Facebook (pitanja, problemi...)
Moderator/ica: insider
- IlProfessore
- Kontakt:
Re: Facebook (pitanja, problemi...)
Evo u ovim trenucima me analno siluje fejsbuk sa svojim retardiranim chatom, jel' se ikome to još dešava?
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
Jes dobar osjecaj kad vidis da forumasi imaju isti problem ko i ti, odma lakne nekako 
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
svimaIlProfessore je napisao/la:Evo u ovim trenucima me analno siluje fejsbuk sa svojim retardiranim chatom, jel' se ikome to još dešava?
-
Hattrick123
- Kontakt:
e raja vec nekoliko puta u zadnjih mjesec dana mi izbacuje ovo:
"Vaš e-mail nije ispravan
Your email, .............., is invalid. Enter a valid email so you don't miss important notifications about your account and updates from your friends.
Novi e-mail:......................... Azurirati e-mail
Ako mislite da ste ovu poruku dobili greškom, molimo ponovo potvrdite Vaš trenutni e-mail."
U pocetku sam mislio da je nesto do fb ali evo sad sam online i izbaci mi samo ovo, pa da li znaci da je neko drugi usao na profil i da li preko maila koji ja koristim ili preko nekog drugog? da ne bude zabune samo jedan mail ja koristim tj nisao dodao jos jedan sto ima kao mogucnost.
Your email, .............., is invalid. Enter a valid email so you don't miss important notifications about your account and updates from your friends.
Ako mislite da ste ovu poruku dobili greškom, molimo ponovo potvrdite Vaš trenutni e-mail."
U pocetku sam mislio da je nesto do fb ali evo sad sam online i izbaci mi samo ovo, pa da li znaci da je neko drugi usao na profil i da li preko maila koji ja koristim ili preko nekog drugog? da ne bude zabune samo jedan mail ja koristim tj nisao dodao jos jedan sto ima kao mogucnost.
FORZA MILAN
- fanatic1991
- Kontakt:
Holaaa
cinim prijatelju uslugu pa ako ste voljni "pomoci" bio bih zahvalan.... pokrenuo je jednu stranicu pa ako moze lajk (ovo sam uvijek mrzio kad neko napise :/)
https://www.facebook.com/tehnonewz?fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false;
Hvala unaprijed...
https://www.facebook.com/tehnonewz?fref=ts" onclick="window.open(this.href);return false;
Hvala unaprijed...
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: Facebook (pitanja, problemi...)
Ja sam počeo pit kad sam vas upoznao,a Walker je samo predmet divljenja.ceze je napisao/la:Gledaj Cautinha što je počeo piti pa nabacio Walkera na avatar.
Keep walking.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Facebook (pitanja, problemi...)
skeniraj komp antivirusom može ono go.vno bit da me ubiješ ne mogu mu se sjetit imena, uglavnom da ti provale pass i šifru ko hack nekakav , pa kad ukucas njima javi bar mislimHattrick123 je napisao/la:e raja vec nekoliko puta u zadnjih mjesec dana mi izbacuje ovo:
- tuzlak1987
- Kontakt:
kako nekog blokirati na chatu? 
-
InatSilanBosanski
- Kontakt:
Opcije odes na chatu u donjem desnom uglu, advanced settings i turn on chat for only some friends ..razumes? 
- tuzlak1987
- Kontakt:
Hvala ti puno , skontao samInatSilanBosanski je napisao/la:Opcije odes na chatu u donjem desnom uglu, advanced settings i turn on chat for only some friends ..razumes?
kraljBosniacum Lilium je napisao/la:Ama bolan nemoj me uciti moralnim lekcijama, kad ja te poznajem momke i kad nisu prolili ni kap znoja, hajd sadIronMany je napisao/la:Ne mozes uporediti nekog ko je sam zaradio svoj novac i nekog kome je babo zaradio novac. Ta usporedba ne ide nikako!Bosniacum Lilium je napisao/la: znam dosta likova lovatora koji tu vise i redovno i kakve djevojke vodaju. Jedan od njih mi je ekstra mega giga bliska familija. Eto samo sto mi nije brat rodjeni. U Sarajevu ako malo vise imas, nista posebno, auto 20 hiljada. Brato moj, poyeba ti pola grada
I ne mozes porediti ljude koji trose 100 km za noc sa likom koji tek onako spicka za jedan party 10.000 dolara.
normalno, to ima svuda, pa i u bogatijim zemljama. Svuda je to isto. Samo sto vani trebas potrositi 1500€ pa da ti pocnu prilazitiPatrickBateman je napisao/la:Ma znam i ja. Isto je to, ovdje ili vani, samo se standard mijenja, negdje je potrebno sjebat za noc milje, a negdje stoju dvije.Bosniacum Lilium je napisao/la: znam dosta likova lovatora koji tu vise i redovno i kakve djevojke vodaju. Jedan od njih mi je ekstra mega giga bliska familija. Eto samo sto mi nije brat rodjeni. U Sarajevu ako malo vise imas, nista posebno, auto 20 hiljada. Brato moj, poyeba ti pola grada
Redovno se dovezes autom da te svi vide, narucis brod, i cekas. They come flyiiiiing baby![]()
Mada mi se svidja vani sto djevojke dole prilaze i kad nisi u separeu i kad ne cuclas neka skupa pica, samo su zeljnei otvorene su kad je rijec o
[youtube][/youtube]
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
pregledaj ostale njegove klipove, ja kad sam prvi put gledao... oplako 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
pregledao sam sve njegove klipve, najjaci su mu oni kad je rekao staroj da se drogira, da ima dijete i kad je glumio hitmanaBosniacum Lilium je napisao/la:pregledaj ostale njegove klipove, ja kad sam prvi put gledao... oplako
bukvalno sam plakao od smijeha dok sam gledao
15.10.2013.
ona je bomba
mala voli Arsenal
https://www.facebook.com/mirnesa.kustura?fref=nf" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/mirnesa.kustura?fref=nf" onclick="window.open(this.href);return false;
Jel imate vi problema ovih dana sa FB? Udje mi i loada cijelo vrijeme al nikad da napuni. Nesto prikaze al da otvori chat i ostalo sve normalno, nece.
Ja kad ne razbi komp radi toga. I sad evo nece da ucita. Ucitava ko da je ne p'jan.soxx je napisao/la:Jel imate vi problema ovih dana sa FB? Udje mi i loada cijelo vrijeme al nikad da napuni. Nesto prikaze al da otvori chat i ostalo sve normalno, nece.
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!
fkt nesto poludi ima neko vrijeme, hoce, pa nece...
https://www.facebook.com/selma.spahic12 ... riends_tab" onclick="window.open(this.href);return false;
-
tribalhardcore
- Kontakt:
na fb nista novo
opet steka
opet steka
Bosno moja, cija li si sada boli li te danas vise nego prije tko to misli da te ima
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.