Tako je.DonCorleone je napisao/la:Najbolji igrac iz ove dvije utakmice.
Muhamed Bešić
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Muhamed Bešić
zestoko sam bio skeptican sa besica sobzirom da igra u madjarskoj ligi, bojao sam se da nije napredovao dovoljno, ali ovo sad dvije utakmice protiv jakih protivnika nadmasilo je sva moja ocekivanja 
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
i moja, ali samo treba da nastavi ovako, vjerujem da ce uz dobre igre u reprezentaciji doci i klub iz neke lige petice, daj Boze Njemacka) i sigurno imamo igraca na najdeficitarnijem mjestu za narednih nekoliko ciklusa..Konzerva je napisao/la:zestoko sam bio skeptican sa besica sobzirom da igra u madjarskoj ligi, bojao sam se da nije napredovao dovoljno, ali ovo sad dvije utakmice protiv jakih protivnika nadmasilo je sva moja ocekivanja
P.S. A ignorisanje Besica dvije godine od strane selektora Jagodica, a pogotovo Susica samo pokazuje da su oni nikakvi selektori, i da im je bitniji njihov ego od dobrog igraca..
Volim te Bosno!!!
Također, djelim isto misljenje.Konzerva je napisao/la:zestoko sam bio skeptican sa besica sobzirom da igra u madjarskoj ligi, bojao sam se da nije napredovao dovoljno, ali ovo sad dvije utakmice protiv jakih protivnika nadmasilo je sva moja ocekivanja
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Zato sto ga nisi nikad gledao...Konzerva je napisao/la:zestoko sam bio skeptican sa besica sobzirom da igra u madjarskoj ligi, bojao sam se da nije napredovao dovoljno, ali ovo sad dvije utakmice protiv jakih protivnika nadmasilo je sva moja ocekivanja
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
interesantno da tokom prošle godine od one utakmice sa grčkom u zenici, nismo igrali sa pravim zadnjim veznim - i sve smo utakmice odigrali katastrofalno. jedva smo dobili onu zadnju u litvaniji a u slovačkoj su nas vile pronosale.. i evo čim smo odigrali dvije utakmice sa PRAVIM zadnjim veznim, kvalitetnim zadnjim veznim, pobijedili smo obje.
stvar koja me fascinira je to koliko je bešić, uz sve svoje defanzivne sposobnosti, brz sa loptom i tehnički potkovan.. kada na to dodaš njegov odličan pregled igre, precizna dodavanja i duge lopte, dobiješ jednog prvoklasnog zadnjeg veznog.
stvar koja me fascinira je to koliko je bešić, uz sve svoje defanzivne sposobnosti, brz sa loptom i tehnički potkovan.. kada na to dodaš njegov odličan pregled igre, precizna dodavanja i duge lopte, dobiješ jednog prvoklasnog zadnjeg veznog.
- kenanbrajic
- Kontakt:
U neku ruku, i ja sam dijelio skepticizam, dečko je opravdao povjerenje, i skeptike satjerao u ćošak...jednom sam napisao, i još uvijek stojim iza toga...Bešić je mlad, na momente čini mi se prgav, još uvijek imam dojam da će ga kakav iskusniji lisac navesti da dobije crveni...u svakom slučaju, uz Izeta, Sea, Ermina, Ogija, Pjanića...ne bojim se za budućnost ove repke...Konzerva je napisao/la:zestoko sam bio skeptican sa besica sobzirom da igra u madjarskoj ligi, bojao sam se da nije napredovao dovoljno, ali ovo sad dvije utakmice protiv jakih protivnika nadmasilo je sva moja ocekivanja
- DonCorleone
- Kontakt:
Apsolutno, samo nije zadnji vezni jedini razlog nase bolje igre. Edin Dzeko u ovoj formaciji dolazi vise do izrazaja, jer sve lopte idu direktno na njega, a on jednostavno bolje realizuje i reorganizuje svoje prilike nego Ibisevic.viKK je napisao/la:interesantno da tokom prošle godine od one utakmice sa grčkom u zenici, nismo igrali sa pravim zadnjim veznim - i sve smo utakmice odigrali katastrofalno. jedva smo dobili onu zadnju u litvaniji a u slovačkoj su nas vile pronosale.. i evo čim smo odigrali dvije utakmice sa PRAVIM zadnjim veznim, kvalitetnim zadnjim veznim, pobijedili smo obje.
Druga velika stvar je da igramo sada preko dvije! strane a da u sredini caruju dva tehnicara a ne tri, sto je nasu igru dosta usporavalo, sada djelujemo "podmazano" i protok lopte je puno brzi.
Treca stvar je da se kroz dodavanje desnog krila, desni bek rasteretio, sto je jako bitno kada se zna da Mujdza nije igrao skoro citavu godinu, to se kroz ubacivanje Hajre uopste ne primjeti a da ga nema primjetilo bi se itekako.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
To je tacno ali mi prije nismo imali desnog beka, Avdija igrao. Sejo je uvjek bio u losoj formi, igrali sa dva napadaca.viKK je napisao/la:interesantno da tokom prošle godine od one utakmice sa grčkom u zenici, nismo igrali sa pravim zadnjim veznim - i sve smo utakmice odigrali katastrofalno. jedva smo dobili onu zadnju u litvaniji a u slovačkoj su nas vile pronosale.. i evo čim smo odigrali dvije utakmice sa PRAVIM zadnjim veznim, kvalitetnim zadnjim veznim, pobijedili smo obje.
Dzeko vecinom bio na klupi u City-u(zar Dzeko nije taj koji je donjeo titulu MC). Pjanic slaba forma(sad u timu sezone). Miske debel. Ima tu puno stvari. Kako se to sve brzo zaboravlja. Ovo je ono sto smo igrali u Francuskoj, samo sto je Besic jaci od Zahe. A sad jos tu imamo Sea, Bicu, Vranjesa, Viscu..
+1DonCorleone je napisao/la:
Apsolutno, samo nije zadnji vezni jedini razlog nase bolje igre. Edin Dzeko u ovoj formaciji dolazi vise do izrazaja, jer sve lopte idu direktno na njega, a on jednostavno bolje realizuje i reorganizuje svoje prilike nego Ibisevic.
Druga velika stvar je da igramo sada preko dvije! strane a da u sredini caruju dva tehnicara a ne tri, sto je nasu igru dosta usporavalo, sada djelujemo "podmazano" i protok lopte je puno brzi.
Treca stvar je da se kroz dodavanje desnog krila, desni bek rasteretio, sto je jako bitno kada se zna da Mujdza nije igrao skoro citavu godinu, to se kroz ubacivanje Hajre uopste ne primjeti a da ga nema primjetilo bi se itekako.
- Principatus
- Kontakt:
Ma ovaj momcina je iz Berlina kao i Salihovic, sta ste drugo ocekivali?

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Drago mi je i da je razbijen mit da Džeko ne može igrati sam u napadu, a znalo se spomenuti...DonCorleone je napisao/la:Apsolutno, samo nije zadnji vezni jedini razlog nase bolje igre. Edin Dzeko u ovoj formaciji dolazi vise do izrazaja, jer sve lopte idu direktno na njega, a on jednostavno bolje realizuje i reorganizuje svoje prilike nego Ibisevic.
Vjerujem da se salis, a ja stvarno mislim da je Njemacka nogometna skola ucinila ponajvise za danasnji status BIH repke. Nasi igraci uz onaj bogomdani talenat imaju onaj urodjeni feler sto se u nasim krajevima zove "lako cemo". Njemacki treninzi su kod svih nasih igraca rodjenih ili odraslih tamo anulirali taj problem. Srbija koja ima vecinu igraca odgojenih nogometno u domicilnim klubovima i koji su cak i vecih kvaliteta nego nasi uvjek ce sa tim igracima imat imenovani problem. Zato NS BIH uvijek mora jednim okom posmatrat gdje su nasa djeca u Njemackoj.Principatus je napisao/la:Ma ovaj momcina je iz Berlina kao i Salihovic, sta ste drugo ocekivali?![]()
Davno su naši ljudi rekli: "Ode Švabo, ode babo".
Spojiš švapsku profesionalnost sa našim talentom i dobiješ SEA
Spojiš švapsku profesionalnost sa našim talentom i dobiješ SEA
Bilo je informacija za Besica bez obzira sto ga nismo pratili u Ferencu je dobijao nagrade kao najbolji strani igrac te lige pa sam pratio jedno vrijeme je igrao i kao desni bek pa stoper itd..On je dosao u rep. nakon jedne poprilicno dobre sezone u kojoj je bio standardan citavo vrijeme tako da iznenađenje nije u tolikoj mjeri koliko predstavljate,sacekajmo da vidimo kako ce se to rijesiti sa Argentinom i NIgerijom cini mi se da je nekad bespotrebno agilan i da pravi neke bespotrebne prekrsaje na protivnickoj polovini kada nema naznake da bi protivnik mogao napraviti neki kvalitetan napad sto bi rekli takticki faul ali je vazna selekcija kad ga napraviti..

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
wobly92 je napisao/la:
![]()
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Prosle godine je dobio nagradu za najboljeg stranog igraca, a ove za najboljeg igraca lige.
Momak je u utakmici protiv Meksika napravio samo 2 faula. Karton je dobio kad je krenuo da se bije sa onim Meksikancem, a ne zbog starta. To mu treba izbit iz glave obavezno.
Najgluplje mi je kad neko dobije zuti zbog prigovora ili koskanja sa protivnikom. Zuti kartoni na SP su presudni.
Momak je u utakmici protiv Meksika napravio samo 2 faula. Karton je dobio kad je krenuo da se bije sa onim Meksikancem, a ne zbog starta. To mu treba izbit iz glave obavezno.
Najgluplje mi je kad neko dobije zuti zbog prigovora ili koskanja sa protivnikom. Zuti kartoni na SP su presudni.
- sanelmasetic
- Kontakt:
Veliki dobitak za buducnost repke, sta bi tek bilo da nije bilo onih sranja i da je ostao u Njemackoj, bio bi bar 30 % jaci...
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ
Kaze Marjan tokom prenosa "Laki je malo nervozan".wobly92 je napisao/la:
![]()
× Željezničar - Manijaci TM87 ×