FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

amypitar
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la amypitar » 04 jun 2014, 15:41

Sjajni veznjak
Tomić: Imam tri konkretne ponude, najvjerovatnije napuštam Grbavicu

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 04 jun 2014, 15:47

momci mala je frka vezano ovo oko predsjednika pa se strpite,Amar ima u glavi sve ko bi nam trebao i pregovarao je sa par igraca,neki se nude sami al sacekajte da se prvo rijesi postavljanje Adzema(valjda treba i njegovu poslusati koju igru ce preferirati i koji mu igraci trebaju),rekao sam vecini koji su igraci u opticaju strpite se par dana pa cak i prvih par dana priprema i sve ce leci na svoje mjesto,mislim da cete biti zadovoljni kao i ja
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 04 jun 2014, 15:52

super je napisao/la:momci mala je frka vezano ovo oko predsjednika pa se strpite,Amar ima u glavi sve ko bi nam trebao i pregovarao je sa par igraca,neki se nude sami al sacekajte da se prvo rijesi postavljanje Adzema(valjda treba i njegovu poslusati koju igru ce preferirati i koji mu igraci trebaju),rekao sam vecini koji su igraci u opticaju strpite se par dana pa cak i prvih par dana priprema i sve ce leci na svoje mjesto,mislim da cete biti zadovoljni kao i ja
Imali sta vezano za sponzora, neki dogovor sa ovog SBF, finasije to je sad bitno ?

Blizi se europa a nista se ne desava bitnije.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 04 jun 2014, 16:11

Ima i na zvanicnoj za oomocni teren...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 04 jun 2014, 16:13

Promjeni taj avatar jadan ne bio
DRUG NEBI TI PUNCA

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 04 jun 2014, 16:24

Ako ce omladinci igrati tekme ovdje, red bi bio neku montažnu tribinu ili uz ugradu ili vamo preko puta, ne znam da li je to planirano. Inače teren izgleda bolje neko pola ovih na glavnim stadionima u ligi, prezadovoljan :clap:
Dva travnata, plastični, balon sve u centru grada je samo po sebi super reklama. Iduće ljeto treba razmišljati kako dopuniti ove sadržaje, teretana npr, svlačionice.. Sve u svemu fin početak nove sezone, čekamo prozivku :)
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

adi11
Kontakt:

Post Postao/la adi11 » 04 jun 2014, 17:06

super je napisao/la:momci mala je frka vezano ovo oko predsjednika pa se strpite,Amar ima u glavi sve ko bi nam trebao i pregovarao je sa par igraca,neki se nude sami al sacekajte da se prvo rijesi postavljanje Adzema(valjda treba i njegovu poslusati koju igru ce preferirati i koji mu igraci trebaju),rekao sam vecini koji su igraci u opticaju strpite se par dana pa cak i prvih par dana priprema i sve ce leci na svoje mjesto,mislim da cete biti zadovoljni kao i ja
Neizvjesnost ubi ne znam kako izdrzati do tada. :D

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 04 jun 2014, 17:45

Imaju tri reda stepenica prema ulici. Inače ce se na toj strani prema ulici postaviti dzambo platati, sklonice se ona ograda sa zida, farba se ograda izmrdju tih stepenica i terena.Uljudice sd to fino.
Možda ovi što se bave grafitima da razmisle ds sa vanjske strane urade zid.

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 04 jun 2014, 17:59

FKZ1921 je napisao/la:Imaju tri reda stepenica prema ulici. Inače ce se na toj strani prema ulici postaviti dzambo platati, sklonice se ona ograda sa zida, farba se ograda izmrdju tih stepenica i terena.Uljudice sd to fino.
zna li se kakvi dzambo plakati jel nesto vezano za Želju i to ili reklame od kojih bi mogli imat neki mjesecni prihod
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 04 jun 2014, 18:20

exbabilon je napisao/la:Dolazak Bekrica bi valjao samo tako. Bili bi jaci, jedan takav igrac na sredini puno znaci. Osim toga, mladji igraci bi bili puno bolji pored njega, nego da sami moraju drzati igru. Tipican primjer vam je Cimirot koji je zablistao pored Jajala, da je sam drzao srednji red, tesko da bi dostigao ovaj nivo. Tako vjerujem da i Sadikovic moze puni potencijal pokazati pored igraca kao sto je Bekric. Jos kad bi nam dosao, to bi bilo top topova.
" onclick="window.open(this.href);return false; Načuo sam da jedan vaš clan uprave obavio razgovor sa ovim nogometašem-pa I nije loš.

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 04 jun 2014, 19:22

MrRiccoli je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:Imaju tri reda stepenica prema ulici. Inače ce se na toj strani prema ulici postaviti dzambo platati, sklonice se ona ograda sa zida, farba se ograda izmrdju tih stepenica i terena.Uljudice sd to fino.
zna li se kakvi dzambo plakati jel nesto vezano za Želju i to ili reklame od kojih bi mogli imat neki mjesecni prihod
Ma klasika, iznajmice se firmi koja se bavi marketingom.Ima još dogovora sa tkm firmom. Trebalk ni malo iljuditi sjever, iz vana a istovremeno iz toga izvući neku finansijsku korist.
U tom kontekstu se trazi i opcija da reflektori ofarbaju i ioni iskoriste kao mogućnost za postavljanje reklama.Semafor također.

zeljovolim
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolim » 04 jun 2014, 19:44

Sport Centar - Tomić: Imam tri konkretne ponude, najvjerovatnije napuštam Grbavicu

Ode TOMIĆ :(

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 04 jun 2014, 20:53

Zolotić i Bajić nastupali u porazu od Poljske

http://fkzeljeznicar.ba/zolotic-i-bajic ... jske/8932/" onclick="window.open(this.href);return false;

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 04 jun 2014, 20:56

Tomic ide,to je ocekivano jer je na zimi jos rekao da ce ici na ljeto..
Pod ugovorom je,sto je najbitnije a mi imamo svakako zamjene jer imamo dosta fkt igraca u veznom redu,ovako neki ne bi ni dobijali šansu..Pojacace se sad konkurencija momaka da se vise radi jer manje/više niko nije siguran za prvu postavu..

Da se našalim malo,pravi se mjesto Bekriji da se vrati :P
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 04 jun 2014, 21:40

zeljovolim je napisao/la:Sport Centar - Tomić: Imam tri konkretne ponude, najvjerovatnije napuštam Grbavicu

Ima ponudu ali on hoce da odigra Europu sa nama pa da ide,vidjecemo...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 04 jun 2014, 21:49

Ne bih ja bas rekao da je to za Evropu tacno, vjerujem da niko ne bi volio da riskira... Do Amara je, on ima odlicnu ponudu i vrlo dobru za klub narocito u ovom danasnjem vaktu, tako da ja navijam da ide, jer ne daj Boze povrede a zaradili bi finih para i mirno igrali ovu sezonu, a mogli bi dovesti i koje pojacanje. Belgija je u pitanju i valjda je ta ponuda vec na stolu. Amare prihvati :)
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 04 jun 2014, 21:58

**** evropu ionako se dalje od 3. kola ne moze.
A sa parama bi opet bili konkurenti .

HercegovinaBosna
Kontakt:

Post Postao/la HercegovinaBosna » 04 jun 2014, 22:01

bistrikboy je napisao/la:
zeljovolim je napisao/la:Sport Centar - Tomić: Imam tri konkretne ponude, najvjerovatnije napuštam Grbavicu

Ima ponudu ali on hoce da odigra Europu sa nama pa da ide,vidjecemo...
Vrlo je moguće jer neće u neki tim u evropi koji igra evropu a to bi bilo pošteno da nama pomogne, a možda se desi i da prođemo malo dalje pa da ostane?!!. Vjerovatno je u pitanju Turska ili Kazahstan ??
Mićo je Fićo!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 04 jun 2014, 22:02

Bilo bi dobro Tomu prije Evrope tusnuti pa sa tim parama dovesti 3,4 igraca da povecaju evropske sanse pa dogurati do 3 pretkola ili malim cudom do play offa..

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 04 jun 2014, 22:08

Omladinci su danas lagano riješili Obarsku.
U subotu ABD, festa na glavnom terenu.
Zadnje kolo, proslava titula u obje kategorije, dodjela pehara...
Klub ce pizvati navijače i trebamo doći MASOVNO!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 41 gost.