BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
- Principatus
- Kontakt:
Re: BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico
Bitno je da smo ovo odigrali na 0. Kao sto sam vec pisao, protiv ove nase prve postave ce Argentina pod imperativom pobjede imati polijepe probleme, ne mogu docekati tu utakmicu. Bitno je samo da momci odigraju opusteno, pa kom opanci, kom obojci. 
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- L'Avvocato
- Kontakt:
To što se ljudi pošteno pripreme za prenos utakmice kako bi isti učinili što zanimljivijim ti smatraš bespotrebnim? Šta je to za tebe dobar prenos? Izgovaranje imena igrača koji ima loptu u nogama i slično ortodoksno komentarisanje iz šezdesetih godina prošlog stoljeća?BigDaddy je napisao/la:nije to profesionalizam, to ti je marjanizam. bespotrebno iznosenje velikih kolicina nebitnih podatakaSamoZeljo je napisao/la:Ali ESPN me odusevio.
Ljudi znaju da ce Bosna igrati svoju prvu tekmu protiv Argentine, hajde to znamo i mi. Ali znaju da je Jugoslavija igrala svoju zadnju tekmu protiv Argentine i zna da je od 20 igraca te Jugoslavije bilo 7 iz Bosne i Hercegovine.
KAKAV PROFESIONALIZAM!
Marijan radi svoj posao kada su u pitanju zanimljivosti i statistika vrhunski. Druga je stvar što se čovjek nekontrolisano dernja i urla kod najmanje naznake neke prilike pa kvari opći dojam.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
L'Avvocato je napisao/la:To što se ljudi pošteno pripreme za prenos utakmice kako bi isti učinili što zanimljivijim ti smatraš bespotrebnim? Šta je to za tebe dobar prenos? Izgovaranje imena igrača koji ima loptu u nogama i slično ortodoksno komentarisanje iz šezdesetih godina prošlog stoljeća?BigDaddy je napisao/la:nije to profesionalizam, to ti je marjanizam. bespotrebno iznosenje velikih kolicina nebitnih podatakaSamoZeljo je napisao/la:Ali ESPN me odusevio.
Ljudi znaju da ce Bosna igrati svoju prvu tekmu protiv Argentine, hajde to znamo i mi. Ali znaju da je Jugoslavija igrala svoju zadnju tekmu protiv Argentine i zna da je od 20 igraca te Jugoslavije bilo 7 iz Bosne i Hercegovine.
KAKAV PROFESIONALIZAM!
Marijan radi svoj posao kada su u pitanju zanimljivosti i statistika vrhunski. Druga je stvar što se čovjek nekontrolisano dernja i urla kod najmanje naznake neke prilike pa kvari opći dojam.
Nakon ove 2 tekme dobio sam dodatni optimizam da možemo proći grupu a što ne i više.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Sunjic je odigrao dobro.....Opet dokazao da se moze racunati na njega. Nije me nimalo strah do on igra, ali mislim da je sinoc pao na ispitu.....Imao je sansu da se uigra za prvih 11 protiv Argentine ali mislim da nije dovoljno ono sto je odigrao, najvise zbog velikog kiksa kada su pogodili stativu....
http://livetv.sx/en/showvideo/195996_greece_nigeria/mirzavolimtebosno je napisao/la:Ima li se gdje pogledat kakvi inserti utakmice grcka nigerija??
Znaci Besic i Hajrovic od prve minute protiv Argentine
Dzeko da malo bolje realizuje sanse i bice do dobro izgleda..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- 1988risha
- Kontakt:
Dobar spot Divanhane za repku
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Protiv Argentine će nam trebat Begović sa utakmicom karijere i Džeko koji prvu šansu pretvori u go.Nije nemoguće 
Nad tobom sunce najljepše sja
Desna strana je bila moćna. Tandem Mujdža- Hajrović je opasan. Još kada bi Hajrović imao više osjećaja za Mujdžina ubacivanja u napad... Slažem se sa BAtkom oko Šunjića. Sve je bilo jako dobro, osim te situacije kada je bila stativa.
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
- legenda reala
- Kontakt:
prekidi
ovo nam se ne smije dešavati
Miske
svaka njegova izgubljena lopta protiv Argentine će biti kobna, a sinoć ih je bilo par, koje su mogle biti odlične kontre da su Meksikanci znali
Sve u svemu ja sam zadovoljan igrom u ove dvije utakmice i ne vidim na koji način nas Iran i Nigerija mogu pobjediti
Miske
Sve u svemu ja sam zadovoljan igrom u ove dvije utakmice i ne vidim na koji način nas Iran i Nigerija mogu pobjediti
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Spaha smeker.Ogi i Besic mangupi....1988risha je napisao/la:Dobar spot Divanhane za repku![]()
[youtube][/youtube]
Idemo na svijetskoooo yeboteeeeeeeeeeee
1946
Eto Pjanić i Hajrović nisu gubili lopte... Smiješno. Cijeli vezni red je odigrao vrhunski, a u onakvom tempu se mora po koja lopta izgubiti.legenda reala je napisao/la:prekidi![]()
Miskesvaka njegova izgubljena lopta protiv Argentine će biti kobna, a sinoć ih je bilo par, koje su mogle biti odlične kontre da su Meksikanci znali
Protiv Argentine ce najbitnija biti psiholoska priprema a dobro smo poceli. Bice puno puno vise njihovih navijaca, doslovno kao da igraju na svom terenu. Disciplina u igri i borba za svaku loptu, stalozenost u odbrani i solidna transformacija uz defanzive u ofanzivu. Morace se zrtvovati po mom misljenju Bicakcic i Ibisevic* iz prvih 11, tako da stoperi budu Spahic i Kolasinac, lijevo Salihovic, sredina Besic i Pjanic a ispred ovo 3-1 sa Lulom i Izetom na krilima a Misketom kao prvog iza Dzeke. Miske ce biti neophodan u toj tekmi, iskustvom i smirivanjem lopte a ne da jurcamo i da se nadigravamo sa njima onda nas nema nigdje.pinoglavi je napisao/la:Protiv Argentine će nam trebat Begović sa utakmicom karijere i Džeko koji prvu šansu pretvori u go.Nije nemoguće
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Salihovića su noćas pretrčavali kao Kvesića Švabe na Koševu. Nije to onaj stari Sejo. Protiv Argentine Begovića- Mujdža. Vranješ, Spahić, Kolašinac- Hajrović, Pjanić, Misimović, Bešić, Lulić- Džeko.Sabinho je napisao/la:Protiv Argentine ce najbitnija biti psiholoska priprema a dobro smo poceli. Bice puno puno vise njihovih navijaca, doslovno kao da igraju na svom terenu. Disciplina u igri i borba za svaku loptu, stalozenost u odbrani i solidna transformacija uz defanzive u ofanzivu. Morace se zrtvovati po mom misljenju Bicakcic i Ibisevic* iz prvih 11, tako da stoperi budu Spahic i Kolasinac, lijevo Salihovic, sredina Besic i Pjanic a ispred ovo 3-1 sa Lulom i Izetom na krilima a Misketom kao prvog iza Dzeke. Miske ce biti neophodan u toj tekmi, iskustvom i smirivanjem lopte a ne da jurcamo i da se nadigravamo sa njima onda nas nema nigdje.pinoglavi je napisao/la:Protiv Argentine će nam trebat Begović sa utakmicom karijere i Džeko koji prvu šansu pretvori u go.Nije nemoguće
Bude li nam Vranjes uz Spahica protiv Argentine bojim se da cemo neslavno zapoceti SP. 
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
- sigurnoable
- Kontakt:
Odlična partija, ja mislim da bi protiv Argentine trebali krenuti sa Susicem umjesto Misimovica i onda ga ubaciti tamo negdje u drugom poluvremenu. Možda je malo smiješno ali mene je Susic sa svojih nekoliko odličnih poteze sinoć iznenadio.
- legenda reala
- Kontakt:
Pjanić,Bešić,Hajrović kad izgube loptu, oni je ponovo i vrate u posjeda, dok Miske kad izgubi to je pola gola, i vezni red je odigrao vrhunski, samo je Miske bio na amaterskom nivou, slažem se da je sinoć bio najlošiji pojedinac na meču, kad uzmemo u razmatranje našu udarnu postavuPauleta je napisao/la:Eto Pjanić i Hajrović nisu gubili lopte... Smiješno. Cijeli vezni red je odigrao vrhunski, a u onakvom tempu se mora po koja lopta izgubiti.legenda reala je napisao/la:prekidi![]()
Miskesvaka njegova izgubljena lopta protiv Argentine će biti kobna, a sinoć ih je bilo par, koje su mogle biti odlične kontre da su Meksikanci znali
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ma Bičakčić i Šunjić su po meni prespori za Argentince. Vranješ i Spaha će to držati pod kontrolom. Samo da Spaha ne napravi penal.Sabinho je napisao/la:Bude li nam Vranjes uz Spahica protiv Argentine bojim se da cemo neslavno zapoceti SP.
Protiv argentine ce nam trebati Lula da trci ko sto on to zna, Besic da ko sinoc i neku noc, Pjanic da trci i da dribla i asistira, Dzeko da razbuca Garaja, i Seo da priprjeti Agere i Messiju, ja ne znam mescini da je Pape cito forum i nase vapaje za ovom taktikom

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.