FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Evo ostaviću jedan link samo da vidite kako je prije policija bila opremljena, nema tu nikakvih specijalaca i sličnih kornjača, al su brate bili zajebani kada počnu da tuku, bolje da se sam istučeš odmah nego da te oni nađu na nogama... ako ovo smeta i procijenite da mu ovdje nije mjesto molim moderatore da onda obrišu post...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
a ovi danas panduri nesmiju nista samo kad se sjetim na utakmici borac-slavija kad su lesinari uletili na stadion kako su se panduri razbjezaliVB 1987 je napisao/la:Evo ostaviću jedan link samo da vidite kako je prije policija bila opremljena, nema tu nikakvih specijalaca i sličnih kornjača, al su brate bili zajebani kada počnu da tuku, bolje da se sam istučeš odmah nego da te oni nađu na nogama... ako ovo smeta i procijenite da mu ovdje nije mjesto molim moderatore da onda obrišu post...
pile87
Onaj ko sebe smatra pravim navijacem,nece dozvoliti da ga nikakva zabrana sprijeci da otputuje i pogleda svoj klub,niti je to izvodljivo da mu neko zabrani,osim ako nije na nekoj crnoj listi.
Ako vec pominjes bivsu Jugoslaviju,onda bi se trebao sjecati da se fudbal igrao i prije formiranja navijackih grupa,i da je atmosfera na stadionima bila odlicna.Ljudi su spontano uzimali zastave i odlazili na utakmice...Posto je kolega VB 1987 sa delijama ilustrovao kako je to izgledalo u Splitu,evo da i ja na Zvezdinom primjeru za ove malo mladje clanove jednim klipom pokazem da navijanje i atmosfera uopste nisu bili losi ni prije formiranja Delija,klip je napravljen dvije godine prije njihovog formiranja.Cak se i mnogo bolje navijanjem pratila situacija na terenu i prezivljavao svaki napad,nego sto je to na Marakani danas,obratite paznju na huk kad domaca ekipa krene u kontru.Na ovoj utakmici 1987 je bilo 105 000 gledalaca...
PS Cini mi se da smo se malo previse udaljili od teme FK Borac,prvi ja pa i svi ostali,mozda ne bi bilo lose da se nekim informacijama o nasem klubu vratimo na pravi kolosijek...
Onaj ko sebe smatra pravim navijacem,nece dozvoliti da ga nikakva zabrana sprijeci da otputuje i pogleda svoj klub,niti je to izvodljivo da mu neko zabrani,osim ako nije na nekoj crnoj listi.
Ako vec pominjes bivsu Jugoslaviju,onda bi se trebao sjecati da se fudbal igrao i prije formiranja navijackih grupa,i da je atmosfera na stadionima bila odlicna.Ljudi su spontano uzimali zastave i odlazili na utakmice...Posto je kolega VB 1987 sa delijama ilustrovao kako je to izgledalo u Splitu,evo da i ja na Zvezdinom primjeru za ove malo mladje clanove jednim klipom pokazem da navijanje i atmosfera uopste nisu bili losi ni prije formiranja Delija,klip je napravljen dvije godine prije njihovog formiranja.Cak se i mnogo bolje navijanjem pratila situacija na terenu i prezivljavao svaki napad,nego sto je to na Marakani danas,obratite paznju na huk kad domaca ekipa krene u kontru.Na ovoj utakmici 1987 je bilo 105 000 gledalaca...
PS Cini mi se da smo se malo previse udaljili od teme FK Borac,prvi ja pa i svi ostali,mozda ne bi bilo lose da se nekim informacijama o nasem klubu vratimo na pravi kolosijek...
Izvinjavam se ako samo vam poremetio temu, samo ja ne vidim u cemu je car da igra neko od ekipa iz BiH protiv Dinama a njihovim navijacima zabranjen dolazak i obratno.Cemu liga ako ima zabrane.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ma ne mora ni biti zabrana,ja sam to napisao bezveze,cisto kao ideju,mozda prvu godinu-dve zbog bezbjednosti dok se raja ne privikne na tu ligu kao sto se privikla na kosarkasku.
Ne bi tu BiH ni bila veliki problem,i sad svake nedjelje gostuju Srbi,Hrvati i Bosnjaci jedni drugima,kod nas je to normalno...Cirkusa bi bilo u mecevime ove tzv velike cetvorke,mozda bi njima ispocetka trebalo zabraniti gostovanja,ne znam....
Ne bi tu BiH ni bila veliki problem,i sad svake nedjelje gostuju Srbi,Hrvati i Bosnjaci jedni drugima,kod nas je to normalno...Cirkusa bi bilo u mecevime ove tzv velike cetvorke,mozda bi njima ispocetka trebalo zabraniti gostovanja,ne znam....
Upravo tako, uvijek su te grupe i bili vinovnici najvećih nereda... ima na YouTube dosta klipova tih iz tzv velike četvorke, pa se iz toga dosta može zaključiti, uglavnom ja znam da bi Borac iz eventualnog učešća u takvoj ligi izvukao veliku korist...Schlager je napisao/la:Ma ne mora ni biti zabrana,ja sam to napisao bezveze,cisto kao ideju,mozda prvu godinu-dve zbog bezbjednosti dok se raja ne privikne na tu ligu kao sto se privikla na kosarkasku.
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
105 hiljada???Schlager je napisao/la:pile87
Imas imas ne sumnjam u to , ali cesto oni koji se hvale da idu po tim utakmicama , rijetko i na domace utakmice idu!pile87 je napisao/la:Imam vise gostovanja od prije rata nego vecina na ovom forumu nakon rata...VB 1987 je napisao/la:Pa jel ti misliš da si i u onoj bivšoj ligi putovalo na sva gostovanja bezbrižno kao da ideš na ekskurziju, pitaj nekoga kako je bilo, bilo je gostovanja gdje te neće zaboliti glava, al bilo je i više nego vrućih terena, isto bi bilo i sada, moža čak i lakše jer je danas policija više obrazovana i opremljenija, a onda je bilo, ako ti dođe brko, donji si...pile87 je napisao/la:Ma **** ligu ako ja ne mogu otici na gostovanje hajd se zakuni da je to normalno....tih 500 navijaca prati klub kostantno bez obzira o kome se radilo uskratiti im tako nesto je bezveze...hocu ti reci ovo je sve na silu...
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Ma kakav 80 000,to se zbog placanja poreza uvijek zvanicno prijavljivalo manje,tad je bilo dozvoljeno stajanje,mozda je cak i bilo vise nego sto sam ja napisao,vidis da su svi kao sardine,cak i na jugu....
Ne,Zvezda je ispala u revansu u kontroverznoj utakmici za koju svi i danas tvrde da je prodana,bilo je 2-0 za Real....
Ne,Zvezda je ispala u revansu u kontroverznoj utakmici za koju svi i danas tvrde da je prodana,bilo je 2-0 za Real....
tada je prodano 96 000 ulaznica i Marakana je bila puna kao šibica jer ni na jednoj tribini nije bilo stolica, a samo na zapadu su bile drvene klupe, a na ostalima se stajalo i to i po dva ili tri čovjeka u istom redu, a kakav je fudbal bio vidio si i po rezultatu jednog kluba sa ovih prostora i to protiv velikog Reala, zvijezda je ispala jer je u revanšu u Madridu bilo 2-0 za real, uništio ih je Emilo Butragenjo iako je pokojni Velibor Vasović sjajno vodio sa klupe, inače samo da kažem još i to da je rekord marakane 104 000 prodanih ulaznica i to u utakmici protiv Ferencvaroša, pa je pretpostavka da se tada na tribinama našlo preko 110 000 ljudi... zvuči jezivo...Borčevac je napisao/la:105 hiljada???Schlager je napisao/la:pile87
PS Cini mi se da smo se malo previse udaljili od teme FK Borac,prvi ja pa i svi ostali,mozda ne bi bilo lose da se nekim informacijama o nasem klubu vratimo na pravi kolosijek...Tamo piše da je bilo 80.Ali odličan klip u svakom slučaju,jel prošla tad Zvezda u polufinale nešto se ne sjećam?
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Zato i jeste najveći ex YU klub svih vremena.Schlager je napisao/la:Ma kakav 80 000,to se zbog placanja poreza uvijek zvanicno prijavljivalo manje,tad je bilo dozvoljeno stajanje,mozda je cak i bilo vise nego sto sam ja napisao,vidis da su svi kao sardine,cak i na jugu....
jezivo da...tada je prodano 96 000 ulaznica i Marakana je bila puna kao šibica jer ni na jednoj tribini nije bilo stolica, a samo na zapadu su bile drvene klupe, a na ostalima se stajalo i to i po dva ili tri čovjeka u istom redu, a kakav je fudbal bio vidio si i po rezultatu jednog kluba sa ovih prostora i to protiv velikog Reala, zvijezda je ispala jer je u revanšu u Madridu bilo 2-0 za real, uništio ih je Emilo Butragenjo iako je pokojni Velibor Vasović sjajno vodio sa klupe, inače samo da kažem još i to da je rekord marakane 104 000 prodanih ulaznica i to u utakmici protiv Ferencvaroša, pa je pretpostavka da se tada na tribinama našlo preko 110 000 ljudi... zvuči jezivo...
Evo za promjenu nesto i o nasem klubu
.
$ са & у 13 ¥ у ? " " $ прес-" $ ? &, на & - % ¥ % Зоран " ? $ & ", & " ? за $ ?. $ ", " - на ? " " $ ", " " ¥. $ & ? & $ старт ? " $ са ? " сутра у " са & $ 15 ¥, а ? је ? $ " $.
$ са & у 13 ¥ у ? " " $ прес-" $ ? &, на & - % ¥ % Зоран " ? $ & ", & " ? за $ ?. $ ", " - на ? " " $ ", " " ¥. $ & ? & $ старт ? " $ са ? " сутра у " са & $ 15 ¥, а ? је ? $ " $.
Mionica je na putu prema Pelagićevu, našao sam je...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
V.B. jel ideš sutra u Mionicu? 
Trebao bih, jedino da se nešto baš ne iskomplikuje, ali kako danas stoje stvari idem...Borčevac je napisao/la:V.B. jel ideš sutra u Mionicu?
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Ово је невјероватно!!! & ' &, ? " + & ", пуно ? " ?, % & ? !Schlager je napisao/la:pile87
Cak se i mnogo bolje navijanjem pratila situacija na terenu i prezivljavao svaki napad,nego sto je to na Marakani danas,obratite paznju na huk kad domaca ekipa krene u kontru.Na ovoj utakmici 1987 je bilo 105 000 gledalaca...
" $ је 10 пута " " " овај & ? $ него непрестано пјевање ' & не престају & " $ " " $...
"" ПУТ ""
Srećan ti put prijatelju.VB 1987 je napisao/la:Trebao bih, jedino da se nešto baš ne iskomplikuje, ali kako danas stoje stvari idem...Borčevac je napisao/la:V.B. jel ideš sutra u Mionicu?
Dobro sada, to je ipak stvar ukusa, ali lijepo je čuti i pjesmu sa tribina... Eto opet ću ja mimo Borca, na utakmici koju je Zvezda igrala u Beogradu, a nakon što je u Minhenu pobijedila Bajern, bilo je cijelih 80 000 ljudi, igrali su protiv Rijeke, eto, nema veze sa Borcem, ali ima veze sa tom pričom o nekoj novoj ligi..." je napisao/la:Ово је невјероватно!!! & ' &, ? " + & ", пуно ? " ?, % & ? !Schlager je napisao/la:pile87
Cak se i mnogo bolje navijanjem pratila situacija na terenu i prezivljavao svaki napad,nego sto je to na Marakani danas,obratite paznju na huk kad domaca ekipa krene u kontru.Na ovoj utakmici 1987 je bilo 105 000 gledalaca...
![]()
" $ је 10 пута " " " овај & ? $ него непрестано пјевање ' & не престају & " $ " " $...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Hahahahaha, hvala, samo da vrijeme bude dobro, moji će u Bijeljinu na izlet u ono etno selo, a ja da virnem kakav mi je ovaj moj novi Borac... Moram se snalaziti...Borčevac je napisao/la:Srećan ti put prijatelju.VB 1987 je napisao/la:Trebao bih, jedino da se nešto baš ne iskomplikuje, ali kako danas stoje stvari idem...Borčevac je napisao/la:V.B. jel ideš sutra u Mionicu?
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.