Bravo Antonio... Kakno se mali...Cartman je napisao/la:Sterling je g0vno. Bravo Valencia, usrao je se mali.
Fudbalska Reprezentacija Engleske
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- OnlyUnited
- Kontakt:
Re: Fudbalska Reprezentacija Engleske
- Ed Woodward for Prime Minister !
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Grozni i jedan i drugi, zaslužili su da odu ranije na hlađenje.
Udri ga valencia, hebo mater glupu!
Zadnja izmjena: soxx, dana/u 04 jun 2014, 22:38, ukupno mijenjano 1 put.
Aa znaci tako dubok trag je ostavilo samaranje mance na oldtrafordu
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moze on vecini. Kloc je, ali je jak ko bik.rambo16 je napisao/la:može Sterlingu silu prosipat
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Covjek je rovit ali ga seljo voli forsirati u bespotrebnim utakmicama samo povredu da navuce bezveze ne bi mu bilo prvi puta da tako bude u repki. Cudo je i OXa izmjenio?
Ima materijala ali sa novim selektorom. Ovaj seljo ne moze ukomponovat ni kompoziciju u Banovicima.
Ove juzno-americke indijance treba izbjegavati i u prijateljskim!
Ima materijala ali sa novim selektorom. Ovaj seljo ne moze ukomponovat ni kompoziciju u Banovicima.
Ove juzno-americke indijance treba izbjegavati i u prijateljskim!
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
U potpunosti greska Sterlinga. Nije Valencija trebao onako reagovati, ali prijateljska i ti na njeg ides k'o divljak.
Celik!3,2,2.
Mogo bi zeznut svoju sansu na prvenstvu!AllGunsBlazing je napisao/la:U potpunosti greska Sterlinga. Nije Valencija trebao onako reagovati, ali prijateljska i ti na njeg ides k'o divljak.
Bravo za selju! ceko je 83 minut!
Zadnja izmjena: Gunner4, dana/u 04 jun 2014, 22:41, ukupno mijenjano 1 put.
Valencia. 
syebaće frajer wilsherea svegami 
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
I ja baš gledam, koliko igrača imaju na klupi?nedim93 je napisao/la:syebaće frajer wilsherea svegami
Opravdan crveni za Sterlinga..staces mladost-ludost

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Vec pre ovoga on je dva puta u prijateljsim bespotrebno navuko dugorocnu povredu zbog toga sto ga kreten isforisra maximalno!nedim93 je napisao/la:syebaće frajer wilsherea svegami
OX i Jack jedini ginu na svaku loptu i najvise i rizikuju povredu tako da nema tu vidi se da su iz Arsenala. Problem je sto oba i nisu igrali zavrsnicu sezone zbog povrede (Jack zbog glupe prijateljske u sred sezone) i vratili su se pred sam kraj ali bitno je da ih seljo preforsira tekve rovite...
Gunner4 je napisao/la:Vec pre ovoga on je dva puta u prijateljsim bespotrebno navuko dugorocnu povredu zbog toga sto ga kreten isforisra maximalno!nedim93 je napisao/la:syebaće frajer wilsherea svegami![]()
![]()
OX i Jack jedini ginu na svaku loptu i najvise i rizikuju povredu tako da nema tu vidi se da su iz Arsenala. Problem je sto oba i nisu igrali zavrsnicu sezone zbog povrede (Jack zbog glupe prijateljske u sred sezone) i vratili su se pred sam kraj ali bitno je da ih seljo preforsira tekve rovite...![]()
Bravo neka mu igraju onda Miler i Lampard mozda i uzmu bod Costa Rici!
![]()
![]()
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Ne znam što se brinete, kao da će Jack igrati prvu postavu na SP. Noćas je igrao rezervni tim samo da bi Roy otpisao višak.
Što se mene tiče, najviše bih volio da hoće Engleska ispasti u grupnoj fazi.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
naravno da će igrat, ako nije povrijeđen. Da mu ne bi Henderson uzeo prvu postavu ?Henderson je napisao/la:Ne znam što se brinete, kao da će Jack igrati prvu postavu na SP. Noćas je igrao rezervni tim samo da bi Roy otpisao višak.
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Pa već jestenedim93 je napisao/la:naravno da će igrat, ako nije povrijeđen. Da mu ne bi Henderson uzeo prvu postavu ?Henderson je napisao/la:Ne znam što se brinete, kao da će Jack igrati prvu postavu na SP. Noćas je igrao rezervni tim samo da bi Roy otpisao višak.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Otom potom, ja sam siguran da ce Henderson igrati ispred Wilsherea.nedim93 je napisao/la:naravno da će igrat, ako nije povrijeđen. Da mu ne bi Henderson uzeo prvu postavu ?Henderson je napisao/la:Ne znam što se brinete, kao da će Jack igrati prvu postavu na SP. Noćas je igrao rezervni tim samo da bi Roy otpisao višak.
Ono sto je potrebno ovom timu jeste trkac kakav je Henderson, da pravi stalni presing na odbranu.
Ako Roy bude radio slicno onome sto su radili Martinez i Rodgers u ligi, Engleska moze proci grupu.
Ja bih licno volio da ne prodju.
A jeste teško biti bolji od Jacka.gaston je napisao/la:Pa već jestenedim93 je napisao/la:naravno da će igrat, ako nije povrijeđen. Da mu ne bi Henderson uzeo prvu postavu ?Henderson je napisao/la:Ne znam što se brinete, kao da će Jack igrati prvu postavu na SP. Noćas je igrao rezervni tim samo da bi Roy otpisao višak.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl i 5 gostiju.