Muhamed Bešić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Baltazar
Kontakt:

Re: Muhamed Bešić

Post Postao/la Baltazar » 04 jun 2014, 18:20

Safet je ipak napravio kljucni potez pozivanjem Tine, sve se kasniej povezalo. Da nije zvao Tina, raje se ne bi bunila i onda Susic ne bi zvao Besica da smiri nezadovoljne navijace koji su mjesecima ranije spominjali Besica kao rjesenje za tu poziciju, dakle da nije Tine ne bi bilo ni Besica :D

Amar Dzeko
Kontakt:

Re: Odg: Muhamed Bešić

Post Postao/la Amar Dzeko » 04 jun 2014, 18:25

Baltazar je napisao/la:Safet je ipak napravio kljucni potez pozivanjem Tine, sve se kasniej povezalo. Da nije zvao Tina, raje se ne bi bunila i onda Susic ne bi zvao Besica da smiri nezadovoljne navijace koji su mjesecima ranije spominjali Besica kao rjesenje za tu poziciju, dakle da nije Tine ne bi bilo ni Besica :D
Živio Tino Sven Maradona Sušić.
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 04 jun 2014, 18:26

Jos 99% posto Bosanaca nije svjesno kako je ovaj zavrsni turnir jaka smotra. Novi smo tu. Muha nije spreman 100% to se vidi , ipak je samo u Madjarskoj ligi. Sta ce se s malim desiti kada pocne da radi recimo na fizici kao Edin u Man C. ne smijem ni da pomislim.

Sve je napokon doslo na svoje glede Besica. Sto se mene tice tema se moze i zakljucati :bih: .
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 04 jun 2014, 18:57

kimbo je napisao/la:Sve je napokon doslo na svoje glede Besica. Sto se mene tice tema se moze i zakljucati :bih:
Kakvi zakljucati, ovo je tek pocetak. :cool:
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 04 jun 2014, 19:29

Doveo sam ga na FMu odmah u Leeds, yebem mu kolje ima da igra svaku utakmicu. :mrgreen:

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 04 jun 2014, 19:39

Utakmicu sam gledao na Goal tv, koliko su samo ovoga momka Spanjolski komentatori hvalili ne mogu vam opisati. Po obadvojici je Besic najbolji igrac na utakmici. A za ljude koji pisu da cemo ga kritikovat ako bude igrao losije. Pa naravno da u tom slucaju trebamo kritikovati. Kako igrac zaradi slavu i postovanje svojim dobrim igrama i trudom, tako moze i zvizduke losim igrama ili nezalaganjem. To je sudbina svih u nogometu kako igraca tako i trenera. Ipak ovaj malac mi se cini od one vrste gdje zalaganje nikad nece doci u pitanje i za sada ima duboki naklon od mene za to.

Boskvalitet
Kontakt:

Post Postao/la Boskvalitet » 04 jun 2014, 19:42

dubrovnik je napisao/la:Utakmicu sam gledao na Goal tv, koliko su samo ovoga momka Spanjolski komentatori hvalili ne mogu vam opisati. Po obadvojici je Besic najbolji igrac na utakmici. A za ljude koji pisu da cemo ga kritikovat ako bude igrao losije. Pa naravno da u tom slucaju trebamo kritikovati. Kako igrac zaradi slavu i postovanje svojim dobrim igrama i trudom, tako moze i zvizduke losim igrama ili nezalaganjem. To je sudbina svih u nogometu kako igraca tako i trenera. Ipak ovaj malac mi se cini od one vrste gdje zalaganje nikad nece doci u pitanje i za sada ima duboki naklon od mene za to.
znas gdje mogu nabaviti tu igricu ?

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 04 jun 2014, 19:46

Netko je pitao sta radi Besic u Ferencvarosu.

Momak stoji na zemlji , nije krenuo za brzim i vjerovatno kratkorocnim param vec misli na svoju buducnost , krenuo je za svojim trenerom koji ga najbolje iskoristava i vec sada je sigurno da ce zavrsiti u nekom jacem europskom klubu.

Volio bih da zavrsi u Portu ili Benfici jer svi znamo kakve talente oni prave.
Ne bih volio da zavrsi u nekom top klubu pa da se kao Lukaku seta po posudbama.

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 04 jun 2014, 19:50

http://prntscr.com/3pn2gf" onclick="window.open(this.href);return false;

A Sabanadzovic dobio u 31 crveni bas zbog Maradone :mrgreen:

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 04 jun 2014, 20:02

Boskvalitet je napisao/la:
dubrovnik je napisao/la:Utakmicu sam gledao na Goal tv, koliko su samo ovoga momka Spanjolski komentatori hvalili ne mogu vam opisati. Po obadvojici je Besic najbolji igrac na utakmici. A za ljude koji pisu da cemo ga kritikovat ako bude igrao losije. Pa naravno da u tom slucaju trebamo kritikovati. Kako igrac zaradi slavu i postovanje svojim dobrim igrama i trudom, tako moze i zvizduke losim igrama ili nezalaganjem. To je sudbina svih u nogometu kako igraca tako i trenera. Ipak ovaj malac mi se cini od one vrste gdje zalaganje nikad nece doci u pitanje i za sada ima duboki naklon od mene za to.
znas gdje mogu nabaviti tu igricu ?
Goal tv je Spanjolska sportska televizija tipa Arene u nasim krajevima

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 04 jun 2014, 20:18

Odlican Besic, u Hamburgu su ga zvali Duracell jos prije. Znao sam da moze trcati k'o navijen al da se je ovoliko poboljsao u kontroli lopte. Svaka cast!
Jos treba Pricica i Halilovica nekako ubaciti u ovu sredinu ima da haramo slijedecih 10 godina. Jos Cimirot, Gojak

@dubrovnik to je GOLTV, ne goal. Imas na engleskom i spanjolskom.

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 04 jun 2014, 20:22

Besic, Hajrovic, Prcic, Gojak, Hodzic , Seo.. Koliko talenta samo.
Bravo za Mumeta, odlican dvije tekme ove.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 04 jun 2014, 20:27

soko je napisao/la:Odlican Besic, u Hamburgu su ga zvali Duracell jos prije. Znao sam da moze trcati k'o navijen al da se je ovoliko poboljsao u kontroli lopte. Svaka cast!
Jos treba Pricica i Halilovica nekako ubaciti u ovu sredinu ima da haramo slijedecih 10 godina. Jos Cimirot, Gojak

Da imas pravo, upravo je upaljena i gledam je . Pardon :D Mi stariji ne pridajemo znacenje svakom slovu
Zadnja izmjena: dubrovnik, dana/u 04 jun 2014, 20:31, ukupno mijenjano 1 put.

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 04 jun 2014, 20:30

Ova mu sedmica na ledza sto posto zbuni protivnika, ocekuju nekog na krilu a ono mashina u sredini :lol:
....Manchester United fan since 1993....

The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 04 jun 2014, 20:35

soko je napisao/la:Odlican Besic, u Hamburgu su ga zvali Duracell jos prije. Znao sam da moze trcati k'o navijen al da se je ovoliko poboljsao u kontroli lopte. Svaka cast!

neznam bas puno o nasim igracima u BH ligi jer nepratim ali taj se momak dosta hvali Cimirot, jedino Hodzica sam malo gledo po youtubu...Halilovic je nam osao, nevjerujem da ce igrati za BiH i ako sada u Barci nema sta bas da ga moze vezati sa Hrvatskom ali bio bi on perfektan za 10ku poziciju iza Dzeke!...

a ima tu jos i Andrej Modic da se ubaci u ekipi,Emir Dilaver,Adis Omerbasic,Raif Husic...uhhh sto nas ima MashAllah :D
....Manchester United fan since 1993....

The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 04 jun 2014, 20:58

Bosanski Makelele :bih: :bih: :bih:
StarMo nije skutorija...

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 04 jun 2014, 21:57

calcio je napisao/la:Pape ga pravo gotivi i ima veliko povjerenje u njega, a Momo mu vraca odlicnim partijama na terenu.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 04 jun 2014, 22:02

gringobih je napisao/la:
calcio je napisao/la:Pape ga pravo gotivi i ima veliko povjerenje u njega, a Momo mu vraca odlicnim partijama na terenu.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nesto nije jasno?

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 04 jun 2014, 22:12

Ja sam fasciniran njime i Kolasincem. Pa poubijat ce pola igraca na SP. :clap: :clap: :clap: :clap:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Asina
Kontakt:

Post Postao/la Asina » 04 jun 2014, 22:55

Pravo pojačanje na deficitarnoj poziciji,samo se bojim pretjerane agresije koja bi mogla rezultirati crvenim protiv "Gaučosa".I sami ste svjedoci da je u ovoj prijateljskoj utakmici trebao dobiti drugi žuti!!! Slična je situacija i sa Kolašincem,ali bože moj to su takvi igrači-fajteri.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: BOSNAAAMOJAAA i 15 gostiju.