao "perfekt" nego sto je najbolji u ekipi bio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.