Facebook (pitanja, problemi...)

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

Kada bi vi birali u ŠBBKBB scenariju, izabrali bi:

Seve
59
36%
Jelena
106
64%

Ukupno glasova: 165

IlProfessore
Kontakt:

Re: Facebook (pitanja, problemi...)

Post Postao/la IlProfessore » 05 jun 2014, 23:04

Evo u ovim trenucima me analno siluje fejsbuk sa svojim retardiranim chatom, jel' se ikome to još dešava?
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 05 jun 2014, 23:06

Jes dobar osjecaj kad vidis da forumasi imaju isti problem ko i ti, odma lakne nekako :njanjanja:
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 05 jun 2014, 23:12

IlProfessore je napisao/la:Evo u ovim trenucima me analno siluje fejsbuk sa svojim retardiranim chatom, jel' se ikome to još dešava?
svima :kafa:

Hattrick123
Kontakt:

Post Postao/la Hattrick123 » 06 jun 2014, 11:56

e raja vec nekoliko puta u zadnjih mjesec dana mi izbacuje ovo:

"Vaš e-mail nije ispravan
Your email, .............., is invalid. Enter a valid email so you don't miss important notifications about your account and updates from your friends.
Novi e-mail:......................... Azurirati e-mail
Ako mislite da ste ovu poruku dobili greškom, molimo ponovo potvrdite Vaš trenutni e-mail."

U pocetku sam mislio da je nesto do fb ali evo sad sam online i izbaci mi samo ovo, pa da li znaci da je neko drugi usao na profil i da li preko maila koji ja koristim ili preko nekog drugog? da ne bude zabune samo jedan mail ja koristim tj nisao dodao jos jedan sto ima kao mogucnost.
FORZA MILAN

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 06 jun 2014, 15:34

Holaaa :D cinim prijatelju uslugu pa ako ste voljni "pomoci" bio bih zahvalan.... pokrenuo je jednu stranicu pa ako moze lajk (ovo sam uvijek mrzio kad neko napise :/)
https://www.facebook.com/tehnonewz?fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false;

Hvala unaprijed...
I dont have a singnature:(
Can i have yours?

Cautinho
Kontakt:

Re: Odg: Facebook (pitanja, problemi...)

Post Postao/la Cautinho » 07 jun 2014, 20:34

ceze je napisao/la:Gledaj Cautinha što je počeo piti pa nabacio Walkera na avatar. :mrgreen:
Ja sam počeo pit kad sam vas upoznao,a Walker je samo predmet divljenja.
Keep walking.

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Facebook (pitanja, problemi...)

Post Postao/la JoseMourinho » 08 jun 2014, 01:53

Hattrick123 je napisao/la:e raja vec nekoliko puta u zadnjih mjesec dana mi izbacuje ovo:

"Vaš e-mail nije ispravan
Your email, .............., is invalid. Enter a valid email so you don't miss important notifications about your account and updates from your friends.
Novi e-mail:......................... Azurirati e-mail
Ako mislite da ste ovu poruku dobili greškom, molimo ponovo potvrdite Vaš trenutni e-mail."

U pocetku sam mislio da je nesto do fb ali evo sad sam online i izbaci mi samo ovo, pa da li znaci da je neko drugi usao na profil i da li preko maila koji ja koristim ili preko nekog drugog? da ne bude zabune samo jedan mail ja koristim tj nisao dodao jos jedan sto ima kao mogucnost.
skeniraj komp antivirusom može ono go.vno bit da me ubiješ ne mogu mu se sjetit imena, uglavnom da ti provale pass i šifru ko hack nekakav , pa kad ukucas njima javi bar mislim ;) a možda i fb sigurnost neka iako meni nikad to nije bilo...

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 09 jun 2014, 23:37

kako nekog blokirati na chatu? :mrgreen:

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 09 jun 2014, 23:39

Opcije odes na chatu u donjem desnom uglu, advanced settings i turn on chat for only some friends ..razumes? :)

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 09 jun 2014, 23:41

InatSilanBosanski je napisao/la:Opcije odes na chatu u donjem desnom uglu, advanced settings i turn on chat for only some friends ..razumes? :)
Hvala ti puno , skontao sam :mrgreen:

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 11 jun 2014, 20:29

slika

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 11 jun 2014, 20:40

Bosniacum Lilium je napisao/la:
IronMany je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la: znam dosta likova lovatora koji tu vise i redovno i kakve djevojke vodaju. Jedan od njih mi je ekstra mega giga bliska familija. Eto samo sto mi nije brat rodjeni. U Sarajevu ako malo vise imas, nista posebno, auto 20 hiljada. Brato moj, poyeba ti pola grada :kralj:
Ne mozes uporediti nekog ko je sam zaradio svoj novac i nekog kome je babo zaradio novac. Ta usporedba ne ide nikako!

I ne mozes porediti ljude koji trose 100 km za noc sa likom koji tek onako spicka za jedan party 10.000 dolara.
Ama bolan nemoj me uciti moralnim lekcijama, kad ja te poznajem momke i kad nisu prolili ni kap znoja, hajd sad :salut:
PatrickBateman je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la: znam dosta likova lovatora koji tu vise i redovno i kakve djevojke vodaju. Jedan od njih mi je ekstra mega giga bliska familija. Eto samo sto mi nije brat rodjeni. U Sarajevu ako malo vise imas, nista posebno, auto 20 hiljada. Brato moj, poyeba ti pola grada :kralj:
Ma znam i ja. Isto je to, ovdje ili vani, samo se standard mijenja, negdje je potrebno sjebat za noc milje, a negdje stoju dvije.

Redovno se dovezes autom da te svi vide, narucis brod, i cekas. They come flyiiiiing baby :mrgreen:
normalno, to ima svuda, pa i u bogatijim zemljama. Svuda je to isto. Samo sto vani trebas potrositi 1500€ pa da ti pocnu prilaziti :mrgreen:

Mada mi se svidja vani sto djevojke dole prilaze i kad nisi u separeu i kad ne cuclas neka skupa pica, samo su zeljne :njanjanja: i otvorene su kad je rijec o :beba:
kralj :lol: :mrgreen:
[youtube][/youtube]
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 11 jun 2014, 21:00

pregledaj ostale njegove klipove, ja kad sam prvi put gledao... oplako :urnebes:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 11 jun 2014, 21:01

Bosniacum Lilium je napisao/la:pregledaj ostale njegove klipove, ja kad sam prvi put gledao... oplako :urnebes:
pregledao sam sve njegove klipve, najjaci su mu oni kad je rekao staroj da se drogira, da ima dijete i kad je glumio hitmana
bukvalno sam plakao od smijeha dok sam gledao :rol: :rol: :rol: :rol:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 12 jun 2014, 06:30

ona je bomba :opaopa: :bih: mala voli Arsenal :urnebes:

https://www.facebook.com/mirnesa.kustura?fref=nf" onclick="window.open(this.href);return false;

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 12 jun 2014, 21:42

Jel imate vi problema ovih dana sa FB? Udje mi i loada cijelo vrijeme al nikad da napuni. Nesto prikaze al da otvori chat i ostalo sve normalno, nece.

IronMany
Kontakt:

Post Postao/la IronMany » 12 jun 2014, 21:54

soxx je napisao/la:Jel imate vi problema ovih dana sa FB? Udje mi i loada cijelo vrijeme al nikad da napuni. Nesto prikaze al da otvori chat i ostalo sve normalno, nece.
Ja kad ne razbi komp radi toga. I sad evo nece da ucita. Ucitava ko da je ne p'jan.
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 13 jun 2014, 06:18

fkt nesto poludi ima neko vrijeme, hoce, pa nece...

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 13 jun 2014, 06:47

https://www.facebook.com/selma.spahic12 ... riends_tab" onclick="window.open(this.href);return false;

tribalhardcore
Kontakt:

Post Postao/la tribalhardcore » 13 jun 2014, 12:36

na fb nista novo
opet steka :kafa:
Bosno moja, cija li si sada boli li te danas vise nego prije tko to misli da te ima
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []