NBA History
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Re: NBA History
Starburry & Sebastian Telfair

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Frizure...

Georgetown pride

Georgetown pride

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
3 najdraza centra ikadBernardBarnjak je napisao/la:Frizure...![]()
U razdeljak ti mater ljubim![]()
![]()
Georgetown pride![]()
- Slatinash_7
- Kontakt:
Kakav igrac :O sut,ulaz,crossover,taj je u napadu imao sve!tri puta najbolji strijelac lige,najvise minuta provedenih na terenu u zadnjih ne znam ni ja koliko godina,jednom najbolji kradljivac lige,4 sezone prosjek asista preko 7,jednom u PO stigao i do prosjeka 10..kakvu je on ekipu doveo u finale lige,Cavsi sa Jamesom nmg sto se toga tice u istu recenicu..Buduci HOF sigurno..S obzirom da mi je najdrazi igrac i da sam zbog njega poceo intenzivno da pratim NBA i Phillu zao mi je sto je brzo zavrsio karijeru,sto nije uspio da se prilagodi modernoj NBA kao neki drugi igraci koji igraju solidne uloge u dobrim ekipama i sa 38 godina..steta sto nikada nije trenirao dovoljno i nije ispunio svoj puni potencijal..jos da dodam da je jedini koji je u istorili americkog sporta uzeo srednjoskolske drzavne titule u dva sporta,kosarka i americki fudbal(toliko o Jamesovoj svestranosti)..procitao sam da je u tim sportovima bio proglasavan za najboljg srednjoskolca sto je isto rekord...Allen Iverson!
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
4 puta najbolji strijelac, 3 puta najbolji kradljivac, 5 sezona preko 7 aistencija.Slatinash_7 je napisao/la: Kakav igrac :O sut,ulaz,crossover,taj je u napadu imao sve!tri puta najbolji strijelac lige,najvise minuta provedenih na terenu u zadnjih ne znam ni ja koliko godina,jednom najbolji kradljivac lige,4 sezone prosjek asista preko 7,jednom u PO stigao i do prosjeka 10..kakvu je on ekipu doveo u finale lige,Cavsi sa Jamesom nmg sto se toga tice u istu recenicu..Buduci HOF sigurno..S obzirom da mi je najdrazi igrac i da sam zbog njega poceo intenzivno da pratim NBA i Phillu zao mi je sto je brzo zavrsio karijeru,sto nije uspio da se prilagodi modernoj NBA kao neki drugi igraci koji igraju solidne uloge u dobrim ekipama i sa 38 godina..steta sto nikada nije trenirao dovoljno i nije ispunio svoj puni potencijal..jos da dodam da je jedini koji je u istorili americkog sporta uzeo srednjoskolske drzavne titule u dva sporta,kosarka i americki fudbal(toliko o Jamesovoj svestranosti)..procitao sam da je u tim sportovima bio proglasavan za najboljg srednjoskolca sto je isto rekord...Allen Iverson!
Da odveo je cist kormpir u finale lige, bez obzira sto je Istok bio slab, steta sto je igro sa krampama cijelo vrijeme u Philly. I onda kazu bio sebican, pa svako bi bio sebican, kad nea kome dodat.....
I meni isto jedan od najdrazih A.I.

[youtube][/youtube]
Da vam se pridružim.Bogotac
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Kawhi je napisao/la:[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
koja perverzija
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Hajlajtse sa te utakmice sam gledao barem 20 puta dosad i sad moram opet. 
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Najbolji bek od 98 do neke 05,06.Šteta što nije imao bar jednog korisnog igrača sa sobom
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Vjerovatno najtalentovaniji košarkaš svih vremena. I ovako je činio čuda na terenu, a ne smijem ni pomisliti kakav bi izgledao sa nekoliko centimetara više i ozbiljnijim pristupom treninzima i sportskom načinu života. 
LUHG!
legendarnoKawhi je napisao/la:Moram![]()
Najbolji bek od 98 do neke 05,06.Šteta što nije imao bar jednog korisnog igrača sa sobom
"how the hell can i make my teammates better by practicing"
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
http://nbacro.com/vijesti/horace-grant- ... llsa-19962" onclick="window.open(this.href);return false;
Bivši košarkaš Čikaga smatra da generacija koju predvodi Lebron Džejms ne mogla da parira Čikagu koje je predvodio legendarni MJ
Nekadašnji saigrač Majkla Džordana, Horas Grent, izjavio je da bi generacija Majami Hita koju predvodi Lebron Džejms ne bi mogla da pobedi Bulse u kojima je gazdovao "Leteći Majkl".
Legendarni Horas Grent, koji je prvih svojih šest sezona proveo igrajući za Bulse zajedno sa Majklom Džordanom, pa se potom preselio u Majami i Orlando, smatra da bi Lebron Džejms sa ovom generacijom ne bi mogao pošteno da naudi njegovom bivšem saigraču, sadašnjem vlasnik Šarlot Hornetsa.
"Ako me pitate da li Hit imao šanse u duelu sa Čikago u kojem sam ja igrao, odgovor je - ne, ne imali bi šanse. Mislim da bismo ih mi ipak zaključali, pogotovo sa pravilima koje važe danas. Majkl bi izašao na teren kao na izlet i imao bi savršen dan",
smatra Horas Grent koji je, svestan ili ne, verovatno otvorio jednu novu priču oko koje će, verovatno, mnogi imati šta da kažu...
Bivši košarkaš Čikaga smatra da generacija koju predvodi Lebron Džejms ne mogla da parira Čikagu koje je predvodio legendarni MJ
Nekadašnji saigrač Majkla Džordana, Horas Grent, izjavio je da bi generacija Majami Hita koju predvodi Lebron Džejms ne bi mogla da pobedi Bulse u kojima je gazdovao "Leteći Majkl".
Legendarni Horas Grent, koji je prvih svojih šest sezona proveo igrajući za Bulse zajedno sa Majklom Džordanom, pa se potom preselio u Majami i Orlando, smatra da bi Lebron Džejms sa ovom generacijom ne bi mogao pošteno da naudi njegovom bivšem saigraču, sadašnjem vlasnik Šarlot Hornetsa.
"Ako me pitate da li Hit imao šanse u duelu sa Čikago u kojem sam ja igrao, odgovor je - ne, ne imali bi šanse. Mislim da bismo ih mi ipak zaključali, pogotovo sa pravilima koje važe danas. Majkl bi izašao na teren kao na izlet i imao bi savršen dan",
smatra Horas Grent koji je, svestan ili ne, verovatno otvorio jednu novu priču oko koje će, verovatno, mnogi imati šta da kažu...
Zadnja izmjena: filip13, dana/u 04 jun 2014, 15:56, ukupno mijenjano 1 put.
LeBron je izgledao ovako kad je Duncan prvi put osvojio NBA trofej.

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Andrej je napisao/la:LeBron je izgledao ovako kad je Duncan prvi put osvojio NBA trofej.
a sad izgleda kao tenk
najbolji komentar:R.J.W.G. je napisao/la: Šta reći?
"Na današnji dan ... nikad i niko nije ni pokušao poslije..jer nema smisla .."
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
meni licno najdrazi Kobijev mix
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Zakucavanje na 2:35miki_92 je napisao/la:meni licno najdrazi Kobijev mix
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.