Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
I tako je @Claus otishao u prevremenu mirovinu... 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
@formance ništa sad, ti si dobio otkaz. Došle nove snage 
Mojne da mi dirate Sharapovu
Ona je jedina teniserka koju mogu pogledat, kad malo smanjim ton na TV-u. 
Mojne da mi dirate Sharapovu
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ma to se uobrazilo, moraš ih početi prozivati da bi ih izmamili iz rupa 

"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Šteta za Genie , ali ipak dva GS-a ove sezone , 2 polufinala. 
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Rodila je majka, valja mi sad i ženski tenis pratiti. Nema druge. 
Joj Genie marke ti ne bih uzeo. 
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
- legenda reala
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Reci da se zajebavas.Virtu4l je napisao/la:Samo je visina izvlači, ostalo je prosjek.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
joj dosadan si, nije sad ljepotica ala Ana, Julija, Kirilenko, Bušar, Đorđi, ali lijepa je... ako se tebi više sviđa Marej tvoja stvarGreivis je napisao/la:Reci da se zajebavas.Virtu4l je napisao/la:Samo je visina izvlači, ostalo je prosjek.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Andy do titule!

Gledaj ljepotana.

Gledaj ljepotana.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Robin Söderling
“Nisam se povukao. Moj san jeste da se vratim i da pokušam. Nadam se da ću jednog dana biti ponovo na terenu“, kaže 29-godišnji Soderling, koji dane provodi u Stokholmu – uživa s porodicom, peca, ali i pokušava da se vrati tenisu.
“Tenis je bio deo mog života od četvrte godine, tako da mi je teško bez njega. Gledam Tomija Hasa, on je u Top 20 sa 36 godina, i zbog toga se osećam pozitivnije. Znate li koji je jedan od razloga što želim da se vratim? Želim da se penzionišem kako ja hoću, kad ja osetim da je dosta. Sada nije dosta“, zaključio je Soderling.
“Nisam se povukao. Moj san jeste da se vratim i da pokušam. Nadam se da ću jednog dana biti ponovo na terenu“, kaže 29-godišnji Soderling, koji dane provodi u Stokholmu – uživa s porodicom, peca, ali i pokušava da se vrati tenisu.
“Tenis je bio deo mog života od četvrte godine, tako da mi je teško bez njega. Gledam Tomija Hasa, on je u Top 20 sa 36 godina, i zbog toga se osećam pozitivnije. Znate li koji je jedan od razloga što želim da se vratim? Želim da se penzionišem kako ja hoću, kad ja osetim da je dosta. Sada nije dosta“, zaključio je Soderling.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Nole bi trebao ovo rutinski privest kraju.Znalo se da Gulbis ne moze odigrat 3 vrhunska meca jedan iza drugog.Da moze,bio bi medju 5 na svijetu.
Šta je bilo sa njim? Nema ga nikako u zadnje vrijeme.samirr je napisao/la:Robin Söderling
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
FaraonTM je napisao/la: Šta je bilo sa njim? Nema ga nikako u zadnje vrijeme.
Ajde da svako napishe minimum josh po jednom shta je bilo sa Soderlingom; kako ima problema sa mononukleozom, kako se nada da ce se vratiti tenisu, kako i dalje trenira... - da bi ti i tebi slichni to znali.
Kako odradise Gulbisa sad,al komentatoru dat medalju za glupost
Ovaj komentator je teski debil.Pa covjek konta da je lopta izasla i bezveze vrati loptu,kaze ovo u stilu Mike Changa sakriva udarac hahahaha
Sent from my LG-D605 using Tapatalk
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
Nedo Bog da Gulbis okrene ovo,ja mislim da bi zaplako od muke...KiaKaha je napisao/la:Ovaj komentator je teski debil.Pa covjek konta da je lopta izasla i bezveze vrati loptu,kaze ovo u stilu Mike Changa sakriva udarac hahahaha
Fakat,razumijem navijas za Djoleta,i ja bi isto tako,da igra neki nas teniser,a ja komentiram.Al ne mozes svaku liniju Gulbisa uz winner okarakterisat srecom,a svaku liniju Djokovica umjetnoscu.
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.