Ermin Bičakčić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Re: Ermin Bičakčić

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 05 jun 2014, 16:31

u pravu si, nije puno bolji od Sunjica i Vranjesa, ali grijesis kad kazes da ne zna procijeniti let lopte. Tu je nas najbolji stoper, po meni, u tome je bolji i od Spahica
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 05 jun 2014, 16:36

Bosniacum Lilium je napisao/la:u pravu si, nije puno bolji od Sunjica i Vranjesa, ali grijesis kad kazes da ne zna procijeniti let lopte. Tu je nas najbolji stoper, po meni, u tome je bolji i od Spahica
Protiv Amerike nije izgledao dobro a u Braunschweigu je govoto isti gol primio kao protiv Amerike.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 05 jun 2014, 16:41

DonCorleone je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:u pravu si, nije puno bolji od Sunjica i Vranjesa, ali grijesis kad kazes da ne zna procijeniti let lopte. Tu je nas najbolji stoper, po meni, u tome je bolji i od Spahica
Protiv Amerike nije izgledao dobro a u Braunschweigu je govoto isti gol primio kao protiv Amerike.
protiv Amerike je bio solidan, ni dobar ni los. Za debi vise nego pristojno, stoperu treba vremena da se "uigra" s linijom. Gol protiv Slovacke, gol u Braunschweigu, moreeeeee prilika u Braunschweigu, dosta puta je pogodio i okvir, golman panterskim reakcijama vadio loptu s linije itd...

I Spahi se nekad desi greska, ali da nije bilo njega zadnjih 10 godina, primili bi duplo vise golova. Takve su pozicije golmana i stopera, koncentracija mora nekada pasti, to je neminovno. Pogotovo ako se neki tim brani 90 minuta.

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 05 jun 2014, 16:49

Samo sto je protiv Argentine recimo, bio duplo bolji od Spahica.

Momak je puno kvalitetniji od Sunjica i Vranjesa. Imao je nesrecu da igra u utakmicama kad je Pape izigravao budalu igrajuci bez zadnjeg veznog i desnog beka, pa su on i Spahic bili na streljani citave utakmice.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 05 jun 2014, 16:49

DonCorleone je napisao/la:On je svakako prenapuhan igrac, davno sam se utvrdio tome gledajuci njega i njegove izlete u Bundesligu. Visoke lopte jednostavno ne zna procijeniti, a tehnicki jaki igraci ga lagano vozaju. Jaci je od Sunjica i Vranjesa, ali nista posebno.
Prvi puta da se slozim s tobom oko necega, samo sto bih rekao da nije bolji od Ogija prije povrede. Ogi prije one nesretne povrede je strasno dobro igrao u tandemu sa Spahom, mnogo manje je ispadao nego sto ispada Bicakcic. Po meni je Ognjen Vranjes bolji igrac od Bicakcica i sada, te ga je splet nesretnih okolnosti sprijecio da napravi neki dobar transfer nakon odlicne forme u nasoj reprezentaciji.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 05 jun 2014, 16:50

adriano_leite je napisao/la:
DonCorleone je napisao/la:On je svakako prenapuhan igrac, davno sam se utvrdio tome gledajuci njega i njegove izlete u Bundesligu. Visoke lopte jednostavno ne zna procijeniti, a tehnicki jaki igraci ga lagano vozaju. Jaci je od Sunjica i Vranjesa, ali nista posebno.
Prvi puta da se slozim s tobom oko necega, samo sto bih rekao da nije bolji od Ogija prije povrede. Ogi prije one nesretne povrede je strasno dobro igrao u tandemu sa Spahom, mnogo manje je ispadao nego sto ispada Bicakcic. Po meni je Ognjen Vranjes bolji igrac od Bicakcica i sada, te ga je splet nesretnih okolnosti sprijecio da napravi neki dobar transfer nakon odlicne forme u nasoj reprezentaciji.
idi gledaj kosarku :wave:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 05 jun 2014, 16:56

Ma ne znam kako Ogi može biti bolji od Bičakčića.. Hajmo biti realni kakvu je to utakmicu Ogi odigrao pa da bi mogli reći da je bolji od Bičakčića. Odigrao protiv Grčke u gostima (ne znam jel' treba napomenuti kakav je bio) i protiv Grčke u Zenici (kada naša odbrana generalno nije imala nekog posla) jedine dvije hajmo reći jače tekme. Bičakčić je igrao od septembra sve tekme i kao što neko napisa sve su to bile utakmice bez zadnjeg veznog gdje su on i Spaha bili na udaru protivnika. Tu prvenstveno mislim na Slovačku i Argentinu gdje je on po meni igrao i više nego dobro.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 05 jun 2014, 16:59

Niko ne spominje njegovu igru protiv Slovenije (na stoperu igrao 2. pol.), tu je po meni bio gori nego protiv Grka prvu utakmicu :crazy:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 05 jun 2014, 17:05

Bosniacum Lilium je napisao/la:Niko ne spominje njegovu igru protiv Slovenije (na stoperu igrao 2. pol.), tu je po meni bio gori nego protiv Grka prvu utakmicu :crazy:
To sam zaboravio. Niko ne spori da je Ogi bolji od Šunjića ali od Bičakčića teško. Pa nije slučajno njegovo uvrštavanje u najbolji tim ove sezone + prelazak u stabilni Hofenhajm. Mada ako ne bude odigrao dobro protiv Santosa (fizički prvenstveno) onda bih se složio da počne Ogi. Ukoliko dobro odradi svih 90.minuta protiv Santosa onda bih ga stavio protiv Argentine.

Bilo bi dobro kada bi imali neki prenos ili stream za tu utakmicu, ali otom potom.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 05 jun 2014, 17:10

Mozambik je napisao/la:Samo sto je protiv Argentine recimo, bio duplo bolji od Spahica.

Momak je puno kvalitetniji od Sunjica i Vranjesa. Imao je nesrecu da igra u utakmicama kad je Pape izigravao budalu igrajuci bez zadnjeg veznog i desnog beka, pa su on i Spahic bili na streljani citave utakmice.
+1

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 05 jun 2014, 17:15

Jeste nešto bolji, ali ne bih to uopće nazvao drastičnom razlikom.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 05 jun 2014, 17:22

Sve u svemu ima više dobrih nego loših karakteristika :bih: za naše uslove je Nesta

a mislio sam da je Don Corleone, dobar stručnjak, al kako koji dan prolazi vidim da je genijalac ko i Safet :mrgreen: :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 05 jun 2014, 17:27

legenda reala je napisao/la: a mislio sam da je Don Corleone, dobar stručnjak, al kako koji dan prolazi vidim da je genijalac ko i Safet :mrgreen: :mrgreen:
Dobro ba, kupicu ti taj dres, vidis da je rasprodan trenutno u svim gradovima :mrgreen: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 05 jun 2014, 17:42

Bog zna kakav ce se Bico vratiti, manji je rizik vratiti tandem Vranjes-Spahic, nego gledati jel Ermin 100 %, hoce li obnoviti povredu .. :?
Ipak za Argentinu odbrana mora biti na najvisem mogucem nivou, a ako je jedan stoper rovit' .. od toga nema nista.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

sanelmasetic
Kontakt:

Post Postao/la sanelmasetic » 05 jun 2014, 17:45

Sta vam je ljudi, molite Boga da nam uvijek 2 stopera dolaze iz BL i da su standardni u ekipama, veliki bi to hajr bio za ovu repku..
Jᴜᴠᴇ, sᴛᴏʀɪᴀ ᴅɪ ᴜɴ ɢʀᴀɴᴅᴇ ᴀᴍᴏʀᴇ

Rios

Post Postao/la Rios » 05 jun 2014, 17:46

Bolji je stoper Bico od Sunjica i Vranjesa,nema dileme oko toga..S tim sto je meni bara-bara sa Zukom..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 05 jun 2014, 17:50

Mozambik je napisao/la:Samo sto je protiv Argentine recimo, bio duplo bolji od Spahica.

:cool:
naprijed rejal

ZgemboAdislic
Kontakt:

Post Postao/la ZgemboAdislic » 05 jun 2014, 18:48

Kakav je Bicakcic sa desnom bek pozicijom? Da se napravi Salihovic-Kolasinac-Spahic-Bicakcic zadnja linija, sa Besicem malo naprijed. Mujdza i Vranjes su van forme i nisu dosta igrali.

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 05 jun 2014, 18:57

ZgemboAdislic je napisao/la:Kakav je Bicakcic sa desnom bek pozicijom? Da se napravi Salihovic-Kolasinac-Spahic-Bicakcic zadnja linija, sa Besicem malo naprijed. Mujdza i Vranjes su van forme i nisu dosta igrali.
Nemoze on na desnog beka. Osim one protiv USA nikad u zivotu nije igrao desnog beka, a i nije se bas dobro snasao u toj tekmi. On je ipak samo stoper.

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 05 jun 2014, 20:49

slika

Udari ga torbicom Ermine :rol:
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 5 gostiju.