BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Dzumhur D. / Setkic A. 2-0 Bozoljac I. / Cacic N.
6/1 6/4
6/1 6/4
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Unofficialpage lave, de mi reci imal prenosa sutra Damira na ovom drugom terenu, ti to najbolje znaš

Mislim da je Arad jedini Challenger ove sedmice bez streama, barem je tako na ovim stream stranicamashminka je napisao/la:Unofficialpage lave, de mi reci imal prenosa sutra Damira na ovom drugom terenu, ti to najbolje znaš![]()
![]()

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
@Forster je odgovorio. Nema stream.Forster je napisao/la:Mislim da je Arad jedini Challenger ove sedmice bez streama, barem je tako na ovim stream stranicamashminka je napisao/la:Unofficialpage lave, de mi reci imal prenosa sutra Damira na ovom drugom terenu, ti to najbolje znaš![]()
![]()

Danas Damir igra 3. meč na trenu br. 1, oko 14h bi trebao početi a Aldin 4. meč na centralnom terenu.

EDIT: Koliko sam uspio vidjeti da Digisport 2 rumunski prenosi ovaj challenger ali samo centralni teren. Znači Aldina ćemo moći gledat.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
e ko je u EU...nemaju za kamere

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Damir je počeo svoj meč, nema stream i nema livescore na bet365. 

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Džumi gubi 4:2 i onaj levat ima servis
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Vraća break sa nulom. Kod 2:2 imao 2 break lopte i logično nije iskoristio i onda gubi servis ali evo vratio.AsharaK je napisao/la:Džumi gubi 4:2 i onaj levat ima servis

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Vratio brejk 4:4
- legenda reala
- Kontakt:
http://www.protennislive.com/LSHD/main.html" onclick="window.open(this.href);return false;Unofficialpage je napisao/la:Damir je počeo svoj meč, nema stream i nema livescore na bet365.

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Sporo. Malo je brže na rezultatimalegenda reala je napisao/la:http://www.protennislive.com/LSHD/main.html" onclick="window.open(this.href);return false;Unofficialpage je napisao/la:Damir je počeo svoj meč, nema stream i nema livescore na bet365.![]()

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
http://www.ergebnisselive.com/spiel/bir ... menfassung" onclick="window.open(this.href);return false; livescore
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
rezulta-ti.comStipe je napisao/la:http://www.ergebnisselive.com/spiel/bir ... menfassung livescore

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- legenda reala
- Kontakt:
A bježi sve mu poene uze na drugi servis, kakav je ovo teniser da mu je drugi servis bolji od prvog 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Damir servira za prvi set
Hajde sad, yebi ga tuuu
eto ga!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Uzima 1. set 7-5
EDIT: Gubi i 2. 0-2 mislim da je imao 40-00 i da je izgubio servis
EDIT: Gubi i 2. 0-2 mislim da je imao 40-00 i da je izgubio servis

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
- Kontakt:
Sta je sa Dzumhurom ?? 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.