Senijad Ibričić
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Senijad Ibričić
SENIJAD IBRIČIĆ posjetio fudbalera Krajišnika iz Velike Kladuše Amira Mrzljaka, kojem je amputirana noga nakon nedavnog bombaškog napada u velikokladuškoj diskoteci, i koji leži u Bolnici na Koševu. Amir je bio jedan od boljih igrača svog tima.

SENIJAD IBRIČIĆ
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Neka se zahvali Edinu na pozivu u Brazil, jer da se gleda po zaslugama nikad Brazila ne bi vidio.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
nazalost ali istina je
Krpelj 

-
- Kontakt:
Senijad Ibričić- Maca! Postaje iritantno ga gledati uz Džeku non-stop. Ima li stida covjek uopste. ali najgore da mu se neka šansa i vidi se da se ne trudi uopste. protiv mexica zadnjih 10 minuta oni stisli a lik trckara nesto za sebe. fuj
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Ibricic je rezultat kompromisa u repki i kao takav je tu i morao biti. Najbolje bi po nas bilo da nema ni razloga kompromisu ni rezultata istog. Ali to je tako kod nas u svemu pa i nogomet nije iskljucen iz tog zacaranog Balkanskog kruga.
Vjerovatno najbeskorisniji igrač od ova 23.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
pozdravio te anel hadžić.admir1991 je napisao/la:Vjerovatno najbeskorisniji igrač od ova 23.
realno, ni on, ni sušić, ni hadžić, ni avdija ne mogu napraviti ništa.. problem je što ova trojka (sušić,hadžić,avdija) zapravo pokušavaju igrati.. dok je ibri po svemu sudeći svejedno hoćel' igrat ili neće, on je htio ići u brazil da okolo hoda sa džekom po plažama, evo želja mu je ispunjena.
Ma nekad je on bio dobar igrač. Krivi potez karijere mu je odlazak u Rusiju..
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Hebote nekima ovdje krivo sto se Edin druzi sa Ibricicem i sto su pajdasi, i po njihovom on mozda i Edina iskoristuje
A ljudi pajdasi jos od vremena kad je Ibricic bio cijenjeniji od Dzeke

Ps. Avdija , Hadzic i Tinky nemogu u jednu recenicu sa Ibrom, a vi hejteri mozede samo da

Ps. Avdija , Hadzic i Tinky nemogu u jednu recenicu sa Ibrom, a vi hejteri mozede samo da

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Ibričić pravi društvo Džeki.
http://www.****/sport/fudbal/nasi-re ... zu-na-noge" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.****/sport/fudbal/nasi-re ... zu-na-noge" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma znao je Ibricic odigrat itekako dobro u svoje vrijeme. I sad zna uvalit dobar gol. Mislim da je pogrijesio sto je previse dugo ostao u Hajduku, ali dobro mu bilo. Onda kad je otisao u Rusiju, dozivio je sok vjerovatno, jer HNL je odron od lige. Tamo je se igrao sa protivnicima, protiv tvrdih Rusa to ne ide bas tako lako.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ma igrao je čak i u prvih 11 kod nas. Ona utakmica u Portugalu u prvom baražu gdje je igrao, bio je veoma dobar. Čak je imao i onu nesretnu prečku..Cartman je napisao/la:Ma znao je Ibricic odigrat itekako dobro u svoje vrijeme. I sad zna uvalit dobar gol. Mislim da je pogrijesio sto je previse dugo ostao u Hajduku, ali dobro mu bilo. Onda kad je otisao u Rusiju, dozivio je sok vjerovatno, jer HNL je odron od lige. Tamo je se igrao sa protivnicima, protiv tvrdih Rusa to ne ide bas tako lako.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ma, uvijek se lakše uhvatiti jednog šablona i lupati isto, nego se prisjetiti nekih utakmica i dobrih partija.
Ali, kad skontam, možda su mnogi počeli gledati nogomet od prije koju godinu. Naravno da ne kažem da je Ibro Ronaldinho, ali....
A, svakako da se uvijek nađu i oni kojima je oblatiti našeg čovjeka draže od jutarnje kafe.
Ali, kad skontam, možda su mnogi počeli gledati nogomet od prije koju godinu. Naravno da ne kažem da je Ibro Ronaldinho, ali....
A, svakako da se uvijek nađu i oni kojima je oblatiti našeg čovjeka draže od jutarnje kafe.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Off topic, jesi li ti žensko? Ako nije tajnaBaDa12 je napisao/la:Ma, uvijek se lakše uhvatiti jednog šablona i lupati isto, nego se prisjetiti nekih utakmica i dobrih partija.

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Off topic, nikakva tajna, jesam.FaraonTM je napisao/la:Off topic, jesi li ti žensko? Ako nije tajnaBaDa12 je napisao/la:Ma, uvijek se lakše uhvatiti jednog šablona i lupati isto, nego se prisjetiti nekih utakmica i dobrih partija.
A, svakako da se uvijek nađu i oni kojima je oblatiti našeg čovjeka draže od jutarnje kafe.![]()

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
Off topic, hvala na odgovoru, pošto sam naslućivao a eto ne pitah te nikadBaDa12 je napisao/la:Off topic, nikakva tajna, jesam.FaraonTM je napisao/la:Off topic, jesi li ti žensko? Ako nije tajnaBaDa12 je napisao/la:Ma, uvijek se lakše uhvatiti jednog šablona i lupati isto, nego se prisjetiti nekih utakmica i dobrih partija.
A, svakako da se uvijek nađu i oni kojima je oblatiti našeg čovjeka draže od jutarnje kafe.![]()

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.