Mala mu (?) u Junu nosi duksericu.Sabinho je napisao/la: Daj reci sta je smijesno da se i ja smijem?
Avdija Vrsajevic
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Avdija Vrsajevic
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Avdija Vrsajevic
Dobra mu je zena. Aferim Avdo, ako nece na terenu da udje, zabija van terena. 
Jos samo da cekamo da nam Pauk potvrdi da Lejla nije neka sponzorusa i da je iz fine familije
Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
Jos samo da cekamo da nam Pauk potvrdi da Lejla nije neka sponzorusa i da je iz fine familije
Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
Zajedno su vec 10+ godina. Nije mala znala tad da ce jednog dana zaigrat u hajduku
- donniedarko
- Kontakt:
Vidi se na slici da nije bas odusevljena posljednim nastupima
Avdija mora podici svoju igru 
Sad je Avdija vidio sta je CSI Miami
(znam da su u Chicagu)
Jos jedan dokaz da pape nema pojma o zivotu je ova da ga ne kontam nikako oko vrsajevica. Znamo svi da vrsajevic nije ni za izmjene, ali prvo ga dize u nebesa i govori da je odlicno odigravao utakmice i gura ga i gura i onda iz cista mira ovako kao npr protiv meksika nece ni da ga ubaci (sto je ok po meni i ne treba nam) ali nema nikakvog odrzavanja svojih rijeci. Nikad ne mozes znat sta je u glavi tog strucnjaka, demantuje se iz dana u dan.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
avdije, avdije pune behara 
Preko mameDzemoVoliMarmeladu je napisao/la:otvorite sliku u "new tab" i primjetite malog crnca iznad desne stative.
Pa kako se on uvali medu BHfanaticose da mi je znati![]()
![]()
![]()
![]()
Ervin Zukanovic
Kolike su sanse da ce Avdija da igra u prvih 11 , da ga Pape stavi kao flastera na Messiju. Jedini je igrac koji ima dovoljun brzinu za Messia. Pola tekme on pola Visca 
Znam samo da moramo da ih sokiramo taktikom da moramo okreuti tekmu u totalno ludom smjeru, nekonvencionalno da bi napravili iznenadjenje.
Znam samo da moramo da ih sokiramo taktikom da moramo okreuti tekmu u totalno ludom smjeru, nekonvencionalno da bi napravili iznenadjenje.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- Interista02
- Kontakt:
Kako na kraju utakmice ovaj jedan kralj iz Santosa trči da zamijeni dres sa Avdijom

Jel ima iko snimak tekme, da uslika onaj momenat kad Avdija daje dres onom malcu i namiguje mu???

Jedino da nam drug @vedator to pokuša da isječe.

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Avdija dobra dusa, usrecuje djecu sirom Brazila 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- 1988risha
- Kontakt:
evo isjek'o sam za raju TAJ DETALJnidjeveze je napisao/la:Jel ima iko snimak tekme, da uslika onaj momenat kad Avdija daje dres onom malcu i namiguje mu???![]()
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Legenda.
Vijesti iz svijeta :
Maradona upoznao legendarnog Avdiju
logično mi je da je Diego pitao Avdiju za fotkuqqlele je napisao/la:Vijesti iz svijeta :
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Maradona stavio sliku sa Avdijom za profilnu
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Avdija zvani FLASTER 
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Trenutno korisnika/ca: UtdBiH21, Wilshere10 i 52 gosta.