Muhamed Bešić
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Muhamed Bešić
Skepticizam? Je li moguće da je bilo ljudi koji su sumnjali u ovog momka? Pa da je rođen u Francuskoj, Engleskoj ili Njemačkoj sada bi već igrao u Bayernu, Liverpoolu ili nekom drugom velikom klubu. Mlad momak još pritom ima sve kvalitete za ovu poziciju što je jako rijetko u posljednje vrijeme kada većina mladih kvalitetnih igrača igra u ofanzivi.
naprijed rejal
To je klasični balkanski mentalitet.Mozambik je napisao/la:Prosle godine je dobio nagradu za najboljeg stranog igraca, a ove za najboljeg igraca lige.
Momak je u utakmici protiv Meksika napravio samo 2 faula. Karton je dobio kad je krenuo da se bije sa onim Meksikancem, a ne zbog starta. To mu treba izbit iz glave obavezno.
Najgluplje mi je kad neko dobije zuti zbog prigovora ili koskanja sa protivnikom. Zuti kartoni na SP su presudni.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Morate shvatiti da smo dobar dio kvalifikacija bili osakaćeni na nekim veoma bitnim pozicijama, igrao je Avdija, Ogi je bio bez kluba, Mujdža povrijeđen, Salihović van forme, problemi sa Misimovićem, Pjanićem, Džekom, jednostavno smo bili igrački hendikepirani.
Sad je potpuno drugačija situacija, došli su novi momci, svi igrači su na raspolaganju i selektor je na slatkim mukama.
Svima je jasno da smo trebali baš ovako igrati, ali nije se moglo, zar je to tako teško shvatiti.
Sad je potpuno drugačija situacija, došli su novi momci, svi igrači su na raspolaganju i selektor je na slatkim mukama.
Svima je jasno da smo trebali baš ovako igrati, ali nije se moglo, zar je to tako teško shvatiti.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Tesko da bi bio mnogo jaci nego sto je sada. Mozda malo iskusniji. Mali je koliko vidim vrh za svoje godine. Nisam mu uocio za sada ni jedan jedini minus u ove dvije utakmice. Ima sve sto mu treba osim iskustva. Sto ce doci sa godinama. Ako odigra odlicno SP i ako Bosna prolazi grupu. Onda nije nemoguc transfer u klubove kao sto su Bayer, Schalke i slicne. A ako bude imao malo losije nastupe onda u klubove kao sto su Nurnberg, Hoffenheim i slicne. Jedino ako totalno podbaci onda prelazi u Tursku i slicne lige. Ali to sam skoro siguran da se nece desiti.sanelmasetic je napisao/la:Veliki dobitak za buducnost repke, sta bi tek bilo da nije bilo onih sranja i da je ostao u Njemackoj, bio bi bar 30 % jaci...
Ako je Spahic Lepi sta je onda Besic ?

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Elegant je napisao/la:
Kaze Marjan tokom prenosa "Laki je malo nervozan".
Malo više
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Moram reci da me je ovaj Besic pravo iznenadio. Svi smo znali da je dobar i da bi pomogao repci, ali da mi je neko rekao da ce se pokazat kao mozda cak i najbolji pojedinac na terenu u ove dvije pripremne utakmice, pored imena kao Dzeko, Pjanic, Misomovic i tako dalje, to bas nebi vjerovao. Svaka cast ovom malom. Grahota je da on u nekoj Madarskoj ligi igra. Nadam se ako ovako bude igrao na Sp-u vec ove godine on prelazi u puno bolji klub.
BRAVO MUHA. Sa Kolasincem, Pjanicem i Hajrovicem, kostur buduce nase repke!
BRAVO MUHA. Sa Kolasincem, Pjanicem i Hajrovicem, kostur buduce nase repke!
Raja zna li tko mozda odakle korijeni ovog malog Besica? Nije da je posebno nesto bitno al bas me je nesto zainterosovalo.Besica ima i u Krajini i maltene po cijeloj BiH.
Besic je iz Srebrenika,iz jednog naselja Falesici hehe,tu mu je sva famelija i otac trenutno..cesto i sam Besic posjecuje mjesto a i u djetinstvu je tu bio..dakle Srebrenik ima svog prestavnika na sp 
Mislim da vuce korijene od Srebrenika,jer mu je stari vidjan u jednom mjestu blizu navedenog gradasedra je napisao/la:Raja zna li tko mozda odakle korijeni ovog malog Besica? Nije da je posebno nesto bitno al bas me je nesto zainterosovalo.Besica ima i u Krajini i maltene po cijeloj BiH.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Hvala momci!
Mirsad_LFC je napisao/la:Muhamed Besic vs Mexico
SINE BOSANSKI
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Kakva je situacija s kartonima za svjetsko, jel se brisu nakon grupne faze?
Besic masina, zali boze vremena guranja kloca Zahe.
Besic masina, zali boze vremena guranja kloca Zahe.
Zahirović je odlično odradio svoje zadatke u dresu reprezentacije.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Momak je legenda vec. Nego razmisljam koja ce romantika biti kad on i Seo zaigraju zajedno na svjetskom. Ma ima da lete glave na sve strane. Hjooojjjjj.kimbo je napisao/la:Mirsad_LFC je napisao/la:Muhamed Besic vs Mexico
SINE BOSANSKI![]()
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Nego mora i ovaj momak dobiti kakvih raznoraznih nadimaka. 
Elegant je napisao/la:Kaze Marjan tokom prenosa "Laki je malo nervozan".wobly92 je napisao/la:
![]()
Ervin Zukanovic
Oni vole pitu...voltron30 je napisao/la:Nema ljubitelja gulasa na ovoj temi. Usutili se.
Smecari!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Muhamed je majstor.Momak ima odlican pregled igre a tako mlad ako ovao nastavi ima sjajnu buducnost.Ziv nam I zdrav bio I puno tekmi za repku odgirao .
BosnaSTL je napisao/la:Muhamed je majstor.Momak ima odlican pregled igre a tako mlad ako ovao nastavi ima sjajnu buducnost.Ziv nam I zdrav bio I puno tekmi za repku odgirao .
Ervin Zukanovic
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 30 gostiju.