VFL Wolfsburg

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Neutral
Kontakt:

Re: VFL Wolfsburg

Post Postao/la Neutral » 16 feb 2010, 12:17

Ljudi moji, pa igrači im nisu u formi, posebno Misimović. I zato su i tako loši, ne mogu ni njega a ni Grafitea prepoznati. Tek kada oni počnu igrati kako znaju, onda i Vukovi mogu očekivati nešto, a ovako su solida, ipak su u sredini. 8-)

VFCB
Kontakt:

Post Postao/la VFCB » 18 feb 2010, 14:56

bez obzira na sve ja danas ocekujem 2 protiv vilareala :D

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 18 feb 2010, 14:58

Realno gledajuci, nemaju sanse veceras :|
× Plava krv ispod koze ×

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 feb 2010, 15:23

MaliMemo je napisao/la:Realno gledajuci, nemaju sanse veceras :|
A i ''zuta podmornica'' je haman klon od vukova ove sezone.
Ljudi igrali odlicno prije ove sezone prdnuli u sisu.
Mozda presudi Svabsko,Bosansko,Brazilski mentalitet :mrgreen:
Ali hajde de.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 18 feb 2010, 15:30

harishp je napisao/la:
MaliMemo je napisao/la:Realno gledajuci, nemaju sanse veceras :|
A i ''zuta podmornica'' je haman klon od vukova ove sezone.
Ljudi igrali odlicno prije ove sezone prdnuli u sisu.
Mozda presudi Svabsko,Bosansko,Brazilski mentalitet :mrgreen:
Ali hajde de.
ali Villarreal se vraca lagano u formu poslednjih meseci.Od utakmice sa Laziom sve se promenilo i sada igraju zaosta lep fudbal.Ne znam da li ce igrati Rossi veceras imao je nekih problema sa porodicom ovih dana pa je isao za Ameriku ali mislim da bi ovo Villarreal trebao dobiti.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 18 feb 2010, 21:01

Dobra utakmica Vukova. Da su bili s(p)retniji mogli su odnijeti citav plijen. Sve u svemu imaju aktivan rezultat, tako da im sanse nisu tako male za prolazak u naredni krug takmicenja. Vec su, po mnogima, bili otpisani. Velike propuhe u odbrani i opet ne bas izrazene realizatorske sposobnosti su uradile svoje.
Poznato je da su zutari i u gostima veoma nezgodan protivnik, tako da su sanse fifti-fifti.
Vom Jäger zum Gejagten

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 18 feb 2010, 21:55

da su rossi i najbolji igrac vilalreala cazorla igrali bilo bi drugacije eto ako budu igrali u njemackoj vidjecete ;)
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 18 feb 2010, 21:58

Dobar rezultat, stavise odlican. Imaju solidnu sansu za prolaz dalje, pa mozda cak i da se proguraju do samog kraja. Dosta propustenih 100% sansi, pogotovo Grafite, koji se i pored dva postignuta gola, propisno obrukao. Dzeko opet odlican, takodjer i Miske je veoma dobar bio sto ohrabruje sve navijace Vukova.
Sad kad krene niz, ne zaustavi ga niko. :) :)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

VFCB
Kontakt:

Post Postao/la VFCB » 18 feb 2010, 22:01

odlican rezultat za vukove, siguran prolaz ;)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 18 feb 2010, 22:22

nista ovo ne garantuje poznavajuci Wolfsburga moze primit 5 golova kuci...
1974---1975---1976---2001---2013---2020

damirko
Kontakt:

Post Postao/la damirko » 20 feb 2010, 12:21

evo sky sport pise da je transfer Ben Khalife realiziran

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 20 feb 2010, 14:09

damirko je napisao/la:evo sky sport pise da je transfer Ben Khalife realiziran
Pisao sam o tome prije par dana.Wolfsburg ide u podmlađivanje i pokušat će dovesti veliki broj super talenata naredne sezone.Sljedeći bi trebao biti Dennis Diekmeier prvak Evrope sa U-19 reprezentacijom Njemačke i igrač koji slovi za jednog od najtalentovanijih mladih desnih bekova .Cijena bi se trebala kretati od 4-6 mil eura.Ima 20 godina i standardno igra u Nurnbergu.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Wert
Kontakt:

Post Postao/la Wert » 25 feb 2010, 21:50

Dali je ovo prolaz na pomolu, Wolfsburg vodi 3:1 pred sami kraj prvog poluvremena, Džeko je načeo mrežu Žute Podmornice.
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 feb 2010, 21:57

Vukovi s vratnika. :D :D
Ponovo se vracaju u formu iz prosle sezone. Fenomenalma igra. Pogotovo nasih igraca. Miske iako je imao nekoliko gresaka dosta je dobro odigrao. Ponovo daje one pasove na koje smo navikli. 8-) 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 25 feb 2010, 23:58

svaka im cast na vecerasnjoj utakmici, pogotovo na prvom poluvremenu. forma im je na usponu, sto se dalo primjetiti iz zadnjih nekoliko utakmica. preokrenuti rezultat protiv schalkea ne moze svako. ;)
uz malo vise srece, rezultat protiv villereala, je mogao biti znatno ubjedljiviji. ali isto tako se na momente osjecala nesigurnost, tako da je kod rezultata 2-1 za wolfse, moglo biti svasta.
prvenstveno mi je drago, kao i svakom od nas, zbog naseg dvojca da wolfsi ulaze u pravu formu. mozda bude prekasno za neko europsko takmicenje, ali da sezonu dostojanstveno privedu kraju, kako prilici jednom prvaku.
sudeci po glasinama, dzeko sigurno napusta vukove, a haman ce ga i miske slijediti...
Vom Jäger zum Gejagten

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 feb 2010, 00:32

geronimo je napisao/la:svaka im cast na vecerasnjoj utakmici, pogotovo na prvom poluvremenu. forma im je na usponu, sto se dalo primjetiti iz zadnjih nekoliko utakmica. preokrenuti rezultat protiv schalkea ne moze svako. ;)
uz malo vise srece, rezultat protiv villereala, je mogao biti znatno ubjedljiviji. ali isto tako se na momente osjecala nesigurnost, tako da je kod rezultata 2-1 za wolfse, moglo biti svasta.
prvenstveno mi je drago, kao i svakom od nas, zbog naseg dvojca da wolfsi ulaze u pravu formu. mozda bude prekasno za neko europsko takmicenje, ali da sezonu dostojanstveno privedu kraju, kako prilici jednom prvaku.
sudeci po glasinama, dzeko sigurno napusta vukove, a haman ce ga i miske slijediti...
Ako ulete u formu i poslozi im se u bivsem kupu uefa.Mogli bi i pehar dici.To bi im bas bilo melem na ranu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 feb 2010, 01:03

Napokon....

Čestitam im na porolazu, lijepo je vidjti kada isprašiš Španjolski tim sa 4:1 ;)

Edin nije dodao Grafite-u, šta da mu nije legla, ne smije ono raditi, malo me iznenadio.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 26 feb 2010, 01:08

Neutral je napisao/la:Napokon....

Čestitam im na porolazu, lijepo je vidjti kada isprašiš Španjolski tim sa 4:1 ;)

Edin nije dodao Grafite-u, šta da mu nije legla, ne smije ono raditi, malo me iznenadio.
Nije mu dodao jer je Grafite bio u Ofsajdu.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 feb 2010, 01:10

U trenutku kada je dodana lopta Edinu jeste, ali kasnije nije. Mislim da mu je mogao dodati, ono ispočetka je bio pasivni offside. Ne znam, mislim da je imao pravo da mu doda, i to je rekao isto komentator, no briga me, jer su dobili a Edin je zabio.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 26 feb 2010, 01:19

Neutral je napisao/la:U trenutku kada je dodana lopta Edinu jeste, ali kasnije nije. Mislim da mu je mogao dodati, ono ispočetka je bio pasivni offside. Ne znam, mislim da je imao pravo da mu doda, i to je rekao isto komentator, no briga me, jer su dobili a Edin je zabio.
Da je dodao i sudija svirao offside bilo bi sto nije pucao i jos ono tvoje nesmije ono raditi i upropastavati lopte.
Poslije je su i jedan i drugi druge uposljavali kako treba.Bitno je odcepiti a neko mora prvi.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.