Mah, voKri mi pravo majke mi, fuj.kimbo je napisao/la: Drug pukni glavom u zid sta si propustio covjece
Nego, vidim danas u 14:15 repriza na Face-u.
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Mah, voKri mi pravo majke mi, fuj.kimbo je napisao/la: Drug pukni glavom u zid sta si propustio covjece
imas vec snimak.. na kixu .mandraX je napisao/la:Mah, voKri mi pravo majke mi, fuj.kimbo je napisao/la: Drug pukni glavom u zid sta si propustio covjece![]()
Nego, vidim danas u 14:15 repriza na Face-u.
" onclick="window.open(this.href);return false;mandraX je napisao/la:Jbo me otac!
Presp'o sam tekmu, probudim se u 3, i ona mazlumska onda nastupa "neka me još pet minuta"...i probudim se u 7.![]()
![]()
Kad ima snimak?
Koji si ti idiot, gdje ces prespavati tekmu ? Ja levata majko dragamandraX je napisao/la:Hvala hvala, upratio sam i ovo, al' ću ipak čekat' da na Face-u danas gledam, na TV-u...na poslu sam, ne'am zvuka na kompu (), pa nije to to.
Ko je jos uzeo?Principatus je napisao/la: Mislim da ce ovaj put Mehikos nahebati. Na nama je 3.30 kvota. Uzimam.
Bolan, još ga ja nazovem u 3h da ga probudim i evo vidim vratio se na spavanjejuveboy je napisao/la:Koji si ti idiot, gdje ces prespavati tekmu ? Ja levata majko dragamandraX je napisao/la:Hvala hvala, upratio sam i ovo, al' ću ipak čekat' da na Face-u danas gledam, na TV-u...na poslu sam, ne'am zvuka na kompu (), pa nije to to.
Pauleta je napisao/la:Od prvog poluvremena sa Francuskom nismo odigrali ovako dobru utakmicu. Ovaj vezni red je pun pogodak i tu nebi trebalo biti nikakvih promjena. Jedino u obrani Salihović i Šunjić out, a Kolašinac i Vranješ in. Svi prigovori na račun Misketa su smješni zaista, a i Šunjić je dobro odigrao. Bešić je zaista fascinantan i njegovim dolaskom se Medo seli na klupu.
"Neka me samo 5 minuta"...Virtu4l je napisao/la:Bolan, još ga ja nazovem u 3h da ga probudim i evo vidim vratio se na spavanjejuveboy je napisao/la:Koji si ti idiot, gdje ces prespavati tekmu ? Ja levata majko dragamandraX je napisao/la:Hvala hvala, upratio sam i ovo, al' ću ipak čekat' da na Face-u danas gledam, na TV-u...na poslu sam, ne'am zvuka na kompu (), pa nije to to.
![]()
Što rek'o Izet, ja levata braćo moja mila

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 93 gosta.