BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico

Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_

Pauleta
Kontakt:

Re: BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico

Post Postao/la Pauleta » 04 jun 2014, 11:39

legenda reala je napisao/la:
Pauleta je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:prekidi :thumbdown: :thumbdown: ovo nam se ne smije dešavati
Miske :thumbdown: svaka njegova izgubljena lopta protiv Argentine će biti kobna, a sinoć ih je bilo par, koje su mogle biti odlične kontre da su Meksikanci znali

Sve u svemu ja sam zadovoljan igrom u ove dvije utakmice i ne vidim na koji način nas Iran i Nigerija mogu pobjediti :bih:
Eto Pjanić i Hajrović nisu gubili lopte... Smiješno. Cijeli vezni red je odigrao vrhunski, a u onakvom tempu se mora po koja lopta izgubiti.
Pjanić,Bešić,Hajrović kad izgube loptu, oni je ponovo i vrate u posjeda, dok Miske kad izgubi to je pola gola, i vezni red je odigrao vrhunski, samo je Miske bio na amaterskom nivou, slažem se da je sinoć bio najlošiji pojedinac na meču, kad uzmemo u razmatranje našu udarnu postavu :bih:
Kakav si ti nacionalist. Samo gledaš po naciji igrače i pljuješ. Cijelo vrijeme sereš po Misimoviću i Šunjiću. Evo za tebe jedan sastav. Ovako bi valjalo: Begović, Burić, Fejzić
Mujdža, Dilaver, Spahić, Bičakčić, Arslanagić, Zukanović, Kolašinac, Nadarević
Hajrović, Višća, Medunjanin, Bešić, Pjanić, Prcić, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Zec, Hodžić
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 04 jun 2014, 11:40

Sabinho je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Protiv Argentine će nam trebat Begović sa utakmicom karijere i Džeko koji prvu šansu pretvori u go.Nije nemoguće :D
Protiv Argentine ce najbitnija biti psiholoska priprema a dobro smo poceli. Bice puno puno vise njihovih navijaca, doslovno kao da igraju na svom terenu. Disciplina u igri i borba za svaku loptu, stalozenost u odbrani i solidna transformacija uz defanzive u ofanzivu. Morace se zrtvovati po mom misljenju Bicakcic i Ibisevic* iz prvih 11, tako da stoperi budu Spahic i Kolasinac, lijevo Salihovic, sredina Besic i Pjanic a ispred ovo 3-1 sa Lulom i Izetom na krilima a Misketom kao prvog iza Dzeke. Miske ce biti neophodan u toj tekmi, iskustvom i smirivanjem lopte a ne da jurcamo i da se nadigravamo sa njima onda nas nema nigdje.
Ma Ibisević svakako neće početi tekmu,u ovoj formaciji je on zakovan za klupu,jedino koga moramo zrtvovat je po meni Misimović... U ove 2 prijateljske neprimjetan je bio... ako ćemo pošteno...
A ako bude Bico zdrav ja bi ovako,mada mi je zao sto ovo jos nismo isprobali,al eto povrede su nas zeznule... Po meni ovako mnogo više dobijamo nego s Misimovićem u prvih 11... a sve zavisi od Mujdže,i Vranješ se dobro pokazao na beku...

slika
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

autogol
Kontakt:

Post Postao/la autogol » 04 jun 2014, 11:46

Ja cu samo reci: "Hvala ti Egipat! :!: :mrgreen:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 04 jun 2014, 11:47

Risha ne smijem ni pomisliti na zadnju liniju bez Kolasinca bgm.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

JoeCelt
Kontakt:

Post Postao/la JoeCelt » 04 jun 2014, 11:48

:)
[youtube][/youtube]
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs

gringonjaOnajDrugi
Kontakt:

Post Postao/la gringonjaOnajDrugi » 04 jun 2014, 11:49

zadnji par dana sam se pitao sledece......

DA LI CE PAPE UOPSTE (ZNACI I POSLE ARGENTINE) MIJENJATI FORMACIJU S KOJOM SMO ETO PUNO TOGA DOBILI I S KOJOM IGRAMO PUNO BOLJE? JER AKO SE TO NE DESI, ONDA JE VEDI KLUPA ZACEMENTIRANA!!!!

molim raju za odgovor, hvala unaprijed!

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 04 jun 2014, 11:51

Sabinho je napisao/la:Risha ne smijem ni pomisliti na zadnju liniju bez Kolasinca bgm.
Ma jarane za njega se ne brinem,on pokriva taj dio,tako da momak sigurno ne bi ostavio Salihovića da se pati sam na lijevom beku,kad kažem na momka,mislim na Sea ;) Njega ima u odbrani tokom tekme na svim pozicijama,zato mu treba malo dati slobode i nek trči s Bešićem i ganja loptu,njih dvojica realno najviše mogu trčat :D
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 jun 2014, 11:51

Pauleta je napisao/la:Kakav si ti nacionalist. Samo gledaš po naciji igrače i pljuješ. Cijelo vrijeme sereš po Misimoviću i Šunjiću.
Sreća pa nisi vidio šta je o Pandži pisao :rol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 04 jun 2014, 11:52

Sjajna igra nasih jutros i velika borbenost. Svidja mi se sto znaju i fin presing da odigraju. Mislim da je jutrosnja tekma dala mnogo odgovora na nas sastav protiv Argentine. Ova formacija 4-2-3-1 je dobitna, a u njoj samo napraviti 2-3 izmjene. Miske na klupu a u igru Medo, Seo na LB, a Bico aBd na stopera i to je to ;)
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 04 jun 2014, 11:55

Kolašinac mora biti u početnom sastavu i to na svom mjestu,mjestu lijevog beka.Sa Spahom i Seom na stoperu smo jednostavno preniski,svaki prekid je bože sačuvaj.Njegove igre su igre po boku,sjetite se samo u prvih 15 min protiv Obale Slonovače da je imao par extra opasnih prodora.Ako je Bićo onaj stari mislim da je najbolji nazad sa Spahom,stim da bio ona prelijetanja lopte preko stopera ,vjerovatno kupili Kolašinac ili neko već..

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 04 jun 2014, 11:56

Virtu4l je napisao/la:
Pauleta je napisao/la:Kakav si ti nacionalist. Samo gledaš po naciji igrače i pljuješ. Cijelo vrijeme sereš po Misimoviću i Šunjiću.
Ma sve sam vidio. I onda Pandža nacionalist...
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović

JoeCelt
Kontakt:

Post Postao/la JoeCelt » 04 jun 2014, 12:03

nGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL :)
[youtube][/youtube]
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 04 jun 2014, 12:04

JoeCelt je napisao/la:nGOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL :)
[youtube][/youtube]
Ma ovi Mexikanci se vise raduju golu nego mi. :mrgreen:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 04 jun 2014, 12:05

Pauleta je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Ma sve sam vidio. I onda Pandža nacionalist...
Koliko god ružno izgledalo,al Šunjić nema šta tražit u prvih 11 u repki... Opet bi daleko više volio da je Pandža tu... Nije u pitanju nacionalizam,jednostavno tako je... I Miske je već ispao iz prvog tima,ako ćemo po igri,al njega drže stare zasluge,al realno sad je baš pred oproštaj od repke... Samo je razlika što Miske može bljesnut,a od Šunjića,Vranješa itd,to se teško može očekivat... Jbg ne može nam niko igrat na silu... Najbolji treba da igraju,pa kako god se zvali...
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 04 jun 2014, 12:08

Mi smo fakat fenomeni sto se tice iskakanja igraca na deficitarnim pozicijama iz vedra neba :lol: Treba desno krilo, evo Hajrovica, treba lijevi bek eto momciluka, treba zadnji vezni Besic eksplodira haman taman pred svjetsko. Tako je i ranije bilo :rol:

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 04 jun 2014, 12:09

1988risha je napisao/la:
Koliko god ružno izgledalo,al Šunjić nema šta tražit u prvih 11 u repki... Opet bi daleko više volio da je Pandža tu... Nije u pitanju nacionalizam,jednostavno tako je... I Miske je već ispao iz prvog tima,ako ćemo po igri,al njega drže stare zasluge,al realno sad je baš pred oproštaj od repke... Samo je razlika što Miske može bljesnut,a od Šunjića,Vranješa itd,to se teško može očekivat... Jbg ne može nam niko igrat na silu... Najbolji treba da igraju,pa kako god se zvali...
Nemoj meni tih bajki. Da je pozvan Bunoza, bio bi igrač za prvih 11, kao i Salatić i Vrančić. Miske je i sinoć pokazao da je igračina i da mu je mjesto u prvih 11. Druga stvar je što to nekoga iritira.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 jun 2014, 12:13

Principatus je napisao/la:Ma ovi Mexikanci se vise raduju golu nego mi. :mrgreen:
Dobro je pa nismo još koji zabili, ovaj bi crk'o.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 04 jun 2014, 12:18

Pauleta je napisao/la:
1988risha je napisao/la:
Nemoj meni tih bajki. Da je pozvan Bunoza, bio bi igrač za prvih 11, kao i Salatić i Vrančić. Miske je i sinoć pokazao da je igračina i da mu je mjesto u prvih 11. Druga stvar je što to nekoga iritira.
Pa to je već stvar o kojoj trubimo danima,Bunozu nije pozvao al je pozvao ove Germance,tj Hajdukovce,ista stvar je i za Zukanovića... Po meni je Pandža trebao biti u repki,ali nije...
Šta ja mogu kad ne biram ja igrače... I ti sad pretjeruješ,Salatića nije mogao ni pozvat kao ni Vrančića,jer nemaju naše državljanstvo... A ono Hrvata što valja odluči se za susjede igrat,isto je tako i sa Srbima,nama ostaju prosječni... A sad da zove nekog iz Zrinjskog ili Borca samo zato što je Srbin ili Hrvat je smiješno,jer nam je liga nikakva... A Bunoze što se tiče,on ako napravi transfer u jači klub,a vidim pominje se Espanyol,klubovi po Italiji,99% će dobit poziv i od nas i od Hrvatske,a mislim da je i tebi i meni jasno da će se odlučit za Hrvatsku...
A Miske vise nije onaj stari... I ne znam zasto bi me iritirao,najsporiji je u nasih prvih 11,i Medunjanin je tu negdje s Misketom kad je trka u pitanju,isti problem,zato je i on preselio na klupu,jer pored Bešića izgleda bas kao veteran....
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 04 jun 2014, 12:23

1988risha je napisao/la:
Pauleta je napisao/la:
1988risha je napisao/la:
Pa to je već stvar o kojoj trubimo danima,Bunozu nije pozvao al je pozvao ove Germance,tj Hajdukovce,ista stvar je i za Zukanovića... Po meni je Pandža trebao biti u repki,ali nije...
Šta ja mogu kad ne biram ja igrače... I ti sad pretjeruješ,Salatića nije mogao ni pozvat kao ni Vrančića,jer nemaju naše državljanstvo... A ono Hrvata što valja odluči se za susjede igrat,isto je tako i sa Srbima,nama ostaju prosječni... A sad da zove nekog iz Zrinjskog ili Borca samo zato što je Srbin ili Hrvat je smiješno,jer nam je liga nikakva... A Bunoze što se tiče,on ako napravi transfer u jači klub,a vidim pominje se Espanyol,klubovi po Italiji,99% će dobit poziv i od nas i od Hrvatske,a mislim da je i tebi i meni jasno da će se odlučit za Hrvatsku...
A Miske vise nije onaj stari... I ne znam zasto bi me iritirao,najsporiji je u nasih prvih 11,i Medunjanin je tu negdje s Misketom kad je trka u pitanju,isti problem,zato je i on preselio na klupu,jer pored Bešića izgleda bas kao veteran....
Niko ne spominje Zrinjski niti Borac. Nema mjesta nacionalnom ključu, a kako su sređeni papiri Kolašincu i Hajroviću, teko su trebali biti sređeni Salatiću, Pavloviću, Hrgoti i Vrančiću.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 04 jun 2014, 12:26

Cuj Bunoza da ima mjesta pored Momciluke u prvih 11 :facepalm:

Nemoj se raspravljat sa njim bezveze, vidis da prvocira.

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.