Valencia Club De Futbol

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

sagitarius
Kontakt:

Re: Valencia Club De Futbol

Post Postao/la sagitarius » 17 maj 2014, 15:32

Kawhi je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Službeno: Peter Lim je novi vlasnik Valencije
Kraj bijede za Valenciu i pocetak velikih vremena. U narednim danima vjerovatno u klub stizu pojacanja u vidu Gomesa, Rodriga, Garaya i vjerovatno Martineza.
Koji Gomes i Martinez?
Gomes iz Benfice i Martinez iz Porta :)
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 17 maj 2014, 16:52

Da, ta dva. Gomez i Rodrigo su vec u 100% vlasnistvu Lima, a Garay 50%. Ipak cemo vise znati u narednim danima, a on je sam rekao da zeli Martineza ili Falcaa.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 17 maj 2014, 23:37

Adi_Zepce je napisao/la:Da, ta dva. Gomez i Rodrigo su vec u 100% vlasnistvu Lima, a Garay 50%. Ipak cemo vise znati u narednim danima, a on je sam rekao da zeli Martineza ili Falcaa.
Dobri su igraci nabrojani.

Sta je sa novom Mestaljom?
Kakva obecanja novi vlasnik ima za stadion?
Hoce li stadion biti u vlasnistvu grada ili kluba?

Unaprijed hvala za odgovore. :)
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 18 maj 2014, 00:03

Valencia je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Da, ta dva. Gomez i Rodrigo su vec u 100% vlasnistvu Lima, a Garay 50%. Ipak cemo vise znati u narednim danima, a on je sam rekao da zeli Martineza ili Falcaa.
Dobri su igraci nabrojani.

Sta je sa novom Mestaljom?
Kakva obecanja novi vlasnik ima za stadion?
Hoce li stadion biti u vlasnistvu grada ili kluba?

Unaprijed hvala za odgovore. :)
Sve ce biti u vlasnistvu kluba, jer je ostalo i drustvo dionicara.
Stadion ce biti otvoren 2019 godine, na 100-i rođendan Valencije
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 18 maj 2014, 00:10

Valencia je vec sada ekipa koja prsti od potencijala i talenta.

Eh, ekipa nece prodavati svoje bisere kao sto je radila godinama u nazad , vec ce imati privilegiju da dovodi najbolje igrace Svijeta.Klub se vraca na stare staze , u sami vrh Evrope , gdje i pripada.

Lim ce uloziti mnogo novca , samo se treba postepeno raditi i graditi ekipa kojoj ne treba puno.

:opaopa: :opaopa: :opaopa:
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 18 maj 2014, 14:28

cuvajte se sismisa od augusta...mnoge cemo planove da pokvarimo drugim ekipama... :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 18 maj 2014, 14:38

Velika četvorka+Baski i Sevilla :tokralju:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

amadeus21
Kontakt:

Post Postao/la amadeus21 » 18 maj 2014, 20:31

http://valencia-balkan.net/valencia-cf/ ... -valencije" onclick="window.open(this.href);return false;

iiii pocelo je :D
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 19 maj 2014, 17:24

Boga mi, Valencija ce biti opasan rival narednih godina

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 28 maj 2014, 16:45

[youtube][/youtube]
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 29 maj 2014, 11:50

Valencia izgubila Garaya, koji ce vjerovatno preci u Zenitu, ali su Šišmiši s Anderlechtom dogovorili transfer Cheikhou Kouyatea. Ceka se jos samo s igracem da bude OK i postaje Valencianista :cool: . Vrijednost transfera se krece oko 9 miliona eura.
Takođe je Valencia otvorila pregovore i s Benficom o Enzu Perezu, a za Argentinca nudi 25 miliona eura. Blizu dolaska u Valenciu je i Neilton, kako ga prozvase novi Neymar, iz brazilskog Santosa. On bi trebao potpisati besplatno.

www.valencia-balkan.net

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 29 maj 2014, 11:59

Odlican je Perez... Igrao veci dio karijere kao krilni, a od prije dvije godine postao centralni vezni igrac, gdje se fantasticno snasao i postao jedan od glavnih kotaca Orlova.

Valjda se sve ovo nece brzo raspasti. Prije svega treba dati povjerenje Pizziju i ne rjesiti ga se ukoliko klub u pocetku bude igrao nesto losije, sto se ocekuje s obzirom na kompletan remont i broj novih igraca.
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 05 jun 2014, 14:12

Jucer predsjednik Amadeo Salvo potvrdio dolazak Rodriga, a vjerovatno i Gomesa iz Benfice. Postignut je dogovor i s Enzom Perezom (25 miliona) i Kouyateom (9 miliona) i uskoro ce se realizovati njihovi transferi. Ceka se samo da Lim i Bankia rijese svu papirologiju. Takođe je predsjednik potvrdio da ce jedan top napadac stici u Valenciu, a najvise se pominje Jacskon Martinez, koji je prva opcija. Druga opcija je Lukaku, a treca Chicharito. Valencia je otvorila pregovore i s Chelseom o Thorganu Hazardu, kojeg zeli na posudbu, a kasnije i da ga otkupi. Tu su takođe pregovori s Juanfranom, desnim bekom Betisa.
Sto se tice odlazaka, otisli su Keita (Roma), Pabon (Monterry za 6 miliona) i Senderos (Aston Vila). Očekuje se odlazak uskoro Guaite, Pereire ili Barragana, Ruiza ili Coste, Ramija, Cissokha, Michela, Banege, Viere, Jonasa, dok vjerovatno nece biti otkupljeni Romeu (Chelsea) i Vargas (Napoli). Na posudbu ce biti proslijedjeni Vinicius Araujo, Ruben Vezo i Fede Cartabia, dok se s posudbe sigurno vraca Nicolas Otamendi i vjerovatno Carles Gil.

www.valencia-balkan.net

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Valencia Club De Futbol

Post Postao/la JoseMourinho » 05 jun 2014, 14:22

Znaci nista od garaya? Znam da je i on bio jedan od "sigurnih" pojačanja :D

Adi_Zepce
Kontakt:

Re: Odg: Valencia Club De Futbol

Post Postao/la Adi_Zepce » 05 jun 2014, 14:26

JoseMourinho je napisao/la:Znaci nista od garaya? Znam da je i on bio jedan od "sigurnih" pojačanja :D
Ocajnicki pokusavaju, ali ga zele jos Bayern i Zenit. Fazon je sto je on jos uvijek 50% vlasnistvo Real Madrida, pa zbog toga ide malo teze za Valenciu.

www.valencia-balkan.net

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 05 jun 2014, 18:57

puno vam igraca odlazi,doduse vecina i nije kvalitet za Valenciju,ali zasto pustate Ramija?,ja sam cuo da se on posvadjao sa bivsim trenerom Djukicem i da je zbog toga otisao na posudbu u Milan,s obzirom da je sada Pizzi na klupi ne vidim razloga da ga ne vratite,s obzirom da je Rami odlican stoper.Dalje ako se vec prodaje Jonas,zasto ne otkupe ugovor malog Vargasa,ove polusezonu je bio izuzetno dobar i jel to se defenitivno Valencija odrekla Banege :?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 05 jun 2014, 19:04

Banega i Rami trebaju ici ali Vargasa treba zadrzati.Otamendi dolazi koji je sigurno jaci ihrac od Ramija dok je Parejo procvjetao od kako je Banega otisao.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 05 jun 2014, 19:12

Rami odlazi zato sto je govorio i protiv uprave kluba, i sto mu ugovor uskoro istice. Uz sve to je par puta kazao kako bi voli ostati u Milanu, pa neka rade po njegovoj zelji :) . Sto se Vargasa tice ici ce to tesko, jako tesko. Napoli za njega trazi 13 miliona eura, a Valencia u napadu ima vec Paca i Rodriga. Ako dodje jedan top napadac (Martinez, Lukaku ili Chicharito) za Čileanca neće biti mjesta u timu.
P.S Da dodam da ce doci sigurno pojacanje u odbrani. Onaj Kouyate iz Anderlechta ce biti zamjena za Keitu, posto zeli igrati defanzivnog veznjaka. Od Garaya se jos nije odustalo, a ako ne ode u Bayern bolji je od Ramija za dvije klase.

www.valencia-balkan.net

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 06 jun 2014, 15:02

Lim i sluzbeno dogovorio sve s Bankijom, tako da je novi vlasnik sada i zvanicno. Posto je sve rijeseno ocekuju se sada pojacanja.
Sinoc su Lim, Jorge Mendes i predstavnici Valencije u Portu pregovarali za Jacksona Martineza. Porto trazi 40 milja za njega, a Valencia pokusava sniziti na 35 ;)

www.valencia-balkan.net

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 07 jun 2014, 18:26

Jackson bi trebao do pocetka SP da stigne, a pregovori su krenuli i s Valbuenom iz Marseillea ;). Ako sve bude islo po planu sastav bi iduce sezone mogao da izgleda ovako:

------------------Alves-----------------------------

Joao-----Otamendi----Mathieu/Garay--Bernat

Rodrigo-----Perez--------Parejo-------Valbuena

------------Martinez-------------Paco-------------
Perverzija :mrgreen: .
Jos na klupi da ostaju: Koyuate, T. Hazard, De Paul, Feghouli, Andre Gomes i dr. :)

www.valencia-balkan.net

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Elrond i 4 gosta.