Ma u komsiluk ce vjerovatno,mislim na susjednu drzavu a ne na dusmane oveHercegovinaBosna je napisao/la:Vrlo je moguće jer neće u neki tim u evropi koji igra evropu a to bi bilo pošteno da nama pomogne, a možda se desi i da prođemo malo dalje pa da ostane?!!. Vjerovatno je u pitanju Turska ili Kazahstan ??bistrikboy je napisao/la:Ima ponudu ali on hoce da odigra Europu sa nama pa da ide,vidjecemo...zeljovolim je napisao/la:Sport Centar - Tomić: Imam tri konkretne ponude, najvjerovatnije napuštam Grbavicu
Ode TOMIĆ
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- HercegovinaBosna
- Kontakt:
Ma dobro za uhar je šta god da dobijemo, samo da ovi ostali ne misle da ćemo prodati Tomu a da za te pare možemo kao što pišu dovesti 3-4 igrača. Ja sam zadovoljan nek odigra evropu s nama pa nek mu je sretan put 
Mićo je Fićo!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Belgija je u pitanju, pricao ja licno sa njim i bas dobre pare, do Amara je a dogovor je blizu...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
a za nas ogromnaBuu je napisao/la:To je smiješna para za Tomica
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Tu negdje, malo vise...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Za najboljeg nam igrača smiješna cifra. Da nije situacija kakva jeste hladno bi se odbila
NO PYRO NO PARTY
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Da nije, kakva jeste... Dovoljno
Imamo mi tu i Hasanovica, Zolu i Sadikovica... Pa i Svraku ako ostane... Nek ide momak, zasluzio je...
Imamo mi tu i Hasanovica, Zolu i Sadikovica... Pa i Svraku ako ostane... Nek ide momak, zasluzio je...
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Ma neka ide, nama trebaju pare njemu treba veći izazov. Ispao je fer i korektan i da sam na Amarovom mjesto pristao bih kako kod Tomo kaže (vezano za Euro tekme). Još je mlad i nadam se da će nekad zaigrati i za reprezentacijuBaja_Zvjerka je napisao/la:Belgija je u pitanju, pricao ja licno sa njim i bas dobre pare, do Amara je a dogovor je blizu...
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
ennis je napisao/la:[youtube][/youtube]
![]()
![]()
I od mene
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Sjecas li se petog šestog?
Hah zuban je mnoge doveo do delirijuma...hvala mu jos jednom!

Hah zuban je mnoge doveo do delirijuma...hvala mu jos jednom!
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
-
admirbreza
- Kontakt:
SRETAN ZUBANDAN

I u tom "golubarniku" mi se i dalje borimo, bez nekih posebnih uslova, ratnici plavog srca, na terenu, na tribini, punog glasa, pjevamo i osvajamo trofeje, praznih dzepova i plave krvi, dok odozgo, sa plavog neba odobrava jedan velikan tribine,
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
SRETAN ZUBANDAN BRACO, pogotovo cestitam jufkama

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
-
GradKamena
- Kontakt:
Ode vam ovaj mali Behram što je došo iz veleža u CSKA Sofiju,samo Osim pravi neki problem,mislim nije problem bori se za malog da neode džabe ! Pozdrav
mali je glup ako ode tamo,samo to cu reći..ako si dobar fudbaler onda sa malo mozga možeš napraviti solidnu pa čak i vrhunsku karijeru,problem kod nas u BiH je što imamo more talenata koji nemaju mozak i koji hoće uspjeh preko noći..GradKamena je napisao/la:Ode vam ovaj mali Behram što je došo iz veleža u CSKA Sofiju,samo Osim pravi neki problem,mislim nije problem bori se za malog da neode džabe ! Pozdrav
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Trenutno korisnika/ca: antibot, bvsic, kosuljaplava, Pact1921 i 37 gostiju.