NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Bratstvo Gračanica
evo golovi
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Probisvjet
- Kontakt:
Brastvo je sigurno ono najbolje sto ostaje u ovoj ligi. Jeste nas napatili utakmica jbt. Ako budete zeljeli i imali volje mozete ovu ligu pregaziti. Neka vam je sretno iduce godine.7aprildomemoj je napisao/la:RUDARSKA2 je napisao/la:Gracanlije moje Hvala vam na gostprimstvu u ove dvije sezone , uistinu niko nas dole nije ruzno pogledao , doduse i mi smo vas u tz castili picem i fino docekali ... to znaju oni koji su bili u tz , neka potvrde !!
Nadam se ponovnom susretu nasem u PL jer ja svim srcem navijam za VAS , gradinu i buducnost i zelim da sva tri kluba u nardnih 5 sezona budu PREMIER LIGA .
Moram vam i priznati da ste nas naigrali u svih 5 utakmica u ove dvije godine i pokazali ste se kao najbolji nas protivnik u ovoj PLF ... definitivno Gracanica i Bratstvo imaju " ono nesto " potrebno za velike sportske uspjehe !!!
Pozdrav svim Marokancima i bujrum dodjite nam da zajedno propratimo poneki od Derbija u PL , ja cu nastojat da dodjem bar jednom u Gracanicu i pogledam vas u nekoj jacoj utakmici ...
SVE NAJBOLJE![]()
![]()
![]()
![]()
Hvala lijepa i vama također sve najbolje i akobogda da se ostvari Azmirov san da napravi evropsku Slobodu. I Tušanj se sređuje malo pomalo pa tako će biti i on spreman makar za utakmice evropske lige. Kad smo mogli ići bodriti Slobodu u Ugljevik zajedno sa vama što ne bi došli i na Tušanj. Normalno dok smo bili u istom rangu takmičenja da je bilo malo napetosti i ponekad teških riječi ali to je sve u žaru da se pobjedi. Lično bi volio da se ponove ona vremena kad su Mešković, Šećer, Lica i druge Slobodine legende završavale karijeru u Bratstvu a Lukić i drugi odlazili u Tuzlu. Puno sreće u PL

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Juniori osvojili ligu, po prvi put u (novijoj) historiji kluba, ako se ne varam. Na kraju bod ispred Slobode. U završnici u Gabeli sa prvacima ostalih regija (Jedinstvo, Sarajevo, GOŠK).
" onclick="window.open(this.href);return false;

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Re: Odg: NK Bratstvo Gračanica
Patrice_Evra_3 je napisao/la:Juniori osvojili ligu, po prvi put u (novijoj) historiji kluba, ako se ne varam. Na kraju bod ispred Slobode. U završnici u Gabeli sa prvacima ostalih regija (Jedinstvo, Sarajevo, GOŠK).![]()
Reče mi danas momak da ima još da se igra

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Čestitke juniorima na osvojenom 1.mjestu
Seniorskoj ekipi na 3.mjestu
A dušmani
za vas još jedna neuspješna sezona
Vidimo se u AUGUSTU a do tada 

Nema se više šta igrat kad je savez rekao da je kraj prvenstva.AsharaK je napisao/la:Patrice_Evra_3 je napisao/la:Juniori osvojili ligu, po prvi put u (novijoj) historiji kluba, ako se ne varam. Na kraju bod ispred Slobode. U završnici u Gabeli sa prvacima ostalih regija (Jedinstvo, Sarajevo, GOŠK).![]()
U srijedu idu u Gabelu na završnicu.
-
- Kontakt:
Nadamo se pobjedamaqqlele je napisao/la:Nema se više šta igrat kad je savez rekao da je kraj prvenstva.AsharaK je napisao/la:Patrice_Evra_3 je napisao/la:Juniori osvojili ligu, po prvi put u (novijoj) historiji kluba, ako se ne varam. Na kraju bod ispred Slobode. U završnici u Gabeli sa prvacima ostalih regija (Jedinstvo, Sarajevo, GOŠK).![]()
U srijedu idu u Gabelu na završnicu.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
http://bkc-gracanica.ba/juniori-bratstv ... cestitamo/" onclick="window.open(this.href);return false;
Cestitke ....
Cestitke ....
-
- Interni moderator
- Kontakt:
nije ovo namjesteno...nema sanse...ovakvi se golovi nit mogu namjestit nit ovi nesretnici ovo mogu 2 puta ponovitiqqlele je napisao/la:evo golovi
[youtube][/youtube]

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Moderator
- Kontakt:
Amir Mrkovic najbolji igrac Federacije BiH, koji nastupa za Prvi tim i za Juniore...
I da NK Bratstvo je zauzeo 3. mjesto nakon pobjede nad NK Jedinstvom sa Velikih 5-1

I da NK Bratstvo je zauzeo 3. mjesto nakon pobjede nad NK Jedinstvom sa Velikih 5-1

Bravo! 

Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
Cestitke na osvojenom 3. mjestu, a imao sam priliku gledati ovog malog Mrkovica na djelu...odusevio me...samo nek nastavi sa radom...
-
- Moderator
- Kontakt:
Dogurat ce on do Evropeninovelic je napisao/la:Cestitke na osvojenom 3. mjestu, a imao sam priliku gledati ovog malog Mrkovica na djelu...odusevio me...samo nek nastavi sa radom...

Sad nek ode u neki klub iz PL, i kroz 3-4 godine eto ga u Evropi

Ne znam ko ga zastupa i kakav ima ugovor s klubom( vjerovatno amaterski!) ali svakako da se slazem s tobom da treba preci u neki klub iz Premier lige BiH, s obzirom da je ista puno vise pracena od Prve lige Federacije...
POZZZZ iskreni navijaci bratstva,cuo sam da ce biti neki drasticni promjena u klubu i to NA BOLJE,covjek koji mi je to preneo blizak je nacelniku,doci ce neka 2-3 dobra igraca bit ce i otpustanja da nasa djeca vise imaju prostora i dvojica vazni igraca imaju ponude iz premier lige od klubova zvijezda gradacac i radnik bjeljina ne smijem nista otkrivat samo se radi o dva odbrambena igraca inace standardni su igraci,kako sam cuo njihovi transferi zavisit ce od prvog covjeka kluba nacelnika,on ce odluciti sta ce s njima i ako ce vjerovatno ove godine bratstvo probati ostvariti cilj a to je premier liga,teren ce se raditi u sledecoj sedmici i glavni i pomocni,treba da se uradjuje i okolo stadiona sad sta tacno ne znam,juniori ce biti prekomandovani u prvi tim znaci svi ovi juniori ova dobra generacija,oko trenera se jos nista ne zna i ako mislim da bi sadikovic trebo ostati spominju se imena poput (lukica,odovica,i spominje se moguci povratak muslimovica koji sa dosta uspjeha vodi juniorsku ekipu bratstva i jos je tu trenerski imena u opticaju,sve u svemu bit ce buran juli,a mozda od vas ko ima vise info oko ovog svega slobodno nek pise,ja znam koji su igraci koji imaju ponude a siguran sam da ima i vas koji to znate jer prica se po carsiji uveliko i ako odu ti igraci iskreno bit ce mi drgo radi njih ali nece imati tu privilegiju u drugim klubovima da mogu do jutra koristiti vece kolicine alkohola
kazem u slucaju da odu bit cemo znatno oslabljeni (eto malo sam vam pomogo da odgonetnete ko su
) i kazem po meni sadikovic bi trebo ostati.

A jesi nabac'o jarane, nikako ja da se snadjem. De polako.
Hoce li sad dolaziti novi igraci ili ce se prekomandovati iz oml. pogona?
Susa, Kadija i Panta beton odbrana a dolaze jos dva pojacanja...i to bas u odbranu (dok veza i napad skripe)?
Po meni, Bratstvo treba traziti golmana jer koliko sam skont'o Mitrovic je otisao a vidim da je i Prljaca negdje vani.
Sent from my SM-N9005
Susa, Kadija i Panta beton odbrana a dolaze jos dva pojacanja...i to bas u odbranu (dok veza i napad skripe)?
Po meni, Bratstvo treba traziti golmana jer koliko sam skont'o Mitrovic je otisao a vidim da je i Prljaca negdje vani.
Sent from my SM-N9005
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
E jbg ja pisem sto sam cuo od covjeka blizem nacelniku,ova dva igraca koja imaju ponude ako bi otisli dolaze mozda ta 2 odbrambena igraca sto ti govoris ili si cuo kao i ja jer ako ti znas do dolaze ta dvojica onda je brko vec zavrsio sa ovom dvojicom za premier ligu koji trebaju ici a ustvari znat ce se sve za koji dan, da kazem u vezi ove dvojice iz bratstva da je jedan pracen od strane zvijezde gradacac ovdje kad smo igrali protiv rudara kakanj i da su ljudi prezadovoljni i da bi volili da dovedu tog igraca,vidim zoom i ti znas sve sto se tice ove lige pa pricaj covjeceeeeeeeZoom088 je napisao/la:A jesi nabac'o jarane, nikako ja da se snadjem. De polako.
Sent from my SM-N9005

još kad je bratstvo igralo sa rudarom iz kaknja,dolazio predsjednik zvijezde da šuša pređe u zvijezdu,od toga ništa šule ostaje 100%,prljača ostaje trenutno kod rodbine u švicarskoj,sloboda hoće pantu a najvjerovatnije i on ostaje,99%da mujka se vraća,dolaze još dva-tri igrača,neznam ko su,što se tiče mitrovića lično mi pričo da ima ponudu iz dinama i zrinskog kao trener golmana,on kaže da će najvjerovatnije u mostar jer mu dole žena i djeca a radit će i za dinamo kao skaut po bosni,tako da završava karijeru,ali još nije zvanično,što se tiče trenera muslimović je prvi konkurent i mislim da će on vodit ekipu,jer je završio sve licence i papirologiju
-
- Moderator
- Kontakt:
7april je napisao/la:sloboda hoće pantu a najvjerovatnije ostaje i on
Malo ozbiljnosti

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Sta ovde nije ozbiljno ?Benjo_AFC86 je napisao/la:7april je napisao/la:sloboda hoće pantu a najvjerovatnije ostaje i on
Malo ozbiljnosti

www.nkbratstvogracanica.com
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.