Dirk je napisao/la:

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Dirk je napisao/la:
ahahaaha rubrika "vjerovali ili ne " ja nemogu da vjerujemMirza_Hordas je napisao/la:Dirk je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
s kimdoci je napisao/la:Utakmica se igra sutra u Donjem Vakufu u 14:30!
to ti je blizu bugojnog...nezz jel prije ili poslije dodje al je vrlo blizu....a sto tekma nije na jaklicu??? teren nevalja aa??junuz23 je napisao/la:a gdje dodje donji vakuf, mislim nikad nisam tamo bio pa ako neko zna kuda se ide uopste
Ma teren nije u Bog zna kojem stanju mislim moze se igrat al isto tako se cuva travnjak za nastavak sezone! To su jedni od razloga sto se igra u Donjem Vakufu !sarajlija89 je napisao/la:to ti je blizu bugojnog...nezz jel prije ili poslije dodje al je vrlo blizu....a sto tekma nije na jaklicu??? teren nevalja aa??junuz23 je napisao/la:a gdje dodje donji vakuf, mislim nikad nisam tamo bio pa ako neko zna kuda se ide uopste
Geografija znaci NULA ...junuz23 je napisao/la:a gdje dodje donji vakuf, mislim nikad nisam tamo bio pa ako neko zna kuda se ide uopste
On je manijak zapalit ce vasjunuz23 je napisao/la:Ma znam da je negdje oko travnika ali sve u svemu hvala moj stole...Mogli smo i tebe povesti a
E moj junuze, sta sam ja toga prosao dok ti jos nisi bio ni punoljetan ..junuz23 je napisao/la:Ma znam da je negdje oko travnika ali sve u svemu hvala moj stole...Mogli smo i tebe povesti a
Stole iz Bora je napisao/la:
Geografija znaci NULA ...![]()
Sarajevo - Vitez - Travnik - Komar (to je onaj visinski prevoj) - Donji Vakuf - Bugojno
Znaci ides prema Zenici, skrenes na lasvanskoj petlji desno, poslije podvoznjaka lijevo i onda samo prati cestu i nigdje ne skreci. Doci ces do Viteza pa ces opet nastaviti cestom. Poslije Viteza ti ide Travnik kroz koji samo prodjes i opet ides samo magistralom bez skretanja. Prodjes Turbe (malo mjesto), prodjes skretanje za Vlasic (usput) pa onda ide Komar i kad se spustis sa Komara sljedece mjesto (sa semaforom) je Donji Vakuf. E tu stanes i trazis stadion ili teren ..
http://fksinfo.com/np-1025-Remi_na_teko ... Vakufu.htmbordo_momak je napisao/la: kad je ovo bilo???? i sta bi sa iskrom danas
bolje bi partije prikazao da igra u vrhu napada sa škorom ali haj eto možda hare iznenadi dobrom igrom na hadžićevom mjestusarajlija89 je napisao/la:jbt bez hadzije u tuzli![]()
...al eto ima handzic lijevo
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, UltraSa46 i 37 gostiju.