BurningLegion je napisao/la:Covjek je u idealnoj postavi Eurolige drugu godinu zaredom, znaci kao najbolji centar iste, odigrao jos jednu sjajnu sezonu, ne znam sta tko jos hoce? Nitko ga ne stavlja na pijedestal, ali malo postovanja ne bi bilo na odmet jer gore navedeno zasigurno nije slucajnost.
To sto ne pruza jednako dobre partije u hrvatskom dresu je druga stvar, dosta cesto ga se pogresno koristi.
Ovdje izgleda moras ici i kontra necijeg subjektivnog dojma i osobnog animoziteta spram odredjenog igraca da izguras neku poantu, unatoc tome sta struka kaze.
¸
Ne znam kako si zaključio da ga ne poštujem.

Ja mu ne spominjem članove familije, za razliku od mnogih upravo hrvatskih navijača koji su to činili na ovom i drugim forumima za vrijeme Evrobasketa prošle godine, samo kažem da je Krstić bolji.
Vjerovatno i ovi iz FIBA imaju nešto protiv Tomića pa ga nisu stavili u uži izbor za najboljeg evropskog igrača ni za prošlu a ni za pretprošlu godinu, dok je Krstić bio u konkurenciji za prošlu.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović