Sasvim dovoljno da vidis njegove vrline.Ajax je napisao/la:Mislim da ipak Tino-Sven nece zaigrati danas nego tek protiv Santosa. Imam neki osjecaj da cemo opet gledati Hadzica. Ali ne dovoljno vremena da se vide sve njegove mane i vrline znaci oko 15-tak minuta.Cartman je napisao/la:Da vidimo ima li Pape muda da ga stavi. Ne bi me cudilo da priceka onu djecu iz Santona, pa da Tino kao izgleda solidan. A i ti momci ce ga osramotit.
Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Tino-Sven Sušić
Ervin Zukanovic
Za razliku od Hadzica Tincek nesto i pokaze kad udje. Imao je jutros fenomenalnu onu "stiklu" i sigurno jos barem dva dobra poteza 
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- storm_raider
- Kontakt:
Neka ga tu gdje je, par dobrih poteza je imao, dostojnih prezimena koje nosi. Usutili se pljuvaci, neka neka, takvi mrze BiH ujutro, a vlastitu majku popodne.
Sport je lijek za tijelo i duh.
a pojedine igrače dizu i dalje, mada je smijesno ono stto prikazuju ... al jbg kako kazu "nepotizam"storm_raider je napisao/la:Neka ga tu gdje je, par dobrih poteza je imao, dostojnih prezimena koje nosi. Usutili se pljuvaci, neka neka, takvi mrze BiH ujutro, a vlastitu majku popodne.
san marino, latvija i slicne ekipe nisu mjerilo... naletis na mekksikance ciji su bekovi brzi i izgledas smijesno
- 1988risha
- Kontakt:
Daj mu 90 minuta ko Bešiću pa ćeš se uvjeriti u pravi kvalitet...
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Bolna mi ne bila.
Par dobrih poteza, taman za bajramskog turnira

Momak je pod pritiskom. Čim je ušao, vidio se kvalitet, kako momak trči, kontrola lopte, te kako ulazi u prostor. Ima tehniku, fali mu minuta da se dokaže.
At the end of the storm there's a golden sky..
- storm_raider
- Kontakt:
Posebno Tinki

- 1988risha
- Kontakt:
Pa najlakse ti je provjerit na tekmama Hajduka,oni su ga gledali vise od godinu dana,i nisu zadovoljni... Jbg mora ga Sajo malo gurat,kad ga je već poveo... samo nek ga ne uvodi na SP,u ovim prijateljskim nek mu daje šansu slobodno...
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
dok je npr višća iz druge turske suhi kvalitett, majstor zabijanja bekovima u leđa čim ne dolaze iz neke egzotične zemlje1988risha je napisao/la:Pa najlakse ti je provjerit na tekmama Hajduka,oni su ga gledali vise od godinu dana,i nisu zadovoljni... Jbg mora ga Sajo malo gurat,kad ga je već poveo... samo nek ga ne uvodi na SP,u ovim prijateljskim nek mu daje šansu slobodno...
jos jedan ljubimac publike koji izgleda jako lose je misimović al on ima kredita
ida ne nabrajam dalje igrace kojima se daje prolazna ocjena ZA NISTA
- 1988risha
- Kontakt:
Mene da se pita,SP ne bi vidjeli : Avdukić,Vršajević,Šunjić,Vranješ,Višća,Tino,Ibričić,Hadžić...rammstein je napisao/la:dok je npr višća iz druge turske suhi kvalitett, majstor zabijanja bekovima u leđa čim ne dolaze iz neke egzotične zemlje1988risha je napisao/la:Pa najlakse ti je provjerit na tekmama Hajduka,oni su ga gledali vise od godinu dana,i nisu zadovoljni... Jbg mora ga Sajo malo gurat,kad ga je već poveo... samo nek ga ne uvodi na SP,u ovim prijateljskim nek mu daje šansu slobodno...
jos jedan ljubimac publike koji izgleda jako lose je misimović al on ima kredita
ida ne nabrajam dalje igrace kojima se daje prolazna ocjena ZA NISTA
Realno,al selektor poziva i on ih i mora opravdat na kraju... tako da...
a za Misketa sam već pisao tamo da nema velike koristi od njega i da je ispao iz 11,al eto stara slava ga gura.. i tako je kako je...
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
Kompleki izlaze na vidjelo.
Smeta Visca aaa

Smeta Visca aaa
ne! apsolutno ne, momak je zasluio tu da bude isto kao i sunjic,vrsajevic, avdukic, tss, hadzic itdMozambik je napisao/la:Kompleki izlaze na vidjelo.
Smeta Visca aaa![]()
![]()
- 1988risha
- Kontakt:
Pa jbg meni smeta pored ovih 7-8 igrača da nema Zeca,stvarno je smijesno,a zovu se igrači iz klubova koji su druga liga i koji su npr ispali iz turske prve lige... čudno al hajd...Mozambik je napisao/la:Kompleki izlaze na vidjelo.
Smeta Visca aaa![]()
![]()
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
ma jok to su ti kompleksi... kompleksi vrijede akd kazes nesto protiv visce, a uzmi obje tekme i pogledaj ppsoebno ovu protiv meksika covjek nije brzi ni od jednog igraca na desnoj strani (protivnika) a ulazi kao ofanzivno krilo...1988risha je napisao/la:Pa jbg meni smeta pored ovih 7-8 igrača da nema Zeca,stvarno je smijesno,a zovu se igrači iz klubova koji su druga liga i koji su npr ispali iz turske prve lige... čudno al hajd...Mozambik je napisao/la:Kompleki izlaze na vidjelo.
Smeta Visca aaa![]()
![]()
isto tako ibricic ulazi i meksiko ima igraca vise
a npr ŠTILIĆ razvaljuje u Wisli a ne moze od ovog pokemona da igra
umjesto visće koji godinaam ne moze iz kluba da se izvuce koji ide u drugu ligu, ne moze igrati Zec koji je standardan u PRVOJ LIGI
Stilic ne moze da igra zbog pokemona na cijoj temi raspravljamo, on nema veze sa Viscom.
Isto kao sto Prcic ne moze da igra zbog pokemona Hadzica.
Uglavnom to nema nikakve veze sa Viscom.
Isto kao sto Prcic ne moze da igra zbog pokemona Hadzica.
Uglavnom to nema nikakve veze sa Viscom.
imali mozda neko snimak od Tina protiv Meksika? Vidio sam jedan dobar potez a nidze ga naci.
....Manchester United fan since 1993....
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Brazzzoo123, ebi46, General505, grad-na-rijeci-sani, izdzezveubrazil, Jabroni, LeCoq, MiranGlasnic, Paromlinac, Wilshere10, Zona49 i 97 gostiju.