Feja u studiu, odrzao predavanje, dingospo pravi, sa Fejom Velez netreba da se brine za bolje sutra, ja bih ga dozivotno potpisao.
Sad se samo cekaju dobre vijesti u vezi pojacanja i to je to.
Forza Velez!
Za Dzenu neznam. Fin momak, ali nije mi nikad nesto extra igrac bio. Demic u drugu ruku, super tehnicar, igrac koji sam moze da rijesi utakmicu, sjetite se samo kako je provozao odbranu zrinjskog pod bb.gost je napisao/la:A zašto se prizivaju igrači koji su već igrali u Veležu i sa njima nismo došli na zelene grane. Neko neki dan priziva Dženu, danas evo Rikija.....mislim, fini su to i dragi momci, ali mi nije jasno kako ide zajedno priča o borbi za vrh i vraćanje igrača sa kojima smo bili pri dnu.
Ja nisam ni za Vladu siguran 100 posto da je dobar potez, a Vlada je bio klasa za ovu ligu
Nismo mi radi igračkog kadra se borili za opstanak, nego radi drugih stvari koje su otjerale te igrače.gost je napisao/la:A zašto se prizivaju igrači koji su već igrali u Veležu i sa njima nismo došli na zelene grane. Neko neki dan priziva Dženu, danas evo Rikija.....mislim, fini su to i dragi momci, ali mi nije jasno kako ide zajedno priča o borbi za vrh i vraćanje igrača sa kojima smo bili pri dnu.
Ja nisam ni za Vladu siguran 100 posto da je dobar potez, a Vlada je bio klasa za ovu ligu
shaman7 je napisao/la:Nismo mi radi igračkog kadra se borili za opstanak, nego radi drugih stvari koje su otjerale te igrače.gost je napisao/la:A zašto se prizivaju igrači koji su već igrali u Veležu i sa njima nismo došli na zelene grane. Neko neki dan priziva Dženu, danas evo Rikija.....mislim, fini su to i dragi momci, ali mi nije jasno kako ide zajedno priča o borbi za vrh i vraćanje igrača sa kojima smo bili pri dnu.
Vjerovatno je momak psiholoski 0... Jedino ako bi ga Feja uspio povratiti u staru formu, inace ako nevalja Sarajevu sto bi nama valjao. Zar cemo se ponovo boriti za opstanak? Ja sam mislio da smo se mi popravili i da necemo uzimati skart iz sarajevskih ekipa.drakensang je napisao/la:Amer Osmanagić? Dečko onu epizodu u Veležu sa Džafom bio prejak, meni bi pasalo kad bi uzeli njega sada kada nema Blagoja, Vaša mišljenja ?
Aleme imas to kakve info? Salji brato na pp ako imas novih info molim te.AlemC85 je napisao/la:ma treba tražiti svježe snage, jer je osmanagićevo prošlo, to htjeli priznati ili ne ali je tako.
treba biti strpljiv, jer više neće ništa biti isto u Veležu, nakon što se uprava vrati. Dolaze nova vremena, i bolja, naravno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.