LA Lakers

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

amerosm
Kontakt:

Re: LA Lakers

Post Postao/la amerosm » 27 maj 2014, 11:39

Nakon Scott-a i Dunleavy-a FO je obavio razgovore sa Hollins-om te Gentry-jem...
Nadam se da niko od ove cetvorke na kraju nece zavrsiti na klupi Lakers-a, a ako bude neko morao onda nek to bude Hollins.

Mislim da bi vecina navijaca bila najsretnija kada bi Lakersi dali 7 pick za Thibs-a.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 27 maj 2014, 16:28

Low tempo trener, majstor za defanzivu, inside out. Hollins je stara skola, tacno ono sto treba ovoj ekipi. Konacno trener koji bi koristio Hilla na pravilan nacin, o Gasolu da ne pricam. Kakav Gentry i Dunleavy....

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 28 maj 2014, 11:37

Report: Los Angeles Lakers Not Interested in Carmelo Anthony in Free Agency...
Ostaje da se vidi sta su planirali iz FO-a, no mozda je i ovako bolje jer sam siguran da bi nam njegovo dovodjenje uzelo veliki dio SC-a i ukoliko na to jos dodamo ugovor Bryant-a, onda...

BABADZO
Kontakt:

Post Postao/la BABADZO » 28 maj 2014, 14:56

amerosm je napisao/la:
Report: Los Angeles Lakers Not Interested in Carmelo Anthony in Free Agency...
Ostaje da se vidi sta su planirali iz FO-a, no mozda je i ovako bolje jer sam siguran da bi nam njegovo dovodjenje uzelo veliki dio SC-a i ukoliko na to jos dodamo ugovor Bryant-a, onda...
Mislim da Anthony u Lakerse nikad nije bilo realnost,vise zelja medija..

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 02 jun 2014, 23:59

Sljedeci kandidat sa kojim ce FO obaviti interviju je Fisher :damn: :damn: :damn: :damn:
Prema pisanju medija MK je za vec dokazano trenersko ime na klupi, dok IDIOT izmislja toplu vodu.

Ukoliko Jeanie cija je rijec posljednja ponovo stane na stranu brata, onda jedina sansa da Lakersi ponovo budu uspjesni je ta da prodaju ekipu.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 05 jun 2014, 22:01

Andrew Bynum wants to play for the Lakers :crazy:
http://probasketballtalk.nbcsports.com/ ... er=ya5nbcs
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 05 jun 2014, 22:22

Na kampu kojeg smo održali bili su među ostalim: Aaron Gordon, Zach LaVine, Marcus Smart, Noah Vonleh i Doug McDermott.

Personalno, najviše bih volio Smarta. Fenomenalan atleta, može igrati tu deficitarnu poziciju PG-a, može da pravi matchup probleme sa svojom snagom, i srčan je igrač. Također izjavio je da bi volio da igra za Lakerse.
Imamo još tu dvojicu atleta u vidu Gordona i LaVina. Btw. LaVine je prekucao u mjerenju odraza, a evo i slike:
slika
Izmjeren mu je odraz od 116 cm(ako sam ja dobro konvertovao ove inche), što je za igrača od 196 cm nevjerovatno! Gordon je na onom mjerenju pomakao sve štapiće, igrač ala Griffin, mada nama treba atleta ali na PG poziciji.
Doug je fenomenalan šuter, ali fali mu dosta atletike, i mislim da nam ne treba takav igrač(npr. on bi u sistemu Spursa profitirao nenormalno).
Vonleh mi je nepoznanica.

Helem, ako ne trejdamo ovaj pick, mislim da bi mogli ugrabiti odlične igrače, prvenstveno mislim na Smarta.
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 05 jun 2014, 22:40

kokuz je napisao/la:Na kampu kojeg smo održali bili su među ostalim: Aaron Gordon, Zach LaVine, Marcus Smart, Noah Vonleh i Doug McDermott.

Personalno, najviše bih volio Smarta. Fenomenalan atleta, može igrati tu deficitarnu poziciju PG-a, može da pravi matchup probleme sa svojom snagom, i srčan je igrač. Također izjavio je da bi volio da igra za Lakerse.
Imamo još tu dvojicu atleta u vidu Gordona i LaVina. Btw. LaVine je prekucao u mjerenju odraza, a evo i slike:
slika
Izmjeren mu je odraz od 116 cm(ako sam ja dobro konvertovao ove inche), što je za igrača od 196 cm nevjerovatno! Gordon je na onom mjerenju pomakao sve štapiće, igrač ala Griffin, mada nama treba atleta ali na PG poziciji.
Doug je fenomenalan šuter, ali fali mu dosta atletike, i mislim da nam ne treba takav igrač(npr. on bi u sistemu Spursa profitirao nenormalno).
Vonleh mi je nepoznanica.

Helem, ako ne trejdamo ovaj pick, mislim da bi mogli ugrabiti odlične igrače, prvenstveno mislim na Smarta.

M.J je imao oko 120 cm a Vigins jos vise skace :)

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 05 jun 2014, 23:05

lumani je napisao/la: M.J je imao oko 120 cm a Vigins jos vise skace :)
pa samo sam napisao da ima nevjerovatan odraz, nisam ga nigdje uspoređivao s drugim haj flajerima :D

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 09 jun 2014, 12:44

Ako je vjerovati LAT-u Lakersi su odustali od Fisher-a jer na klupi zele trenera koji ima NBA iskustvo...
Takodjer njihova prognoza je ta da ce odluka o novom treneru pasti tek nakon draft-a i 5 kandidata koji su u opticaju su:

1. Dunleavy
2. Scott
3. Hollins
4. Gentry
5. Karl

Zdrav razum nam govori da bi Hollins trebao biti novi trener, ali posto je Jimmy takodjer ukljucen u odluku ne bi me iznenadilo da na kraju Dunleavy postane novi trener.

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 09 jun 2014, 18:09

amerosm je napisao/la:Ako je vjerovati LAT-u Lakersi su odustali od Fisher-a jer na klupi zele trenera koji ima NBA iskustvo...
Takodjer njihova prognoza je ta da ce odluka o novom treneru pasti tek nakon draft-a i 5 kandidata koji su u opticaju su:

1. Dunleavy
2. Scott
3. Hollins
4. Gentry
5. Karl

Zdrav razum nam govori da bi Hollins trebao biti novi trener, ali posto je Jimmy takodjer ukljucen u odluku ne bi me iznenadilo da na kraju Dunleavy postane novi trener.

Niko NIJE rjesenje , vec trebaju naci nekog mladog dokazanog trenera iz NCAA , ali eto ako vec neko "MORA" onda makar Hollins je neka stara skola , Karl vjeciti luzer jos i bolestan, Gentry je za asistenta , Scott je dokzao da je limitiran mada nije los trener , Dunleveavy kad nije mogao sa onim Portlandom sta da napravi (R.Wallace , S.Smith, Pipen, Sabonis, Stodumier, Walles, Schumpf, Antony, J.O'Neal... onda sta moze sada poslije 15 god :roll:

aziz
Kontakt:

Post Postao/la aziz » 10 jun 2014, 09:00

Despite talk of waiting to find the right guy to take over in Los Angeles, the team might be waiting for another reason altogether. A rumor surfaced on Monday that the Lakers could be going all-in on an attempt to bring LeBron James to Los Angeles if he opts out of his deal with the Miami Heat.

e ovo je bas bajkica :lol: :lol:

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 10 jun 2014, 14:57

lično ne bih nikad volio da se to desi, a i objektivno, mislim da nema nikakve šanse da se to desi, naravno ako je lebron i malo pametan, jer tek se onda postavlja pitanje kakav bi gnjev navukao na sebe..
ako već pucamo na zvijezde, onda pokušati duranta, a meni se užasno sviđa i irving, al on vrlo vjerojatno ostaje u CLE...

BABADZO
Kontakt:

Post Postao/la BABADZO » 10 jun 2014, 15:03

Bas bajka.Kao da bi Kobe ikad dozolio ovo(ili bi al bi u njegovoj glavi LeBron morao biti no.2 :lol: )

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 10 jun 2014, 15:09

kokuz je napisao/la:lično ne bih nikad volio da se to desi, a i objektivno, mislim da nema nikakve šanse da se to desi, naravno ako je lebron i malo pametan, jer tek se onda postavlja pitanje kakav bi gnjev navukao na sebe..
ako već pucamo na zvijezde, onda pokušati duranta, a meni se užasno sviđa i irving, al on vrlo vjerojatno ostaje u CLE...
pa sigurno nije budala da Kobeu preko svojih ledja donese jos koji sampionski prsten :crazy:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 10 jun 2014, 15:13

Nakon sto je jednom rivalu otisao na noge u Miami,cisto sumnjam da ce i drugome u Lakerse.To bi bilo bas previse...

Treba ici na Love-a a ako to ne uspije onda cekati Durenta.

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 10 jun 2014, 15:16

L-Train je napisao/la:
kokuz je napisao/la:lično ne bih nikad volio da se to desi, a i objektivno, mislim da nema nikakve šanse da se to desi, naravno ako je lebron i malo pametan, jer tek se onda postavlja pitanje kakav bi gnjev navukao na sebe..
pa sigurno nije budala da Kobeu preko svojih ledja donese jos koji sampionski prsten :crazy:
Moze mu samo na cast biti. :kafa:

Ide se na Love-a vjerojatno.

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 10 jun 2014, 15:18

adnan24 je napisao/la:Nakon sto je jednom rivalu otisao na noge u Miami,cisto sumnjam da ce i drugome u Lakerse.To bi bilo bas previse...

Treba ici na Love-a a ako to ne uspije onda cekati Durenta.
Wade mu nikada nije bio konkurencija na vjecnoj listi,Kobe jeste,mada jos malo i Kobisa ce ispod :kafa:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 10 jun 2014, 15:24

Ali je bio u top 3 zvijezde u trenutku kad je James dosao,sasvim dovoljno da kazemo da je uz Bryanta bio LeBron-ov najveci rival.

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 10 jun 2014, 15:34

Kobe i James skupa...nije izvodivo iz milion razloga
A.F.C. Bournemouth!

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []