Al eto, u drugu ruku Feja je od Zvonica napravio solidnog igraca, mozda isto pokusa i sa Osmanagicem.
Forza Velez!
Ma druze lik nije kalibar za iskorak iduce sezone. Draze mi je da Zvona igra nego on. Kakva su ovo skupljanja otpadaka yebote. Ako imaju imalo zgamo nece ga potpisatiKadet91 je napisao/la:Slazem se pastrmka brato, ako nastavi politika "ovaj nevalja sa il zelji, al valja nama" nista od nas, bice uvijek borba za opstanak il sredina tabele ove kozije lige. Zar nismo prestali biti mjesto gdje sa klubovi salju svoj skart???
Al eto, u drugu ruku Feja je od Zvonica napravio solidnog igraca, mozda isto pokusa i sa Osmanagicem.![]()
Forza Velez!
nije 5. mjesto tako lose kao sto izgledaNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Mogli su dovest i Genjca iz visocke Bosne onog lika sto igra od 1996 te. Daj kakav Osmanagic yebote. Znaci idemo i iduce od 5-12 mjesta. Divno
Ma znam brato, nije nista jos ofecialno, ja se slazem sa tobom. Mislim da Alem ima neke info al nece da podijeli sa rajom.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ma druze lik nije kalibar za iskorak iduce sezone. Draze mi je da Zvona igra nego on. Kakva su ovo skupljanja otpadaka yebote. Ako imaju imalo zgamo nece ga potpisatiKadet91 je napisao/la:Slazem se pastrmka brato, ako nastavi politika "ovaj nevalja sa il zelji, al valja nama" nista od nas, bice uvijek borba za opstanak il sredina tabele ove kozije lige. Zar nismo prestali biti mjesto gdje sa klubovi salju svoj skart???
Al eto, u drugu ruku Feja je od Zvonica napravio solidnog igraca, mozda isto pokusa i sa Osmanagicem.![]()
Forza Velez!
Ma sumnjam Adi da ce i potpisati. Ako to uprava uradi znaci iduce sezone se vracamo na prijasnje samo bez borbe za opstanakAdiFKS je napisao/la:On za nas nije odigrao ni jednu utakmicu kako treba. Par puta po 10-15 minuta solidne igre po utakmici. Premalo je to i za klupe. A bio je doveden kao veliko pojacanje sa velikim najavama i sl. Licno mislim da je njegov maksimum ekipe poput Travnika, Viteza i sl. A ja sam stekao utisak da je Velez sada iznad ocekivanja i kapaciteta tog ranga. Mozda explodira i preporodi se kod vas...ali cisto sumnjam da se moze bas kvalitetno vratiti. U svakom slucaju sretno.
ma nemam još info, tako da moramo svi zajedno čekati.Kadet91 je napisao/la:Ma znam brato, nije nista jos ofecialno, ja se slazem sa tobom. Mislim da Alem ima neke info al nece da podijeli sa rajom.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Ma druze lik nije kalibar za iskorak iduce sezone. Draze mi je da Zvona igra nego on. Kakva su ovo skupljanja otpadaka yebote. Ako imaju imalo zgamo nece ga potpisatiKadet91 je napisao/la:Slazem se pastrmka brato, ako nastavi politika "ovaj nevalja sa il zelji, al valja nama" nista od nas, bice uvijek borba za opstanak il sredina tabele ove kozije lige. Zar nismo prestali biti mjesto gdje sa klubovi salju svoj skart???
Forza Velez!
Isto tako vjerujem Feji, ako on misli da ce neki igrac valjati Velezu, onda treba podrzati. Osmanagic je psiholoski sigurno 0 i trebace vremena da povrati samopuzdanje ako ce ga iko povratiti to je Feja, od Zvonketa je napravio zvjer.Vidicemo sta ce uprava da uradi, budimo optimisticni.
Forza Vele
Moze i Meho Teletovic MEEEEHHHOOOO MEEEEHHHOOOOshaman7 je napisao/la:Nista onda, nasrija i khediru gurnut u vezu, benzemu u lagani spic i idemo. Kad moremo maletica placat 50k + maraka, mozemo i njih komotno. Ja govorim radi troskova, radi ppgibije na terenu, i demic i osmanagic i durakovic su nenormalni borci, al jok bolje vladavica pa i kad ne trci da mu se divimo jer je igrao ligu prvaka, nego ovako kad je demic u pelisteru, dzeno se malo afirmisao u 2-3 kluba. Osmanagic igrao za 'evropsko' sarajevo. Sto se mene tice, moze i remetic ako ce ginut na terenu, da se razumijemo
ja ne mogu meda, tako da već jedan igrač manje.shaman7 je napisao/la:Samo nek se trude, ma bola nisu ni ovi sada nesto ekstra igraci, talenti jesu al kolektiv je najbitniji, kada bi se forumasi okupili , evropu bi igrali keve mi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.