FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Svi sportovi bi trebali biti podjednako zastupljeni u TK. Na svim frontovima imamo talentovane momke i djevojke, bilo da se radi o atletskom klubu ili fudbalskom. Znali ko, da li postoji taj klub, atletski?
Vjerujem da dosta ljudi nije čuo da Tuzla ima i uspješne atletičare, koji su redovno u vrhu na takmičenjima. Koliko se izdvaja za taj sport? Skoro pa ništa, a opet atletičari trče, trude se da predstave svoj grad u najboljem svjetlu, a na drugoj strani imaš igrača koji sjedi na tribinama, a a sigurno ima platu veću od 400€.
Žao mi je što Ćiro ide. Možemo mi dovesti I jagodića za trenera, Ronalda kao igrača. ALi taj Ronaldo neće biti isti pod Ćirinom palicom i pod palicom Jagodića. Ćiro je Ćiro. Ćiro je majstor svog zanata.
Vjerujem da dosta ljudi nije čuo da Tuzla ima i uspješne atletičare, koji su redovno u vrhu na takmičenjima. Koliko se izdvaja za taj sport? Skoro pa ništa, a opet atletičari trče, trude se da predstave svoj grad u najboljem svjetlu, a na drugoj strani imaš igrača koji sjedi na tribinama, a a sigurno ima platu veću od 400€.
Žao mi je što Ćiro ide. Možemo mi dovesti I jagodića za trenera, Ronalda kao igrača. ALi taj Ronaldo neće biti isti pod Ćirinom palicom i pod palicom Jagodića. Ćiro je Ćiro. Ćiro je majstor svog zanata.
Atletika propada, zbog čelnih ljudi, barem je tkao prije bilo, jer **** košta oprema, koštaju treninzi a iz onog vraga za skokove u dalj trava raste 
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Jasno je da se gubi s njegovim odlaskom ali je vizija jasna i treba istrajati. Ne znam zasto se pojedinci sad lome znalo se da on ne moze sastaviti sve i da ostane vise od dvije-tri sezone ali dobro bitna je entuzijazam i naboj onih u upravi jerbod njih ponajvise i zavisi a ovi kvazi navijaci i fudbalski analiticari ionako ne silaze sa racunara i facebooka. Sramota mene kad vidim dezurne ljigavce na dan tekme pise na fb (i to nerijetko) a onda glumi da je bitan faktor. Ako cironi ode moja zelja Mesa Bazdarevic
salim se naravno al jbt mene ako on ne bi o toj ponudi razmisljo
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Ja sam trenirao atl. u Slobodi prije 7,8 g i u to vrijeme je AK Tehnograd vazda bio ponajbolji u drzavi cisto da se zna 
I sad je ponajbolji,al su uslovi dno dnaZodiac je napisao/la:Ja sam trenirao atl. u Slobodi prije 7,8 g i u to vrijeme je AK Tehnograd vazda bio ponajbolji u drzavi cisto da se zna
Nullius in verba
Odavno su uslovi losi cisto prezivljavanje ,a mahmuran je dovoljno da ih gledas kako trce da se umoris 
-
Fukara1987tz
- Kontakt:
Volio bih ako Ćiro ode da nam dođe gospodin Abdulah Ibraković, osim njega volio bih sledeće: Stanko Poklepović, Vlado Jagodić, Samir Adanalić, Sakib Malkočević, Nenad Gračan, Darko Vojvodic, Adnan Osmanhodžić, Stanko Mršić, Bašić Nermin
kakav crni Ibrakovic i Vojvoda,sto dalje te prevare od svetog TusnjaFukara1987tz je napisao/la:Volio bih ako Ćiro ode da nam dođe gospodin Abdulah Ibraković, osim njega volio bih sledeće: Stanko Poklepović, Vlado Jagodić, Samir Adanalić, Sakib Malkočević, Nenad Gračan, Darko Vojvodic, Adnan Osmanhodžić, Stanko Mršić, Bašić Nermin
-
Fukara1987tz
- Kontakt:
Mislim da je Ibraković najbolji od svih navedenih al eto .. a Vojvoda je trebao da bude na zadnjem mjestuzla2 je napisao/la:kakav crni Ibrakovic i Vojvoda,sto dalje te prevare od svetog TusnjaFukara1987tz je napisao/la:Volio bih ako Ćiro ode da nam dođe gospodin Abdulah Ibraković, osim njega volio bih sledeće: Stanko Poklepović, Vlado Jagodić, Samir Adanalić, Sakib Malkočević, Nenad Gračan, Darko Vojvodic, Adnan Osmanhodžić, Stanko Mršić, Bašić Nermin
Da se ostavimo mi ipak nagađanja ko bi mogao sjesti na klupu Svetinje, vjerujem da će Gosp. Husić naći adekvatnu zamjenu, a mi možemo samo nagađati ko će to biti. Nego da vidimo malo oko priprema i prijateljskih utakmica, šta mislite da li će biti neka jaka prijateljska utakmica (po mogućnosti sa nekim timom koji nije iz BiH) na Tušnju i ko bi nam bio protivnik po mjeri? 
-
wienultras
- Kontakt:
znas nesto,ili si samo radoznaoNKMramor je napisao/la:Da se ostavimo mi ipak nagađanja ko bi mogao sjesti na klupu Svetinje, vjerujem da će Gosp. Husić naći adekvatnu zamjenu, a mi možemo samo nagađati ko će to biti. Nego da vidimo malo oko priprema i prijateljskih utakmica, šta mislite da li će biti neka jaka prijateljska utakmica (po mogućnosti sa nekim timom koji nije iz BiH) na Tušnju i ko bi nam bio protivnik po mjeri?
maribor...besiktas.....
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
-
Fukara1987tz
- Kontakt:
Na Tušnju teško :S A pisalo se za BeşiktaşNKMramor je napisao/la:Da se ostavimo mi ipak nagađanja ko bi mogao sjesti na klupu Svetinje, vjerujem da će Gosp. Husić naći adekvatnu zamjenu, a mi možemo samo nagađati ko će to biti. Nego da vidimo malo oko priprema i prijateljskih utakmica, šta mislite da li će biti neka jaka prijateljska utakmica (po mogućnosti sa nekim timom koji nije iz BiH) na Tušnju i ko bi nam bio protivnik po mjeri?
Ne znam ništa zaista, ali vidim da niko i ne spominje neku ozbiljnu prijateljsku na Tušnju sa nekom jakom ekipom. Pa me čisto zanima šta vi mislite, ja bih želio pogledati ekipu tipa: Cluj, Sutjesku (Nikšić) ili Rijeku možda. Nešto što će napuniti stadion i donijeti dobru zaradu klubu. Da malo punimo kasu klubawienultras je napisao/la: znas nesto,ili si samo radoznaoko bi to nama dosao da nije iz bih..
![]()
maribor...besiktas.....
I sad je jedan od boljih klubova u državi. Sa Sarajlijama koji ulažu u ovaj sport se bore za treće mjesto, jer realno Sloboda se ne može za prva dva mjesto borrit sa Zenicom i Banja Lukom dok se ne uloži u klub, dok se uslovi ne poboljšaju. Za svako reprezentativno okupljanje, bilo da je juniorska ekipa, mlađi juniori ili seniori, Sloboda ima svoje atletičare tu.Heller je napisao/la:I sad je ponajbolji,al su uslovi dno dnaZodiac je napisao/la:Ja sam trenirao atl. u Slobodi prije 7,8 g i u to vrijeme je AK Tehnograd vazda bio ponajbolji u drzavi cisto da se znajedan od mojih prijatelja je bio vrhunski atleticar u Juniorskoj konkurenciji dok se sa mnom nije poceo družit, ko bi reko da mahmuran nemoš trčat
Jagodić je po moni još zelen sa seniorske ekipe, dokaz Čelik. Od Ibrakovića ništa nema, on je u Sarajevu. Bilo bi fino vidjeti Ljubka Petrovića na klupi.
-
intercontinental
- Kontakt:
Dajte ljudi ne lupetajte bezveze.Podrinjac i arkanovac ne mogu stati u jednu rečenicu ,a kamoli da ga Azmir dovede
,šta je sa vama ljudi ????
u transu pjesma nek zagrmi
SLOBODO gazi sve do pobjede
SLOBODO gazi sve do pobjede
Pozz ja sam novi..Dugo vremena sam citao vase poruke pa reko da pomognem protiv sarajeva

U srcu mome samo zivis, ti Slobodo moja ljubavi !
Viska barsa viska katalunja
Smaja je napisao/la:Pozz ja sam novi..Dugo vremena sam citao vase poruke pa reko da pomognem protiv sarajeva![]()
E tu pomoci nema.
Nešto kontam,mozda bi tebi prije trebala pomoc.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 04 jun 2014, 10:17, ukupno mijenjano 1 put.
Jes ti novi ?Smaja je napisao/la:Pozz ja sam novi..Dugo vremena sam citao vase poruke pa reko da pomognem protiv sarajeva![]()
U srcu mome samo zivis, ti Slobodo moja ljubavi !
Barbarez na twiteru rekao NE slobodi. Idemo dalje.