BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_

Goalgetter
Kontakt:

Re: BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico

Post Postao/la Goalgetter » 04 jun 2014, 06:10

Samo kad uporedim one tekme kad sa Mexikom i Argentinom kad isfrustriran zbog poraza i lose igre citav dan nenaspavan i mrzovoljan budes, i ovo. :thumbup:

Laku noc raja, uhvatiti makar sat vremena sna, i onda na obaveze. :bih:

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 04 jun 2014, 06:10

Rustem je napisao/la:
drummer je napisao/la:Miske mora igrati,to je sto puta prozvakano.Pogotovo u ovoj novoj formaciji u kojoj nemamo posjed kao sto smo imali prije.Treba nekad umiriti igru,razvuci malo loptu,drzati je u nogama,uhvatiti protivnika u sevu.
Pa ne mozemo samo jurcati i igrati napade sa 5,6 dodavanja i stalno gubiti lopte,takav ritam bi nas ubio i to niko ne bi izdrzao.
Ovo je potpuno novi stil u kojem ima dovoljno ekslozivnih igraca ali takodje treba i rutiner kakav je Miske.
Treba Miske malo mrdnuti guzom i prici...a ne zavlaciti se cekati nesto dok drugovi lome vratove u def.. i of hem nisu protivnici L rep. da imas toliki posjed o cemu ti pricas...
Prijatelju,u obe ove utakmice mi smo imali debelo manji posjed od protivnika i samo na mahove smo uspjeli loptu drzati duze i igrati.Ne moze se cijelu utakmicu lopta pustiti protivniku i stalno jurit za njom,to trosi nase igrace.
Cak i protiv Argentine gdje nam posjed nije ni vazan ipak treba nekad malo stati na loptu,razvuci protivnika,iznervirati ga.
Eto ti i jedne nase mane koju sam ja vidio u ove dvije utakmice.Igrali smo iskljucivo jednostavne napade sa 5,6 dodavanja i brzo gubili lopte.
Da nije igrao Misimovic,to bi bilo jos i gore.

Rustem
Kontakt:

Post Postao/la Rustem » 04 jun 2014, 06:10

reptile je napisao/la:Besic gigant! :tokralju:

Spahic, SEO, Hajrovic, Dzeko :opaopa: :bow:

Ova formacija se ne smije mijenjati! :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
O tome se pise mjesecima prije Egipta mnogo prije, prije....valjda je kamikaza sracunala 2+2.
Ervin Zukanovic

Virtu4l
Kontakt:

Re: Odg: BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico

Post Postao/la Virtu4l » 04 jun 2014, 06:12

Ajax je napisao/la:Pa ako se sjecas to sam i ja tebe pitao mogu i da potrazim moj post dva dana prije tekme. Sta mislis bili poceli sa Seom na stoperu umjesto Sunjica. A Salihovic normalno na ljevog beka gdje je bolji nego zadnji vezni. Jedino me cudi Pape da nije zamjenio Pjanica poslje 60 min i uveo Medunjanina. Nepotrebna kocka po meni.
Odmah nakon afere Zukanović sam napisao da Seo ide na stopera ako se Bičakčić ne oporavi, jednostavno Salihović nije igrač za klupe, a ovako smo/su svi zadovoljni, vuk sit ovce na broju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 04 jun 2014, 06:13

Misimovica od pocetka protiv Nigerije i Irana, ali niposto protiv Argentine.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 04 jun 2014, 06:15

Virtu4l je napisao/la:
Ajax je napisao/la:Pa ako se sjecas to sam i ja tebe pitao mogu i da potrazim moj post dva dana prije tekme. Sta mislis bili poceli sa Seom na stoperu umjesto Sunjica. A Salihovic normalno na ljevog beka gdje je bolji nego zadnji vezni. Jedino me cudi Pape da nije zamjenio Pjanica poslje 60 min i uveo Medunjanina. Nepotrebna kocka po meni.
Odmah nakon afere Zukanović sam napisao da Seo ide na stopera ako se Bičakčić ne oporavi, jednostavno Salihović nije igrač za klupe, a ovako smo/su svi zadovoljni, vuk sit ovce na broju.
Sta mislite bil moglo ovako ostati, da Salihaga preuzme ljevu stranu a Kola na stopera umjesto Bicakcica? Ja nemam nista protiv.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Rustem
Kontakt:

Post Postao/la Rustem » 04 jun 2014, 06:16

DonCorleone je napisao/la:Misimovica od pocetka protiv Nigerije i Irana, ali niposto protiv Argentine.
:thumbup:
Ervin Zukanovic

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 jun 2014, 06:18

DonCorleone je napisao/la:Sta mislite bil moglo ovako ostati, da Salihaga preuzme ljevu stranu a Kola na stopera umjesto Bicakcica? Ja nemam nista protiv.
Može to ostati, ali treba ih dobro uigrati. Nije sve bilo baš tako sjajno i bajno, možda zbog ovih hokejaških izmjena, pa se sve poremetilo. Kolašincu vjerujem mnogo više u odnosu na Bičakčića ili Šunjića, mnogo su spori, a Seo je kao britva, ne kalkuliše i ne pametuje, kad je prpa lopta ide na tribine, prosto k'o pasulj.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 04 jun 2014, 06:18

Ako vec zelite izbaciti Misketa,ono sto bi se optimalno moglo napraviti je staviti Lulica na njegovo mjesto a Salihovica na lijevo krilo,medunjanin nikako,ni pod razno,samo ce ugusiti kreativnost Pjanica.
A lule bi tu bio izuzetno opasan plus sto bi nam sredina i defanzivno bila cvrsca.
Ali i dalje sam za Misketa.

ARGUMENT
Kontakt:

Post Postao/la ARGUMENT » 04 jun 2014, 06:19

DonCorleone je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Sta mislite bil moglo ovako ostati, da Salihaga preuzme ljevu stranu a Kola na stopera umjesto Bicakcica? Ja nemam nista protiv.
Vraca se Bicakcic koji je uigran na toj poziciji i sa Spahom. Ako hoce da ostane Salihovic u timu, miske mora vani. Jedino da ostavi Kolasinca na klupi ali nije valjda tako lud!?!

robijas_Ri
Kontakt:

Post Postao/la robijas_Ri » 04 jun 2014, 06:21

Ma nek igra tko hoce, samo bih zelio vidjeti ovu smirenost, borbenost, kao sto su igrali ove dvije prijateljske. I ne sumnjam da ce htjeti i duplo bolje, al me strah da im se noge ne odsjeku pa to sve bude nategnuto. Ne zelim da im se stvori nervoza, jer ja cu sigurno biti.

ARGUMENT
Kontakt:

Post Postao/la ARGUMENT » 04 jun 2014, 06:21

drummer je napisao/la:Ako vec zelite izbaciti Misketa,ono sto bi se optimalno moglo napraviti je staviti Lulica na njegovo mjesto a Salihovica na lijevo krilo,medunjanin nikako,ni pod razno,samo ce ugusiti kreativnost Pjanica.
A lule bi tu bio izuzetno opasan plus sto bi nam sredina i defanzivno bila cvrsca.
Haha sto se bacaju igraci po neprirodnim pozicijama samo da bi se naslo mjesta za omiljene igrace..cuj Lulica na poziciju od Misketa?! Tobe jarabi

budzak
Kontakt:

Post Postao/la budzak » 04 jun 2014, 06:22

https://www.facebook.com/pages/Crazy-Ba ... 0053790623" onclick="window.open(this.href);return false; :D

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 04 jun 2014, 06:22

drummer je napisao/la:Ako vec zelite izbaciti Misketa,ono sto bi se optimalno moglo napraviti je staviti Lulica na njegovo mjesto a Salihovica na lijevo krilo,medunjanin nikako,ni pod razno,samo ce ugusiti kreativnost Pjanica.
Medunjanin i Pjanic imaju veci radius kretanja bez lopte nego Pjanic i Misimovic, tako da bi protiv jacih reprezentacija igrao sa igracima koji imaju veci radius kretanja, a kombinacija ima dosta. Samo Medunjanin ne usporava igru koliko ti zaista mislis, problem je bio u kombinaciji Medo-Miske-Pjana, tada je to tako izgledalo, ali sa rastrcanim krilima bi Medunjanin bio puno jaci.
Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 04 jun 2014, 06:24, ukupno mijenjano 1 put.

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 04 jun 2014, 06:23

.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 13 mar 2020, 22:17, ukupno mijenjano 1 put.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 04 jun 2014, 06:24

Virtu4l je napisao/la:
Pa trebalo bi da bude tako. Jedino me brine sto Zukanovic ima mnogo vise iskustva od Kolasinca kao stoper. Zna se postavit. Rijetko dobija kartone. Kolasinac mi ponekad djeluje malo brzopleti previse igra na snagu a protivnici to nekad iskoriste i odglume gori faul nego sto jeste. Naravno da je SEO bolji ii igrac za sljedecih 10 godina. Ali mozda bi i u ovom trenutku Zukanovic mogao pomoci. Ali sad sta je tu je. Nadam se da ce Spahic i Bicakcic odigrati bar prve dvije bez problema.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 04 jun 2014, 06:24

ARGUMENT je napisao/la:
Haha sto se bacaju igraci po neprirodnim pozicijama samo da bi se naslo mjesta za omiljene igrace..cuj Lulica na poziciju od Misketa?! Tobe jarabi
Ako si gledao utakmice Lazia onda si vidio da je Lulic igrao i tu,na mjestu ofanzivnog veznog,poluspica.Ako ne vjerujes mozes pitati onog tuzlaka sto navija za Lazio :mrgreen:
Lulicu ni jedna ofanzivna pozicija nije neprirodna,to je univerzalan igrac.
A da mi je Miske omiljen igrac,to jest,nikad to nisam ni krio.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 04 jun 2014, 06:26

ARGUMENT je napisao/la:
:D :D

ARGUMENT
Kontakt:

Post Postao/la ARGUMENT » 04 jun 2014, 06:29

drummer je napisao/la:
ARGUMENT je napisao/la:
Ako si gledao utakmice Lazia onda si vidio da je Lulic igrao i tu,na mjestu ofanzivnog veznog,poluspica.Ako ne vjerujes mozes pitati onog tuzlaka sto navija za Lazio :mrgreen:
Lulicu ni jedna ofanzivna pozicija nije neprirodna,to je univerzalan igrac.
A da mi je Miske omiljen igrac,to jest,nikad to nisam ni krio.
Ma jarane Lulic u Laziu nije Lulic u repki..iskreno, sa onom bezopasnosti i neprimjecnosti kao veceras on mora biti sretan da bude u prvih 11, a kamol da igra neke neprirodne pozicije..on ima srecu sto ima te neke stare zasluge, kako je neprodoran i kako su mu centarsutevi.bezopasni, ja mislim da bi Salihovic na njegovoj poziciji odigro dva puta bolje, iako je sporiji.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 04 jun 2014, 06:30

Samo mojih 11 protiv ekipe kao sto je Argentina i nema zime :thumbup:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.