BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog

legenda reala
Kontakt:

Re: BiH - Obala Slonovače / BiH - Mexico

Post Postao/la legenda reala » 04 jun 2014, 13:15

Ma Pauleta se samo strogo pridržava Deytona , on hoće kao u parlamentu 10 Bošnjaka, 10 Srba, 10 Hrvata :lol: :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 04 jun 2014, 13:17

Na lijevom beku imas Salihovica,Kolasinca,Zukanovica,Lulica..svi mogu igrati tu poziciju..koji ce nam k.... Bunoza jos.. :roll: :roll:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 04 jun 2014, 13:18

legenda reala je napisao/la:Ma Pauleta se samo strogo pridržava Deytona , on hoće kao u parlamentu 10 Bošnjaka, 10 Srba, 10 Hrvata :lol: :lol: :lol:
jesi komičan zaista. a ti se pridržavaš islamske deklaracije. pa da li je normalno da bolji ostanu kući, a levati i debili kao vršajević, avdukić, hadžić, ts sušić, ibričić i višća idu na svjetsko??? ali čim se neko pobuni zato što nema bunoze ili salatića odmah nacionalist i ekstremist. jadno i odvratno
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 04 jun 2014, 13:20

Viscu ne bih bas trpao u isti kos kao ove ostale. Naravno da smo trebali pozvati te navedene igrace, i pojedine druge, to i slijepac vidi, ali sad je voz prosao, sada jos samo postoji SP.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 04 jun 2014, 13:20

Pauleta je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Ma Pauleta se samo strogo pridržava Deytona , on hoće kao u parlamentu 10 Bošnjaka, 10 Srba, 10 Hrvata :lol: :lol: :lol:
jesi komičan zaista. a ti se pridržavaš islamske deklaracije. pa da li je normalno da bolji ostanu kući, a levati i debili kao vršajević, avdukić, hadžić, ts sušić, ibričić i višća idu na svjetsko??? ali čim se neko pobuni zato što nema bunoze ili salatića odmah nacionalist i ekstremist. jadno i odvratno
Visca... :roll: :roll: levat i debil...a ovi ostali vise manje jesu al su uvijek uz repku,dok Salatic dok nije cuo da idemo u Brazil nije se javljao .pisaj takve.. :puke:
FK SARAJEVO.

Pauleta
Kontakt:

Post Postao/la Pauleta » 04 jun 2014, 13:21

mma_hz je napisao/la:
Pauleta je napisao/la:
Visca... :roll: :roll: levat i debil...a ovi ostali vise manje jesu al su uvijek uz repku,dok Salatic dok nije cuo da idemo u Brazil nije se javljao .pisaj takve.. :puke:
Uvijek kao Hajrović ili Medunjanin ili Mujdža???
Begović, Burić, Stanković
Mujdža, Martić, O.Vranješ, Bičakčić, Bunoza, Šunjić, Zukanović, Kolašinac,
Hajrović, S.Vranješ, M.Vrančić, Miličević, Bešić, Medunjanin, Pjanić, Grahovac, Lulić, Salihović
Džeko, Ibišević, Hodžić, Đurić

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 04 jun 2014, 13:21

Cim se Susic vratio formaciji sa pocetka kvalifikacija mi smo progirali i upisali dvij vazne pobjede pred pocetak SP-a. Nadam se da ce isti nece na utakmicama protiv Nigerije i Irana izmisljati toplu vodu i igrati sa dva napadaca jer je evidentno da nam ta formacija ne lezi.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 04 jun 2014, 13:24

Principatus je napisao/la:Viscu ne bih bas trpao u isti kos kao ove ostale. Naravno da smo trebali pozvati te navedene igrace, i pojedine druge, to i slijepac vidi, ali sad je voz prosao, sada jos samo postoji SP.
Ne padaj po utjecaj ovog multietničara, samo je deficit nepozivanje Prcića, jer bi on u ovu formaciju upo samo tako, da uzme mjesto uz Bešića, a Pjana da šutne Misketa na klupu i šta smo dobili reći će vam Pauleta :mrgreen:

I da Zuka je trebo biti tu, da dobijemo na širini i mali Arslanagić, kakvi Bunoze i Pavlovići škart igrači :mrgreen:
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 04 jun 2014, 13:25, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 04 jun 2014, 13:25

Mislilo se prije Brazila...Hajrovic te odveo na ovo svjetsko,Mujdza vec dugi niz godina igra za repku,kao i Medunjanin...sto si brate opterecen time Bgt..uzivaj u igri nase repke za sada. ;)
Imamo mi Stanica moze igrati sve pozicije u timu ko Grsokrojc... :D
FK SARAJEVO.

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 04 jun 2014, 13:25

Odlično odrađena tekma jutros. Trebali smo im zabiti u prvom 2 gola minimalno, mada su i oni imali dvije ekstra šanse. Šunjić je dobro odrađivao posao u prvom poluvremenu osim one situacije kada je Chicharito dobio loptu. Kad je rušioc ušao u nastavku, imao sam osjećaj da nam Mexico ne bi dao gol da se još jedno poluvrijeme igralo. Bešić fascinantan definitivno. Ako Bićo ne bude potpuno spreman, Rušioca na štopera.
Mes Que Un Club

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 04 jun 2014, 13:25

Sinoc je evidentno bilo da igra drasticno pada kada se zamijene samo 2-3 igraca, a pogotovo kad ih je izmijenio duplo vise. Realno, Susic, Ibricic, Sunjic, Hadzic i Vrsajevic (2 zadnja nisu ni ulazila, ali i za njih to vazi) nemaju sta traziti na terenu u Brazilu. Pa brate Safete, ako si svjestan da ti nista ne mogu pomoci tamo, koja je razlika ako ih povedes i ne zaigraju ni minute, i ako ih nikako ne povedes sa sobom?! :D Moglo se tu isceprkati 2-3 igraca koja bi nam tamo itekako koristila, ali gotovo je to sad.

Mene najvise brinu Miske i Vedo, nisam od njih skoro nista vidio u ove dvije utakmice. Vedo inekako, igrao je s rezervama, pa nije se nije ni moglo ocekivati da ce imati neke lopte, ali Miske... Ja bi njega svejedno stavio u prvih 11, pa cemo vidjeti.

Ukoliko Bicakcic ne bude spreman za prvu utakmicu, besmisleno je uopste raspravljati o Sunjicu kao potencijalnoj zamjeni. Po mom misljenju, Vranjes je najbolje rjesenje, a i sinoc se vidjelo kako je cistio sve situacije na desnom beku. Vjerovatno i njemu bolje lezi ta pozicija na stoperu, jer na beku vrlo rijetko uradi nesto korisno u napadu, za razliku od Mensura. Seo je masina, to je svima nama jasno, ali ni on nije za stopera. Sinoc se vidjelo da ga jednostavno ponese da izadje na igraca koji dolazi sa krila, iako ga tu treba napasti nas bek a on treba da ceka ubacivanje lopte i da je cisti iz sesnaesterca. Isto tako, ne djeluje mi previse sigurno kad ima loptu u nogama, strasno se bojim da ce pogrijesiti u dodavanju.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 04 jun 2014, 13:26

:bih: :bih: :bih: :bih: :tralala: :tralala: :tralala:
slika
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 04 jun 2014, 13:27

To reci za Sea,a znas da on cita ovaj forum...Bgm ja ti to nebi preporucio.. :D :D
FK SARAJEVO.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 04 jun 2014, 13:28

1988risha je napisao/la::bih: :bih: :bih: :bih: :tralala: :tralala: :tralala:
slika
:rol:
Hayley <3

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 04 jun 2014, 13:29

amerosm je napisao/la:Cim se Susic vratio formaciji sa pocetka kvalifikacija mi smo progirali i upisali dvij vazne pobjede pred pocetak SP-a. Nadam se da ce isti nece na utakmicama protiv Nigerije i Irana izmisljati toplu vodu i igrati sa dva napadaca jer je evidentno da nam ta formacija ne lezi.
Protiv Nigerije ne, ali protiv Irana se jos mora pogledati kako cemo stojati sa kartonima/povredama i dali bi nam jedna jos ofanzivnija postava mozda bila od koristi. Iran je polovna ekipa koju treba agresivno razbiti.

To jest protiv Irana:

---------------------Begovic----------------------
---Mujdza---Bicakcic----Spahic----Kolasinac-
-----------------------Besic-----------------------
-----Hajrovic--------Pjanic----------Lulic------
------------------Ibisevic----Dzeko--------------

No ovo nije neophodno, jer Ibisevic nije u nekoj formi, a mislim da je Misimovic suvise meta kritike i da je bolji nego sta ga vecina predstavlja. Dakle mozemo i sa Pjanicem pozadi, bez Ibisevica, isto odigrati dosta ofanzivno protiv Irana. Respekt prema Nigeriji, ali nebi trebali da nam budu suvise velik problem.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 04 jun 2014, 13:36

Idite samo na prvu stranicu i pročitajte par komentara :D
Koji smo mi djerizi,jedan poraz i odma onako..

https://vine.co/v/MpxQmlphbjL
Nad tobom sunce najljepše sja

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 04 jun 2014, 13:40

Navijači Irana htjeli u hotel sa Zmajevima u Brazilu, reagovao NFSBIH

Ovi Iranci su ludi ko struja. :mrgreen:

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 04 jun 2014, 13:40

pinoglavi je napisao/la:Idite samo na prvu stranicu i pročitajte par komentara :D
Koji smo mi djerizi,jedan poraz i odma onako..

https://vine.co/v/MpxQmlphbjL
Kad im je prisao TSS frka.. :kafa:

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 04 jun 2014, 13:40

Jesam se ismijao ovim meksikancima. Tačno su me probudili iz sna sa onim komičnim reakcijama. A o selektoru da ne pričam :lolno: . Isti Ćamil Duraković :mrgreen:
Mes Que Un Club

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 04 jun 2014, 13:45

Misimovic iz utakmice u utkmicu najgori na terenu. Susic sporo uci, pa mozda protiv Irana ne bude starter.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.