Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Ajkula Ajkunic : " Pokusaj griza Sea je najveca greska koju sam ikad napravila"MP8 je napisao/la:
Seo i na pecanju stekne mnogo prijatelja.
Upravo tako, to sam i prije pisao..opasno je njega staviti u ulogu stopera, napusta poziciju, i ponekad bespotrebno uklizava..na lijevoj strani kad ispadne nije toliko opasno kao kad ispadne sa pozicije centralnog stopera.Goalgetter je napisao/la:Seo prelako u nekim situacijama ispada, sto je pokazao i u Schalkeu. Uz to jos je previse agresivan, i rizicno ulazi u duele, za mene mac sa dvije ostrice, i nisam za njega na poziciji stopera. Radije ga protiv Argentinaca na poziciju lijevog beka.
Bosniacum Lilium je napisao/la:
![]()
![]()
new tab
reci to Cannavaru - 176cmClaus je napisao/la:Pored svega, Seo nema ni visinu za stopera. Nadoknađuje to borbenošću, ali to nije dovoljno za štopera. Pogotovo jer smo ranjivi kod prekida. Tehnički nije dovoljno jak za zadnjeg veznog, mada na toj poziciji više nije u opticaju jer smo dobili Bešića. Njegova prirodna pozicija je LB i s tim više ne treba eksperimentisati.
U duelu sa Argentinom,ne zna se ko je lošiji sa prekidima tako da u prvoj utakmici to nema veze.Claus je napisao/la:Pored svega, Seo nema ni visinu za stopera. Nadoknađuje to borbenošću, ali to nije dovoljno za štopera. Pogotovo jer smo ranjivi kod prekida. Tehnički nije dovoljno jak za zadnjeg veznog, mada na toj poziciji više nije u opticaju jer smo dobili Bešića. Njegova prirodna pozicija je LB i s tim više ne treba eksperimentisati.
+1pinoglavi je napisao/la:
U duelu sa Argentinom,ne zna se ko je lošiji sa prekidima tako da u prvoj utakmici to nema veze.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.