Fudbalska reprezentacija Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Paradajz
Kontakt:

Re: Fudbalska reprezentacija Srbije

Post Postao/la Paradajz » 01 jun 2014, 19:56

Ne treba se zavaravati, ova nasa selekcija ima 5-6 igraca koji vrede trenutno, koji su zreli i fizicki i psihicki, jedini dvojac iz Chelsea klasa da se kaze, i 'ajde Kolarov, ostali su ili potencijali ili sablon igraci.
Kad imas takvu skupinu igraca, onda je potreban trener koji ce da ih pretvori u ratnike, to Drulovic nije, pa vidim mu u faci da je sablon i marioneta. Pa odmah primetis na prijateljskoj tekmi, on zameni samo tri igraca, a moze celu postavu.

Takodje, ne zelim da prihvatim cinjenicu da je Lazar Markovic los u ova dva meca, a da je razlog zbog toga, sto je na levom krilu i da ga to gusi. Nonsens.
Bane mnogo slab kao stoper, nezamislivo.
Mitrovic se mnogo lose krece u prostoru, uzasno me podseca na Balotellija po tome, da je veliki bolikurac.
Igru nemamo, tako da tu nema sta da se komentarise.

Protiv Brazila ocekujem petardu, ili bar minimum 3 gola, ne zato sto imaju imena, nego sto imaju sjajnu timsku igru, i skroz sam uveren da smo bez sanse. Ali 'ajde mozda se neko cudo desi, how yes no.

P.S. Zasto Ljajic nije dobio sansu ? :?

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 02 jun 2014, 12:00

Paradajz je napisao/la: P.S. Zasto Ljajic nije dobio sansu ? :?
Zato sto se povrijedio na turneji sa Romom, pa sada uopste i nije sa reprezentacijom...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 02 jun 2014, 19:36

EP (U-19): "Orlići" brane tron u Mađarskoj

Omladinska reprezentacija Srbije plasirala se na Evropsko prvenstvo na kojem će imati priliku da odbrani titulu osvojenu prošle godine. "Orlići" koje predvodi selektor Veljko Paunović pobedila je Republiku Irsku sa 3:1 i tako obezbedila prvo mesto u grupi. Golove za naš nacionalni tim postigli su Veljko Simić u 36. i 67. minutu i Staniša Mandić u 46. Utešni pogodak za Irce dao je Sem Birn u 70. minutu. U drugoj utakmici grupe Turska je pobedila Island sa 4:3, ali to nije osujetilo plasman "orlića". Nakon tri odigrana meča Srbija ima sedam bodova, koliko i Turska, koja ima lošiju gol razliku. Domaćin je učešće na turniru u završio na trećem mestu, a Island na poslednjem, bez bodova. Prvenstvo će biti održano od 19. do 31. jula u Mađarskoj.
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 03 jun 2014, 12:49

Markec izabran u idealni tim Lige Evrope!

P.S. Mijenjajte anketu u nesto tipa: "Da li Drulović treba da ostane na selektorskoj poziciji?!"

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 04 jun 2014, 12:31

Nadam se da će na nešto igra ličiti protiv Brazila. U suprotnom slijedi nova bruka.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 05 jun 2014, 14:10

Udineze je na svom sajtu zvanično potvrdio da je Andrea Stramaćoni (38) postavljen za novog trenera ekipe, a italijanski mediji dodaju da će njegov pomoćnik biti Dejan Stanković. Stramaćoni je već sarađivao sa Srbinom u Interu, koji je ujedno i poslednji, i jedini klub koji je Italijan vodio.
Pominje se da je Dusan Basta na pragu Lazia , transfer vredan 6.000.000. eura.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 05 jun 2014, 23:02

marconato je napisao/la:
Paradajz je napisao/la: P.S. Zasto Ljajic nije dobio sansu ? :?
Zato sto se povrijedio na turneji sa Romom, pa sada uopste i nije sa reprezentacijom...
Kapirao sam da je neka povreda, ali opet nisam bio siguran, pa rek'o da pitam, hvala na infou. :)

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 06 jun 2014, 00:20

Kakav bi sastav trebao biti protiv Brazila?

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 06 jun 2014, 00:29

soxx je napisao/la:Kakav bi sastav trebao biti protiv Brazila?
A verovatno klasika, Tosic i Markec krila, Tadic plej, napad Djordjevic ili Mitar. Iza Matic i Gudelj/Jojic. Bane, Pejcinovic stoperi, Kolarov levi bek. Jedino desno ne znam ko ce, zavisi od toga gde ce Gudelj biti. Ovo je sve puko nagadjanje da se razumemo. :)

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 06 jun 2014, 01:12

Paradajz je napisao/la: Kapirao sam da je neka povreda, ali opet nisam bio siguran, pa rek'o da pitam, hvala na infou. :)
Nema na cemu :)

Takodje ocekujem nesto slicno, sa Bastom na desnom beku.

Zao mi je sto se Brazilcima ne mozemo suprotstaviti s nekom najjacom postavom, ali sta da se radi... ;)

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 06 jun 2014, 20:40

evo sastava: Stojković - Basta, Ivanović, Tošić, Kolarov - Matić, Petrović - Jojić, Tadić, Marković - Mitrović.
Srećno.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 06 jun 2014, 21:40

Strašno šta su sve promašili.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 06 jun 2014, 21:41

Kakve dvije sanse :O

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 06 jun 2014, 21:47

Virtu4l je napisao/la:Strašno šta su sve promašili.
Nije ovo nista sta smo masali u kvalifikacijama... :roll:

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 06 jun 2014, 21:48

teren uzas!
Kovac moze doooosta toga da vidi u ovom prvom poluvremenu(ako do sada nije znao o Brazilu)...

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 06 jun 2014, 23:51

Uopsteno, nelosa utakmica, pogotovo u prvom poluvremenu, gdje smo odlicno takticki stajali, ali opet stara boljka zvana realizacija!
Petrović me pozitivno iznenadio, ali bih opet prednost dao Gudelju...
Dusko Tošić i Basta takodje veoma dobri. Marković par odlicnih prodora i ako nastavi ovako da se razvija, bice paklen igrac. Jojić solidan.

Kiks Baneta nas kostao... :facepalm:

Brazilci nista posebno! Cijenim da nisu igrali pod punim gasom, ali bez obzira, ne vidim neki extra kvalitet u njihovoj igri!

Hrvati imaju realne sanse za pozitivan rezultat... ;)

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 07 jun 2014, 00:07

Bili smo bolji tim na terenu, što je prijatno iznenađenje.
Matić pokazao da je u ovom trenutku jedan od 3 najbolja MC-a na svijetu.

Isto tako Marković nekoliko puta pokazao da je munja. Ivanović sasvim dobro odigrao do one velike greške posle koje je pao go. Brazil ništa posebno, štaviše da su naši iskoristili barem jednu šansu koju smo stvorili bio bi puno realniji ishod.

Sve u svemu jedna solidna predstava, više dobra nego solidna, ali i problem realizacije se nastavlja...

11-ka koja će harati je :

Brkić-Ivanović,Kolarov,Subotić,Nastasić - Matić,Fejsa,Ljajić,Tadić,Marković - Mitrović (ili Đorđević). Samo je potreban pravi selektor, još uvijek nisam siguran da li je to Ljubinko.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 07 jun 2014, 00:13

Nesha,

slazem se u potpunosti! Ako se ne plasiramo na sledece EP, trebamo zabranit fudbal u Srbiji :!:

Ovoj tvojoj ekipi dodas jos Gudelja, Jojića, Sulejmanija, Kostića, Đuričića...+ jos zreliji Marković i Mitrović...Ne smijem ni da zamisljam sta bi mogli sve postici sa reprezentacijom samo ukoliko se savez i kriminal oko istog svede na minimum... ;)

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 07 jun 2014, 00:18

tačno tako marconato.

Ali kao po starom dobrom običaju, smanjenje kriminala, korupcije i nestručnosti u i oko FSS nije moguće i nije realno. Štaviše jednog "bitnog" igrača smo vratili na tu veliku scenu, a uskoro bi mogli dobiti još bitnih igrača u FSS, koji će naravno učiniti sve da unište i ono što je preostalo. I ne, nije Tole ovaj put glavni krivac, ali ne bih o tome ko jeste. Jer otišli bi predaleko, a kako ovo nije politički forum, nema smisla.

Bez obzira na to imamo fantastičnu generaciju fudbalera, na svakoj poziciji sa izuzetkom golmana više kvalitetnih opcija. Kao što ti reče ukoliko se ne plasiramo na EP treba zabraniti fudbalsku igru u Srbiji, a svakog ko pokuša igrati na robiju.

Biće zanimljivo vidjeti status Drulovića, slušao sam izjavu Karadžića prije utakmice i djelovao je tajanstveno uz ono standardno selektor i stručni štab trenuto imaju našu podršku... Nije mi ubjedljivo bilo.

DejaNMG
Kontakt:

Post Postao/la DejaNMG » 07 jun 2014, 00:52

Raca Petrovic me pozitivno iznenadio, odigrao je jako dobar mec.
Basta takodje odlican, Markec ce biti paklen igrac, a Kolarov me strasno nervira. :crazy:

Bane ne moze igrati na stoperu i to je jasno svakome ko ga je bar jednom gledao na toj poziciji.
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333

<333 CFC & NYK & CZBG <333

Velibor Dunjic 1985-2014

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 2 gosta.