Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ma onaj rozi je treca garnitura , treca uvijek ima boju koja nema veze sa bojama kluba
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Ako se treba zove Emerik.geoxx je napisao/la:Ide se u pohod na trebe, jbga.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
- tyler durden
- Kontakt:
Da. Roza je ona gostujuca iz LP.GameFKS je napisao/la:Ma onaj rozi je treca garnitura , treca uvijek ima boju koja nema veze sa bojama kluba
Ko sto je i do sada bila crvena i zelena i narandzassta,.
meni je i dalje u zadnjih 10ak godina najbolji onaj sto je imao zlatna slova i linije, pravi kraljevski 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Slažem se oni zlatni detalji su dobri bašLenBias je napisao/la:meni je i dalje u zadnjih 10ak godina najbolji onaj sto je imao zlatna slova i linije, pravi kraljevski
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
[youtube][/youtube]
pjesma o najboljem svih vremena
pjesma o najboljem svih vremena
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
- Consigliere
- Kontakt:
Ubjedljivo najbolji gostujuci ikada... vec sam pisao ovdje.LenBias je napisao/la:meni je i dalje u zadnjih 10ak godina najbolji onaj sto je imao zlatna slova i linije, pravi kraljevski
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
navodno je zavrsen posao oko sukija
buuu, uaaa, uaaa 
Evo je za Karinu
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
neka ti pjevas karini pa kud puklo, dugine boje 
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Nije završen, nego je Carlo dao pristanak da se krene po njega, prema Marci također je odlučio da zadrži Karima bez obzira na dolazak Sukija.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
bitno je samo peri potvrditi da moze a to je carlo uradio, gotova je to prica i sve ostalo je formalnost 
Bit ce Benzema dobar djoker 
Nek pero prvo sredinu pojaca,dzaba mu napad kad stvorimo 3 prilike u 90min
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Hoćemo li u potpis da Real ne može dovesti Luisa Suareza?LenBias je napisao/la:bitno je samo peri potvrditi da moze a to je carlo uradio, gotova je to prica i sve ostalo je formalnost
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Henderson je napisao/la: Hoćemo li u potpis da Real ne može dovesti Luisa Suareza?

zar se hodze klade?Henderson je napisao/la:Hoćemo li u potpis da Real ne može dovesti Luisa Suareza?LenBias je napisao/la:bitno je samo peri potvrditi da moze a to je carlo uradio, gotova je to prica i sve ostalo je formalnost

Toliko o nekom Peri i španskoj hrabrosti.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Da , ako marca kaze da Perez zeli Suareza , sigurno ga je tako.
Nije da svaki dan drugi igrac osvane na naslovnici jbt
Nije da svaki dan drugi igrac osvane na naslovnici jbt
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Nail for Real
- Kontakt:
Hodza, dosadan si.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.