RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Ma Dadu Matijevića na zadnjeg ko' iz starih dana, ponovo bi kup osvojili.
Forza Velez!
Forza Velez!
Aleme ti ces na gol da stanes, Pastrmka lijevo krilo, ja cu zadnjeg veznog.AlemC85 je napisao/la:ja ne mogu meda, tako da već jedan igrač manje.shaman7 je napisao/la:Samo nek se trude, ma bola nisu ni ovi sada nesto ekstra igraci, talenti jesu al kolektiv je najbitniji, kada bi se forumasi okupili , evropu bi igrali keve mi
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Jos jedan primjer kako su Sarajevski klubovi Velezovim igracima uglavnom uvijek bile macehe a ne majke.aS_Roma je napisao/la:Osmanagic je jedan od najlosih igraca sto je bilo u Sarajevu u zadnih nekoliko godina, ja ne znam da li je taj lik i jedan gol dao ili asistenciju imao, ma kao kompletan igrac velika 0 ... Bolje da date priliku nekom vasem junioru, nego njemu.
Primjer Colic. Primjer Brkovic. Evo sad i Osmanagic - cvjetao u Velezu, ali jok, hoce on gore i sad nula.
Jedino Dejan golman je bio cijenjen u FKS - ali to je jer je on njihovo dijete pa onda nije "sa strane".
Kad li ce se ovi nasi mazlumi pameti dozvat?
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Ja cu vam bit sudija, ali onaj kontrolni - da ne hodam puno gore dole.Kadet91 je napisao/la:Aleme ti ces na gol da stanes, Pastrmka lijevo krilo, ja cu zadnjeg veznog.AlemC85 je napisao/la:ja ne mogu meda, tako da već jedan igrač manje.shaman7 je napisao/la:Samo nek se trude, ma bola nisu ni ovi sada nesto ekstra igraci, talenti jesu al kolektiv je najbitniji, kada bi se forumasi okupili , evropu bi igrali keve mi
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Ko brato razvalio bi po lijevoj strani i gore i dole. Ne treba nam bek. Ja cu sve pokritiKadet91 je napisao/la:Aleme ti ces na gol da stanes, Pastrmka lijevo krilo, ja cu zadnjeg veznog.AlemC85 je napisao/la:ja ne mogu meda, tako da već jedan igrač manje.shaman7 je napisao/la:Samo nek se trude, ma bola nisu ni ovi sada nesto ekstra igraci, talenti jesu al kolektiv je najbitniji, kada bi se forumasi okupili , evropu bi igrali keve mi
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Može Salihamidžić i Papac nisu se davno okanili fudbala, mogu brat bratu 45 minuta 
Ma brate ovdje je 100 puta veci pitisak igrati iskreno , drugo on je dosao kao velika zamjena za Saida Husejnnovica, a frajeru ne moze ni kopacke da ocisti mozda smo i mi previse ocekivali od njega, al bili smo svi prezadovoljni sto je dosao, Jovic cak rekao da je bolji igrac od HusjenovicaMostaracVelezovac je napisao/la:Jos jedan primjer kako su Sarajevski klubovi Velezovim igracima uglavnom uvijek bile macehe a ne majke.aS_Roma je napisao/la:Osmanagic je jedan od najlosih igraca sto je bilo u Sarajevu u zadnih nekoliko godina, ja ne znam da li je taj lik i jedan gol dao ili asistenciju imao, ma kao kompletan igrac velika 0 ... Bolje da date priliku nekom vasem junioru, nego njemu.
Primjer Colic. Primjer Brkovic. Evo sad i Osmanagic - cvjetao u Velezu, ali jok, hoce on gore i sad nula.
Jedino Dejan golman je bio cijenjen u FKS - ali to je jer je on njihovo dijete pa onda nije "sa strane".
Mimo toga na terenu za godinu i po nista nije pokazao, bez gola, asistencije to je zalosno , na kraju svega neki problemi porodicni itd itd ...
Sad bil se kod vas dozvao to samo Bog zna, sretno sa njim ako ga dovedete
Ma nije, bio vrlo prosječan u vrlo prosječnom Veležu.....nema momak fizičke predispozicije, ni brzinu ni snagu...MostaracVelezovac je napisao/la: Jos jedan primjer kako su Sarajevski klubovi Velezovim igracima uglavnom uvijek bile macehe a ne majke.
nemojte pisati bezveze stvari, pa da ispadne kao sa Purovićem. Još su u martu/aprilu najavljene promjene u klubu, koje se dešavaju u tišini. Budite malo strpljivi, ne treba otkrivati karte. 
Osmanagic,Demic i Durakovic igraci za 8-13 mjesto PL,a ako mislimo igrati za sami vrh PL onda oni su daleko od tih igraca.Pratio sam Osmanagica dok je igro za Sa i upravu su pitari,ama nista pokazo nije.
Ne bi imo mjesta u prvoj postavi i pored toga sto nece biti Blagoja i Okica.
Ako budu dovodili igrace onda oni moraju imati neki kvalitet za sami vrh a ne da budemo merhamet drustvo pa da pruzamo pomoc svim igracima koji ne znaju gdje ce sa sobom
Mislim da je proslo to vrijeme.
Forza Velez
P.S.Mrkvu opet izradio neko od igraca,ovaj put Okic dogovorio sa njim sve pa u tajnosti potpiso za SA
,pa moj Mrle nisi ti ni za Lokomotive kako te svaki put preyebu igraci,koji ti je labo racku vise
(da ne nabrajam sve u zadnje 2 godine koji su te igraci navodno izradili po tvom priznanju,nisi normalan nikako
)
Ako budu dovodili igrace onda oni moraju imati neki kvalitet za sami vrh a ne da budemo merhamet drustvo pa da pruzamo pomoc svim igracima koji ne znaju gdje ce sa sobom
Forza Velez
P.S.Mrkvu opet izradio neko od igraca,ovaj put Okic dogovorio sa njim sve pa u tajnosti potpiso za SA
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Ocigledno je ovdje nama drama dosadno - ispisasmo 5 strana o igracu kojeg niko nije ni reko dovodit.
Hajde bola Mrkva vise daj nam par imena da seremo. :
Hajde bola Mrkva vise daj nam par imena da seremo. :
Zna li iko jel se pocelo sa gradjenjem pomocnog terena? Radovi su trebali poceti prosli mjesec?
Forza Velez!
Forza Velez!
Zadnja izmjena: Kadet91, dana/u 05 jun 2014, 17:43, ukupno mijenjano 1 put.
počelo je odavno.Kadet91 je napisao/la:Zna li iko jel se pocelo sa gradenjem pomocnog terena? Radovi su trebali poceti prosli mjesec?
Forza Velez!
Mene kao navijača Veleža opasno zanima, koja su to imena po vama koja bi stvorili evropski velež. Sarajevo je dovelo 4-5 ograča za koje nisam nikad cuo, naravno osim okica, a znam da nisam jedini. Pratim fudbal normala isto ko i svaki muskarac, forume i slicno, ne znam za njih, al mi o njima govorimo da su prejaki. Ako se tako zakljucuje, onda cemo mi ispast iz lige, 2 nam igraca otisla, jedan se nudi da predje, jedan pregovara sa turcima itd. Ponavljam, dajte mi 3-4 igraca za koje vi mislite da mogu velez u evropu odvesti
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
A moj Mrle ima li na pomolu ikoga yebote. Mozes nas i slagat

UEFA TEAM RANKING 1989
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
Uz ostanak hebibovica dolazak vladavica treba vam jedan dobar napadac koji nije iz ove saban lige i kreator dobar i zadnji vezni i eto evrope
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
realno Velež nema toliko novca za gomilanje igrača, odnosno nijedan klub to sebi ne može priuštiti, čak ni Sarajevo, jer smo mi još daleko od tog nivoa.
Pošto je jedno Okić otišao, odmah se baciti u potragu za čistom 9, koja nam fali dugo godina, plus još tri igrača i to je to, jer mi već imamo okosnicu tima, ali treba razmišljati da se polako u vatru ubacuje i mali Bašić i Janičijević, jer su to trenutno naša dva dragulja.
Pošto je jedno Okić otišao, odmah se baciti u potragu za čistom 9, koja nam fali dugo godina, plus još tri igrača i to je to, jer mi već imamo okosnicu tima, ali treba razmišljati da se polako u vatru ubacuje i mali Bašić i Janičijević, jer su to trenutno naša dva dragulja.
Jesu li Obradovic i Hasanovic iz Radnika oficijalno potpisali za nekoga? Nesto se shuskalo kako bi oni mogli kod nas???
Stojanov?
Forza Velez!
Stojanov?
Forza Velez!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.