Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
Igrao sam i ja igre nekad, od skoro početka gaminga, mislim da sam prestao tamo 2008, ali još uvijek ponekad imam želju za nekim od zanimljivijih naslova.
Najbolja strategija je bila Age of Empires, u to vrijeme kad se pojavila sa nenadmašnom grafikom i svime ostalim je revoluciju napravila.
Drugi dio po kritikima još bolji, za mene neuporedivo gori.
Prva ozbiljnija pucačina je bio Quake, nije mi se sviđao, ali Unreal tournament je unio nešto dotad neviđeno.
Najbolja konzola svih vremena je Nintendo 64, kakve igre i kakva grafika za to vrijeme.
Formula 1 na toj konzoli bi se mogla i danas glatko igrati, a njen Super Mario je ubjedljivo i najbolja igra svih vremena.
Bilo je tu još odličnih naslova tipa Fifa...
Need for speed nema konkurenciju, kao ni Call of duty u svom žanru.
Dobro jeste Medal of Honor bio dobar, ali je puno bolji bio CoD i sa svakim nastavkom sve više ubijao Medal.
Dalje u tim Fpsovima Wolfenstein je bio nendamašno dobar, do pojave Far cry koji ostaje za sva vremena.
Max Payne također odlična prva 2, dok Half life nikad nisam mogao smisliti.
Prince of Persia je također serijal za čistu desetku, svaki nastavak donosi nešto novo.
Čega još da se sjetim?
Tomb raider dobar, FEAR isto tako, Gears of war
Desperados odlična western strategija, kao i Company of heroes,
dodao bih još tu stari Dungeon siege.
Nećemo zaboraviti ni GTA serijal, znamo da je to van svake konkurencije,
a ona stara Mafia igra sa najboljom pričom ikada, uživanje.
Najbolja strategija je bila Age of Empires, u to vrijeme kad se pojavila sa nenadmašnom grafikom i svime ostalim je revoluciju napravila.
Drugi dio po kritikima još bolji, za mene neuporedivo gori.
Prva ozbiljnija pucačina je bio Quake, nije mi se sviđao, ali Unreal tournament je unio nešto dotad neviđeno.
Najbolja konzola svih vremena je Nintendo 64, kakve igre i kakva grafika za to vrijeme.
Formula 1 na toj konzoli bi se mogla i danas glatko igrati, a njen Super Mario je ubjedljivo i najbolja igra svih vremena.
Bilo je tu još odličnih naslova tipa Fifa...
Need for speed nema konkurenciju, kao ni Call of duty u svom žanru.
Dobro jeste Medal of Honor bio dobar, ali je puno bolji bio CoD i sa svakim nastavkom sve više ubijao Medal.
Dalje u tim Fpsovima Wolfenstein je bio nendamašno dobar, do pojave Far cry koji ostaje za sva vremena.
Max Payne također odlična prva 2, dok Half life nikad nisam mogao smisliti.
Prince of Persia je također serijal za čistu desetku, svaki nastavak donosi nešto novo.
Čega još da se sjetim?

Tomb raider dobar, FEAR isto tako, Gears of war
Desperados odlična western strategija, kao i Company of heroes,
dodao bih još tu stari Dungeon siege.
Nećemo zaboraviti ni GTA serijal, znamo da je to van svake konkurencije,
a ona stara Mafia igra sa najboljom pričom ikada, uživanje.
Sniper Elite 2 free na steamu.
Isti postupak kao i za BF 3 na Originu.
@ajskjub jel East ili West ?
Ja sam level 21 na westu ali ne igram previse, cekam da rijesim skolu pa onda cu da ganjam level 30 i ranked

Ja sam level 21 na westu ali ne igram previse, cekam da rijesim skolu pa onda cu da ganjam level 30 i ranked

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
noob 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Ponos Torina
- Kontakt:
Otelo je napisao/la:Sniper Elite 2 free na steamu.
Ja sam level 21 na westu ali ne igram previse, cekam da rijesim skolu pa onda cu da ganjam level 30 i ranked![]()
Sniper Elite 2 je na free ali samo u naredna 24 sata da se izigras,tj da je testiras i to je to... nemoj siriti dezinformacije

inace na steam imate na free Ghost Recon Phantoms

Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 04 jun 2014, 21:42, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
http://www.hcl.hr/vijesti-sniper-elite- ... 64-17.html" onclick="window.open(this.href);return false;

- Ponos Torina
- Kontakt:
Meni sad banner ogroman bio na steam 24 H Free lol

Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 04 jun 2014, 21:50, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Free je 24h i ko je u tom razdoblju "kupi" ostaje u njegovom vlasnistvu zauvijek.Ponos Torina je napisao/la:Meni sad banner ogroman bio na steam 24 H Free lol![]()
![]()
Nesto kao Originov "On The House" gdje imas odredjenu igru besplatno jedno vrijeme i svi koji je uzmu za vrijeme tog vremena dobivaju je u trajno vlasnistvo.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Imal jos neko ovdje da ima traume od bjezanja u Prince of Persia: Warrior Within? 

Nikom nije svejedno kad pocne ona muzikaDonnie Darko je napisao/la:Imal jos neko ovdje da ima traume od bjezanja u Prince of Persia: Warrior Within?

- Ponos Torina
- Kontakt:
ne ne na originu je Battlefield Free bio do odredjenog datuma za downlaod i to je to ko je skinuo igru u njegovom je vlasnistvu a ko nije moze da se slika....A sto se tice steama kad daju ponudu na 1-2-3 dana da se moze igra skinuti i probati za taj vremenski period i onda ako je kupis tvoja je normalno,ako ne onda ces igrati al u ku.cu

Ni u jednom slucaju nisi morao da skines igru skroz nego samo da je dodas u libraryPonos Torina je napisao/la:ne ne na originu je Battlefield Free bio do odredjenog datuma za downlaod i to je to ko je skinuo igru u njegovom je vlasnistvu a ko nije moze da se slika....A sto se tice steama kad daju ponudu na 1-2-3 dana da se moze igra skinuti i probati za taj vremenski period i onda ako je kupis tvoja je normalno,ako ne onda ces igrati al u ku.cu![]()
![]()
![]()

Nakon toga ona prolazi u tvoje trajno vlasnistvo.
Sto se tice SE 2 igra je tvoja zauvijek ako je dodas do odredjenog trenutka
http://prntscr.com/3ptsyv" onclick="window.open(this.href);return false;

- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
skines igricu i tvoja je, ili je dodas u games library, to je to, nikakva kupovina, to je sto se tice ove akcije za sniper elite, a izgleda da ce biti jos ovakvih akcija jer se i origin ukljucio pa i oni znaju ponuditi svoje igre dzabaluke, eto neki dan bijase bf3 besplatanPonos Torina je napisao/la:ne ne na originu je Battlefield Free bio do odredjenog datuma za downlaod i to je to ko je skinuo igru u njegovom je vlasnistvu a ko nije moze da se slika....A sto se tice steama kad daju ponudu na 1-2-3 dana da se moze igra skinuti i probati za taj vremenski period i onda ako je kupis tvoja je normalno,ako ne onda ces igrati al u ku.cu![]()
![]()
![]()
a druge su one akcije preko vikenda da ih isprobas
SniperElite v2 odlican 

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
kakav ce tek onda biti Sniper Elite 3miki_92 je napisao/la:SniperElite v2 odlican

Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!

[youtube][/youtube]

Nego, dajte Steam username da vas nabacim na listu prijatelja. Možemo nešto i odigrati zajedno. Moj je revanbh.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
Igras li day z hehe da bacimo zajednorevan je napisao/la:Nego, dajte Steam username da vas nabacim na listu prijatelja. Možemo nešto i odigrati zajedno. Moj je revanbh.
Samo jedan klub Velež Mostar
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Shategabri, StevieG8 i 4 gosta.