I sta si ti sada ovdje predlozio ili sugerirao?ACM3022 je napisao/la:
Sent from my iPhone using Tapatalk
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
I sta si ti sada ovdje predlozio ili sugerirao?ACM3022 je napisao/la:
evo predlazem ti ovomasteRofPoker je napisao/la:I sta si ti sada ovdje predlozio ili sugerirao?ACM3022 je napisao/la:
Sent from my iPhone using Tapatalk
Prije bih igrao žene nego hendikep Nadala.xaves je napisao/la:smije li se nadalu hendikep gemova (6,5) igrati sta mislite
Možda brani tiket.vjekoslavj je napisao/la:Start Kristiansand - Vard Haugesund
Tip:2 kv 15
nikakav info,samo covjek na drugom forumu postavio jer je kaze lik ispred njega u kladionici ulozio vece pare na ovaj par,pa eto i ja da podijelim sa vama,a ja sam licno ispratio sa 2 evrica
fanatic1991 je napisao/la:SJK - MyPa 2 (2.8) 3+(2) 4+(3.3)
Moje misljenje za danas da ovo moze na neki srednji ulog nista pretjerano..... SJK je prosle godine igrao u Ykkönen to je Finska 2 liga... i bez vecih problema se plasirao u visi rang....Dok svi znamo Mypu koja se od kako je je usla u finsku premier ligu 92 nikad nije vratila u nizi rang....Po meni Mypa je dosta bolji tim, zadnjih nekoliko sezona se krecu od 6 do 9 pozicije i napokon su u vrhu (trenutno su drugi) I ako zele da idu na titulu ovakve meceve moraju dobijati....Pokusao sam da pronadjem medjusobne rezultate ali koliko vidim ovo im je prvi mec koji ce igrati jedni protiv drugih....SJK se trenutno nalazi na predzadnjoj poziciji i do kraja sezone im slijedi grcevita borba za opstanak....Moguce da e=je zbog toga ovolika kvota na Mypu.....
Pa eto ko isprati sretnoa ja odo da uplatim tiket pa se cujemo
PS i Helsinki mozda probati 3+ oko 1.8 je kvota ::)
harry_90 je napisao/la: Petkovic 2
2:6 2:6 3.50
lose lose lose :/Vladika87 je napisao/la:fanatic1991 je napisao/la:SJK - MyPa 2 (2.8) 3+(2) 4+(3.3)
Moje misljenje za danas da ovo moze na neki srednji ulog nista pretjerano..... SJK je prosle godine igrao u Ykkönen to je Finska 2 liga... i bez vecih problema se plasirao u visi rang....Dok svi znamo Mypu koja se od kako je je usla u finsku premier ligu 92 nikad nije vratila u nizi rang....Po meni Mypa je dosta bolji tim, zadnjih nekoliko sezona se krecu od 6 do 9 pozicije i napokon su u vrhu (trenutno su drugi) I ako zele da idu na titulu ovakve meceve moraju dobijati....Pokusao sam da pronadjem medjusobne rezultate ali koliko vidim ovo im je prvi mec koji ce igrati jedni protiv drugih....SJK se trenutno nalazi na predzadnjoj poziciji i do kraja sezone im slijedi grcevita borba za opstanak....Moguce da e=je zbog toga ovolika kvota na Mypu.....
Pa eto ko isprati sretnoa ja odo da uplatim tiket pa se cujemo
PS i Helsinki mozda probati 3+ oko 1.8 je kvota ::)
ispratio oba 3+.
Ovo je dobar tiketicKrokodil je napisao/la:
Sretno svima večeras.
Ispratio, dobar tiket. Sa srećom svima.Krokodil je napisao/la:
Sretno svima večeras.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.