lupus je napisao/la:Dolazi vam jedan mladi ali strasan zadnji vezni igrac iz Srbije,igrao za OFK Beograd.
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
nasri na klupu ? a jao
- pravnik1981
- Kontakt:
???lupus je napisao/la:Dolazi vam jedan mladi ali strasan zadnji vezni igrac iz Srbije,igrao za OFK Beograd.
pravnik1981 je napisao/la:???lupus je napisao/la:Dolazi vam jedan mladi ali strasan zadnji vezni igrac iz Srbije,igrao za OFK Beograd.
Da nije Osmanagic,ali on nije zadnji vezni.
Osmanagiž više nije toliko mlad igrač, a ovaj štos se spominje je pravo mlad igrač.amypitar je napisao/la:pravnik1981 je napisao/la:???lupus je napisao/la:Dolazi vam jedan mladi ali strasan zadnji vezni igrac iz Srbije,igrao za OFK Beograd.
Da nije Osmanagic,ali on nije zadnji vezni.
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Ma dok se ne potpise ne zanima me treba ovaj treba onaj dolazi ovaj dolazi onaj 
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
U Sarajevu se prije nego sto mu je istekao ugovor,špekulisalo da Osmanagic treba da pređe u Velez.E sad koliko ima istine, vidjecemo vrlo brzo.Navodno ga trazi i Sloboda.
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Lijepe vijesti iz Burse
http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... Itemid=628
Jos da nam ulete da platimo dio ovog 250,000km za pomocni - bili bi na konju.
http://www.fkvelez.ba/index.php?option= ... Itemid=628
Jos da nam ulete da platimo dio ovog 250,000km za pomocni - bili bi na konju.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
- RockyMaivia
- Kontakt:
NOVO POJACANJE VELEZA,KAO GROM IZ VEDRA BRAZILA:
Aferim momcino,Rusiocu,majstore!!!Hvala Mrkva!!!
StarMo nije skutorija...
- Crveni_1922
rodjak je napisao/la:Blizu potpis je i najbolji igrac tima iz Kavadarca(R. Makedonija)defazivni vezni Vasil Paradajizovski,a pregovara se i se dvojicom Japanaca, Domu Koshaka i Zdapi Koyama.Koshaka i Koyama igraju u istom timu i veliki su prijatelji, Koshaka je izraziti napadac onako naoko robustan i koji zabija iz najmanje prilike,i ima veoma jak sut, dok Koyama je golman i koji je dosta visok a koji brani sve zivo,i samo rijetki su ubacivali loptu u njegovu mrezu.NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Brato ja sam cuo bizovac ili mohunacshaman7 je napisao/la:Grahovac iz borca pred potpisom![]()
![]()
![]()
FORZA CRVENI
Ja sam ipak cuo drugacije i da se radi o potpuno drugom Japancu pod imenom Nakitumiyashi
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Nermin Niksic u RTM, Fokus.
1:04:50 od prilike diskusija se okrece ka Velezu.
[youtube][/youtube]
Forza Velez!
1:04:50 od prilike diskusija se okrece ka Velezu.
[youtube][/youtube]
Forza Velez!
Zadnja izmjena: MostaracVelezovac, dana/u 06 jun 2014, 01:15, ukupno mijenjano 1 put.
Vjerujte mi da je osmanagic novi igrac veleza, isto ko i hulk
Kont'o sam da je ova tačka dnevnog reda prošla, i da smo se okrenuli nekim ozbiljnijim temama.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Hahahahaha, evo zavrseno. Ali ozbiljno, na temi sarajeva isto spominju da bi ovamo trebao, upade ovaj 'lupus' sa veznim igracem sto dolazi, ja bi volio iskreno ali eto
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Po pitanju pojacanja vjerujem samo zvanicnoj stranici Veleza. Kad oni objave da je tako onda je tako. A ko god da dodje od igraca Feja ga je doveo, a ako Feja kaze da valja - onda valja. Ja ovom tipu vjerujem 100%.
No sekirli.
No sekirli.
Vizija, volja , snaga , disciplina ....LOZA... RIBARENJE ... to smo mi ! Mnogo hvala za video drugMostaracVelezovac je napisao/la:Nermin Niksic u RTM, Fokus.
1:04:50 od prilike diskusija se okrece ka Velezu.![]()
[youtube][/youtube]
Forza Velez!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
MostaracVelezovac je napisao/la:Po pitanju pojacanja vjerujem samo zvanicnoj stranici Veleza. Kad oni objave da je tako onda je tako. A ko god da dodje od igraca Feja ga je doveo, a ako Feja kaze da valja - onda valja. Ja ovom tipu vjerujem 100%.
No sekirli.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- pravnik1981
- Kontakt:
Mogli smo iz Burse nekog dovest...ako nista na posudbu...ajde upravo dogovori nesto 
Po Avazovom Sportu vama se crno pise,po njima ode vam pola ekipe( ali sve su im ovo špekulacije
).
Dino Hajdrevic po njima treba u Bursu.Hebibovic ima ponude iz inostranstva i domacih klubovi.Mezic ide u Norvesku.Ostrakovic kao ima ponudu vani.
I kao na kraju kao bice šteta,razoriti ekipu Jusufbegovica koja je zarila i palila bh terenima bla,bla..
Dino Hajdrevic po njima treba u Bursu.Hebibovic ima ponude iz inostranstva i domacih klubovi.Mezic ide u Norvesku.Ostrakovic kao ima ponudu vani.
I kao na kraju kao bice šteta,razoriti ekipu Jusufbegovica koja je zarila i palila bh terenima bla,bla..
Ozbiljne su im informacije nemoj pitat.amypitar je napisao/la:Po Avazovom Sportu vama se crno pise,po njima ode vam pola ekipe( ali sve su im ovo špekulacije).
Neko izvali prije par dana da će Barbarez trenirati Slobodu i oni odma na portalu na naslovnu stavili.
Informacije su im blago rečeno rekla-kazala!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.