BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
-
robijas_Ri
- Kontakt:
Re: BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
Nemojte bit ludi, nema vise tu nekog rotiranja a sto nije bilo u ove dvije utakmice, na stranu sta bi bila mogucnost, sastav protiv Argentine je 95 posto iskristaliziran.
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
+1ARGUMENT je napisao/la:
Ma jarane Lulic u Laziu nije Lulic u repki..iskreno, sa onom bezopasnosti i neprimjecnosti kao veceras on mora biti sretan da bude u prvih 11, a kamol da igra neke neprirodne pozicije..on ima srecu sto ima te neke stare zasluge, kako je neprodoran i kako su mu centarsutevi.bezopasni, ja mislim da bi Salihovic na njegovoj poziciji odigro dva puta bolje, iako je sporiji.
Neka se ugleda u Hajrovica kako je odigrao ove dvije utakmice i kako ide cvrsto u dule. Pa i u Viscu sto se borbenosti tice i defanzive. Jedino sto VIsca nije tehnicki tako dobar kao ostala trojica krila ali se bar beskompromisno bori. Lulicu nikad necu zaboravit onu jako losu igru protiv Portugala. SEO bek a Salihovic krilo bi isto odlicno prolazilo. A Bicakcic stoper. Jednostavno Hajrovic, Salihovic i Visca idu u kost. A Lulic ne.
Pa ja, to mislim. Vjerujes da sam u 15toj minuti pitao buraza da li igra Lulic. Absolutno neprimjetan, ali eto...Ajax je napisao/la:+1ARGUMENT je napisao/la:
Ma jarane Lulic u Laziu nije Lulic u repki..iskreno, sa onom bezopasnosti i neprimjecnosti kao veceras on mora biti sretan da bude u prvih 11, a kamol da igra neke neprirodne pozicije..on ima srecu sto ima te neke stare zasluge, kako je neprodoran i kako su mu centarsutevi.bezopasni, ja mislim da bi Salihovic na njegovoj poziciji odigro dva puta bolje, iako je sporiji.
Neka se ugleda u Hajrovica kako je odigrao ove dvije utakmice i kako ide cvrsto u dule. Pa i u Viscu sto se borbenosti tice i defanzive. Jedino sto VIsca nije tehnicki tako dobar kao ostala trojica krila ali se bar beskompromisno bori. Lulicu nikad necu zaboravit unu katastrofalnu igru protiv Portugala. SEO bek a Salihovic krilo bi isto odlicno prolazilo. A Bicakcic stoper. Jednostavno Hajrovic, Salihovic i Visca idu u kost. A Lulic ne.
- DonCorleone
- Kontakt:
Bio je los, sto jest, jest, a nije da mu je prvi put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Jeli iko uhvatio onaj potez Tinkija?
Sent from my C6506 using Tapatalk
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
Nego raja kad tacno igramo sa Santosom i hoce li biti prenosa?
Utakmica je 08. juna, a što se prenosa tiče, ne znam, čisto sumnjam da će biti.ARGUMENT je napisao/la:Nego raja kad tacno igramo sa Santosom i hoce li biti prenosa?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Najbitnije popljuvat,forumski strucnjaci par ekselans.A sto je Lulic da pas za asistenciju za gol,to nista,to se ne pika kod forumskih strucnjaka.Da ne spominjem kolike je pretrcao ccc.
Ok hvala, hajd valjda ce bitiVirtu4l je napisao/la:Utakmica je 08. juna, a što se prenosa tiče, ne znam, čisto sumnjam da će biti.ARGUMENT je napisao/la:Nego raja kad tacno igramo sa Santosom i hoce li biti prenosa?
Nema to veze sa pljuvanjem, ako je lose odigro onda je lose odigro, jednostavna kritika. Necu ga hvaliti ako nije zasluzio. A ako je toliko pretrco pitam se gdje je trco, jer u ofanzivi osim tog dodavanja salihovicu nista vidio nisam. A u defanzivi isto nista jer su meksikanci u prvom poluvremenu preko nase lijeve strane najopasniji bili...to je moje misljenje i kako sam ja vidio, ti ako mislis da je to pljuvanje onda neka bude tako.drummer je napisao/la:Najbitnije popljuvat,forumski strucnjaci par ekselans.A sto je Lulic da pas za asistenciju za gol,to nista,to se ne pika kod forumskih strucnjaka.Da ne spominjem kolike je pretrcao ccc.
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Ma ko bi to mogao prenositi , to je mladi tim Santosa , valjda ti momci nece ici u kost pa da bude povredeARGUMENT je napisao/la:Ok hvala, hajd valjda ce bitiVirtu4l je napisao/la:Utakmica je 08. juna, a što se prenosa tiče, ne znam, čisto sumnjam da će biti.ARGUMENT je napisao/la:Nego raja kad tacno igramo sa Santosom i hoce li biti prenosa?
I ja bi to volio vidjeti......Po cevape je bilo...Pirke je napisao/la:Jeli iko uhvatio onaj potez Tinkija?
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Napisao sam vec jednom ali moram opet. Pade i Mehiko kaknem im se u sombrero

UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
" onclick="window.open(this.href);return false;
?
Fuck off
?
Fuck off
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- schweinsteiger
- Kontakt:
VanBasten je napisao/la:
?
Fuck off
Ma mislili su da ce nas nakantat,a sad hoce da se ujedu za guz'cu
Hjoooj miline sto smo ih pobijedili
#miasanmia
Jbo me otac!
Presp'o sam tekmu, probudim se u 3, i ona mazlumska onda nastupa "neka me još pet minuta"...i probudim se u 7.
Kad ima snimak?
Presp'o sam tekmu, probudim se u 3, i ona mazlumska onda nastupa "neka me još pet minuta"...i probudim se u 7.
Kad ima snimak?
Od prvog poluvremena sa Francuskom nismo odigrali ovako dobru utakmicu. Ovaj vezni red je pun pogodak i tu nebi trebalo biti nikakvih promjena. Jedino u obrani Salihović i Šunjić out, a Kolašinac i Vranješ in. Svi prigovori na račun Misketa su smješni zaista, a i Šunjić je dobro odigrao. Bešić je zaista fascinantan i njegovim dolaskom se Medo seli na klupu.
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
Drug pukni glavom u zid sta si propustio covjecemandraX je napisao/la:Jbo me otac!
Presp'o sam tekmu, probudim se u 3, i ona mazlumska onda nastupa "neka me još pet minuta"...i probudim se u 7.![]()
![]()
Kad ima snimak?
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.