Teretana

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88,Crixus

autogol
Kontakt:

Re: Teretana

Post Postao/la autogol » 05 jun 2014, 23:06

Ma ljudi manite se ovih mentola koji nisu svjesni da sve sto se uzima kao suplement vec postoji u organizmu,to vam je dovoljan dokaz s kim pricate :crazy:

Kaze ne bih ja aminokiseline nikad uzimao :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: E moj profesore Biologije :oops:

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 05 jun 2014, 23:10

@ilidza naveo sam ta 2 jer su najzastupljenija i najpristupacnija suplementa. I sam si naveo da je kreatin dosta jeftiniji pa zato se u mnogome i koristi.

@gamefks Pod moranje, pa lose sam se izrazio. Nista nije pod moranje sem prehrane i treninga. Ali olaksaju stvari, pogotovo whey. Samo me zivcira kad neko potencira na snazi kreatina kao da je ne znam ti sta. Koliko ljudi pricaju o kreatinu, ja ne znam da li i jedan steroid moze dati to sto oni navode za kreatin.

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 05 jun 2014, 23:12

Nisam potenciro al nakon prestanka nije to kao sa njim to sam reko ti se primas ko da sam reko prije dizes 60 a tokom 90 ... Sta ti je ba

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 05 jun 2014, 23:16

Hajde mi objasni sta to nije tako? Sta ti to kreatin daje a sta oduzima? Dovodi vodu u misice, logicno da nece dovodit vodu kad ga ne unosis. Daje malo snage (malo) logicno da nece davat snage kad prestanes radit. Sta nije jasno i u cemu je toliki problem oko kreatina? Ja ga licno ne pijem radi snage, za to postoje pre-workout suplementi ako ti je neophodno, vec radi toga sto je potreban mom organizmu jer ga ono samo ne prozivodi onoliko koliko se trosi uslijed intenzivnih treninga. Ne vidim ni dalje nikakav problem. Al covjeka dusa boli, toliko foruma, toliko upucenih ljudi, toliko takmicara, i ljudi dodju ovdje i ibrete se oko kreatina,aminokiselina,proteina...

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 05 jun 2014, 23:18

Ovi o kreatinu pricaju ko da je steroid, sta bi tek o tome pricali :damn:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 05 jun 2014, 23:20

Evolution87 je napisao/la:Ovi o kreatinu pricaju ko da je steroid, sta bi tek o tome pricali :damn:
Rekoh iznad, ne znam da li steroid moze dati onoliko koliko ljudi pricaju da kreatin daje i uzima.

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 05 jun 2014, 23:21

Dajte mi vase vjezbe kad radite ramena-trapez.
Malo da promjenim ovo svoje a neda mi se bas guglat. Pa ako nekome nije mrsko nek se osevapi.

Kad radite propadanja tj ovo.
slika

Koliko ponavljanja otprilike bih trebao raditi?

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 05 jun 2014, 23:24

A_d_0 je napisao/la:
Evolution87 je napisao/la:Ovi o kreatinu pricaju ko da je steroid, sta bi tek o tome pricali :damn:
Rekoh iznad, ne znam da li steroid moze dati onoliko koliko ljudi pricaju da kreatin daje i uzima.
Ma pusti ih, nek svak uzima sta hoce i sta misli da je za njega najbolje. :)

@soxx ja kad radim propadanja i slicne vjezbe bez tezina radim max broj ponavljanja.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 05 jun 2014, 23:29

A ta propadanja radiš maximalno ..

Evo ti za trapez 2 dobre vjezbe

slika
slika
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 05 jun 2014, 23:32

A_d_0 je napisao/la:Hajde mi objasni sta to nije tako? Sta ti to kreatin daje a sta oduzima? Dovodi vodu u misice, logicno da nece dovodit vodu kad ga ne unosis. Daje malo snage (malo) logicno da nece davat snage kad prestanes radit. Sta nije jasno i u cemu je toliki problem oko kreatina? Ja ga licno ne pijem radi snage, za to postoje pre-workout suplementi ako ti je neophodno, vec radi toga sto je potreban mom organizmu jer ga ono samo ne prozivodi onoliko koliko se trosi uslijed intenzivnih treninga. Ne vidim ni dalje nikakav problem. Al covjeka dusa boli, toliko foruma, toliko upucenih ljudi, toliko takmicara, i ljudi dodju ovdje i ibrete se oko kreatina,aminokiselina,proteina...
kakav problem ? Sta je tebi majke ti ? Sta sam ti reko da mi pises gorski vijenac koji ti je **** ? **** te i kreatin nisam ni reko pola stvari sto si se ti upalio, reko aam da je meni to smece i da se mogu dobro rez postic i bez tog bacanja para

Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 05 jun 2014, 23:34

soxx je napisao/la:Dajte mi vase vjezbe kad radite ramena-trapez.
Malo da promjenim ovo svoje a neda mi se bas guglat. Pa ako nekome nije mrsko nek se osevapi.

Kad radite propadanja tj ovo.
slika

Koliko ponavljanja otprilike bih trebao raditi?
Vježbe za prednji deltoid:

- Potisak šipkom ili bučicama

- Vojnički potisak sa šipkom (Military press)

- Arnoldov potisak (sjedeći ili stojeći)

- Prednje podizanje šipke ili bučice pojedinačno

- Prednje povlačenje sajle

Vježbe za srednji deltoid:

- Bočno podizanje na Nautilus spravi

- Bočno podizanje ležeći na boku

- Bočno podizanje bučice ili povlačenje sajle (može se izvoditi pojedinačno ili objema rukama istovremeno, stojeći i sjedeći)

Vježbe za zadnji deltoid:

- Obrnuto razvlačenje na leptir spravi

- Vojnički potisak sa šipkom iza vrata

- Visoko razvlačenje kablova (jednom ili objema rukama istovremeno)

- Podizanje bučica ili povlačenje kablova u savijenom položaju (sjedeći ili stojeći)

Eto ti nekoliko vjezbica, iskombinujes i imas dobar trening. Moj savjet nemoj vise od 15-16 serija nikada radit jednu misicnu skupinu. Ako bas moras, 20 neka bude plafon. Sve ove vjezbe imas na internetu objasnjenje.

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 05 jun 2014, 23:36

slika

Koja je razlika kad je ovako malo klupa kosa na nekih 75 stepeni naspram kad je 90? Tj uspravna.
Kad je malo nakosena dosta vise mogu dignuti i odradit bez problema nego kad nije.

I hvala za vjezbe te za propadanja

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 05 jun 2014, 23:36

GameFKS je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:Hajde mi objasni sta to nije tako? Sta ti to kreatin daje a sta oduzima? Dovodi vodu u misice, logicno da nece dovodit vodu kad ga ne unosis. Daje malo snage (malo) logicno da nece davat snage kad prestanes radit. Sta nije jasno i u cemu je toliki problem oko kreatina? Ja ga licno ne pijem radi snage, za to postoje pre-workout suplementi ako ti je neophodno, vec radi toga sto je potreban mom organizmu jer ga ono samo ne prozivodi onoliko koliko se trosi uslijed intenzivnih treninga. Ne vidim ni dalje nikakav problem. Al covjeka dusa boli, toliko foruma, toliko upucenih ljudi, toliko takmicara, i ljudi dodju ovdje i ibrete se oko kreatina,aminokiselina,proteina...
kakav problem ? Sta je tebi majke ti ? Sta sam ti reko da mi pises gorski vijenac koji ti je **** ? **** te i kreatin nisam ni reko pola stvari sto si se ti upalio, reko aam da je meni to smece i da se mogu dobro rez postic i bez tog bacanja para

Ma ne druze, ovdje dodju momci koji hoce da uzmu kreatin, i pojavi se moralaca koji pisu protiv kreatina a ne znaju sta je to onda momci odustanu od svoje nakane. Svako ziv bi rekao ti nemoj to da je stetno nismo zivotinje. A razmisljao sam da mozda i ti razmisljas da koristis, pa da izadjem u susret i pomognem kolko mogu za to i sluzi forum ali ti si to shvatio kao napad. Ja se tebi izvinjavam, ziv bio.

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 05 jun 2014, 23:41

A_d_0 je napisao/la:
GameFKS je napisao/la:

Ma ne druze, ovdje dodju momci koji hoce da uzmu kreatin, i pojavi se moralaca koji pisu protiv kreatina a ne znaju sta je to onda momci odustanu od svoje nakane. Svako ziv bi rekao ti nemoj to da je stetno nismo zivotinje. A razmisljao sam da mozda i ti razmisljas da koristis, pa da izadjem u susret i pomognem kolko mogu za to i sluzi forum ali ti si to shvatio kao napad. Ja se tebi izvinjavam, ziv bio.
Lijepo sam bio napisao da sam koristio mjesec dana i da mi nije nista "pomoglo" i napisao sam da sam ima slucajeva drugova koji su zavrsavalo u bolnici dok su uzimali to nisam ja izmislio. Nisam nigdje reko da je to steroid , al sad nikad ne bih vise uzeo nego bi radije trenirao na suho i korisio protein poslije i polako napredovao

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 05 jun 2014, 23:42

soxx je napisao/la:slika
Koja je razlika kad je ovako malo klupa kosa na nekih 75 stepeni naspram kad je 90? Tj uspravna.
Kad je malo nakosena dosta vise mogu dignuti i odradit bez problema nego kad nije.
ima, mora biti 90 stepeni jer onda bolje pogodi mišić ..
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 05 jun 2014, 23:45

@gamefks
Nisam to procitao mora da sam preskocio. Ja ne mogu vjerovati da je prijatelj zavrsio u bolnici, ja ga pijem preko pola godine 2-3 gr prije i poslije treninga i nista ne osjecam, samo unosim dovoljno vode i sa a i bez njega. Ali dobro, covjek je mozda imao problema sa zdravljem u tom periodu. Ziv bio.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 05 jun 2014, 23:49

soxx je napisao/la:slika

I hvala za vjezbe te za propadanja
Kad radis prednje rame ne treba biti 90 stepeni. Kad radis zadnje treba.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 05 jun 2014, 23:49

Koliko je kardia dovoljno kada si na masi? Ne vjerujem da ga treba izbaciti skroz. Cisto recimo trcanje, koliko? Taman malo da okrenemo temu dok vas nisu banovali redom. :mrgreen:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

A_d_0
Kontakt:

Post Postao/la A_d_0 » 05 jun 2014, 23:52

Rooney88 je napisao/la:Koliko je kardia dovoljno kada si na masi? Ne vjerujem da ga treba izbaciti skroz. Cisto recimo trcanje, koliko? Taman malo da okrenemo temu dok vas nisu banovali redom. :mrgreen:
Bas jutros citam, barem jedan sedmicno od 30 minuta.

GameFKS
Kontakt:

Post Postao/la GameFKS » 05 jun 2014, 23:53

A_d_0 je napisao/la:@gamefks
Nisam to procitao mora da sam preskocio. Ja ne mogu vjerovati da je prijatelj zavrsio u bolnici, ja ga pijem preko pola godine 2-3 gr prije i poslije treninga i nista ne osjecam, samo unosim dovoljno vode i sa a i bez njega. Ali dobro, covjek je mozda imao problema sa zdravljem u tom periodu. Ziv bio.
Otišlo mu na bubrege sad jel sta mimo toga pio ne znam al znam da ne na tome bio, ziv i ti meni bio

Odgovori

Natrag na “Fitness & Bodybuilding”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.