Navijaci..
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Najbolji navijači na svijetu su ...?
prejak koreo zuricha..

- Mirza_Hordas
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
evo najboljih navijača

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
[youtube][/youtube]
Wir tragen den Adler im Herzen! Forza SGE // Ultras Frankfurt 1997
ovo je rec navijac
[youtube][/youtube]

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
basel @ xamax:

- Nordkurve_Mg
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
zurich @ sion:

- rob do bagro
- Kontakt:
Sukob pristalica Bilbao-a i Anderlechta
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Nordkurve_Mg
- Kontakt:
@steve-o evo tacno sta nam se desilo...
Zvanicno pismo UMG! koje napisano 2008 al eto samo da se zna sta je bilo....malo je prevod glup al et...
(I) raspuštanje skupine Ultras Mönchengladbach!
Jučer, on Mar 20, 2008, grupa je Ultras Mönchengladbach službeno raspušten.
To je žalosna stvarnost i danas, i želimo objasniti na ovaj način kao i činjenica što se moglo dogoditi.
U večernjim satima nakon što kući utakmicu protiv FC St. Pauli je uspio tri nepoznate mlade ljude koji ulaze u naš prostor zastave na stadionu.
Tamo su ukrali, između ostalog, naš dom igra ograda zastavu.
Dakle, jezgra grupe UMG (crvena) bez borbe (/ crveni) u ruke (crveni) zakleti neprijatelj (dobiti / crveno).
Za nas, ograda, zastava (crveni) je centar grupiranja (/ crven): Sastaju se iza zastava, čovjek (crvena) brani zastave (crvena), to je središte skupina predstavlja izvan i iza zakletvom hrpa našu crno-bijelo zelene boje predstavljaju.
Stoga je neshvatljivo za nas to stajati iza još jednom to ime, koji je sada u rukama (crvena) neprijatelj (/ je crveno).
Ovaj korak je bio za nas, naravno, vrlo teško, ali od vlastite slike o sebi, na žalost, neminovan!
Mi pokušavamo sada do kraja sezone ostavio pronaći novi način za Ultra pokret u Mönchengladbach. Od labav skup ljudi koji su u gotovo 5 godina, postaju prijatelji i da nije (crvena) zakleti neprijatelj uništiti (/ može biti crveno).
Mi ćemo vidjeti što će se dogoditi u narednih tjedana u stadion - nego potporu u starom obliku je u očima našim trenutno ne mislim na žalost.
Mi ne želimo napustiti scenu i posada na cjedilu, ali to jednostavno nije moguće ići dalje kao da se ništa nije dogodilo. Nadamo se za razumijevanje cijele krivulje bitterest trenucima UMG!
Mi se zahvaliti svim opet jigsaw komada koji su bili dio nečega cjelini, koja je identificirala Möchengladbach Ultras!
(crvena) bitka je izgubljen, ali je cijeli rat je daleko od toga! (/ crveni)
Auf gehts u Derby tjedna! (/ I)
Nije šteta.
Zvanicno pismo UMG! koje napisano 2008 al eto samo da se zna sta je bilo....malo je prevod glup al et...
To je žalosna stvarnost i danas, i želimo objasniti na ovaj način kao i činjenica što se moglo dogoditi.
U večernjim satima nakon što kući utakmicu protiv FC St. Pauli je uspio tri nepoznate mlade ljude koji ulaze u naš prostor zastave na stadionu.
Dakle, jezgra grupe UMG (crvena) bez borbe (/ crveni) u ruke (crveni) zakleti neprijatelj (dobiti / crveno).
Za nas, ograda, zastava (crveni) je centar grupiranja (/ crven): Sastaju se iza zastava, čovjek (crvena) brani zastave (crvena), to je središte skupina predstavlja izvan i iza zakletvom hrpa našu crno-bijelo zelene boje predstavljaju.
Stoga je neshvatljivo za nas to stajati iza još jednom to ime, koji je sada u rukama (crvena) neprijatelj (/ je crveno).
Ovaj korak je bio za nas, naravno, vrlo teško, ali od vlastite slike o sebi, na žalost, neminovan!
Mi pokušavamo sada do kraja sezone ostavio pronaći novi način za Ultra pokret u Mönchengladbach. Od labav skup ljudi koji su u gotovo 5 godina, postaju prijatelji i da nije (crvena) zakleti neprijatelj uništiti (/ može biti crveno).
Mi ćemo vidjeti što će se dogoditi u narednih tjedana u stadion - nego potporu u starom obliku je u očima našim trenutno ne mislim na žalost.
Mi ne želimo napustiti scenu i posada na cjedilu, ali to jednostavno nije moguće ići dalje kao da se ništa nije dogodilo. Nadamo se za razumijevanje cijele krivulje bitterest trenucima UMG!
Mi se zahvaliti svim opet jigsaw komada koji su bili dio nečega cjelini, koja je identificirala Möchengladbach Ultras!
Nije šteta.
procitao sam to pismo na jednom drugome forumu. moram reci da mi je malo cudno da su cuvali svoje glavne transove na stadionu, to ih je i kostalo!Nordkurve_Mg je napisao/la:@steve-o evo tacno sta nam se desilo...
Nije šteta.
Austriji iz Beča dvije tekme bez publike i 20.000 eura zbog ulasaka navijača na utakmici protiv Atl. Bilbaoa 

Manchester City Football Club!
Je su l ibili neki neredi na tekmi u Twenteu,Twente-Werder,jutros sam u novinama nesta procitao ali je slabo napisano o tom incidentu vise je akcenat stavljen na utakmicu na San Mamesu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Re: Koreografije - tribina
Valjda smo u "Međunarodnom fudbalu" pa zato slabo slika Manijaka
El Madrigal čak i prazan izgleda kao koreografija. Starija je slika, bez nadogradjene tribine.

El Madrigal čak i prazan izgleda kao koreografija. Starija je slika, bez nadogradjene tribine.

Manchester City Football Club!
Re: Koreografije - tribina
imas koliko hoces stadiona na taj fazon..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
young boys @ basel:

basel @ st.gallen:

basel @ st.gallen:
bezveze pjesma, al prejak video, vidi se ko je bio gazda u veltins areni

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
- rob do bagro
- Kontakt:
Romanija u Atini

Juventusovi tifozi u Amsterdamu

Juventusovi tifozi u Amsterdamu

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Olympiacos fans
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
× Plava krv ispod koze ×
romanisti nisu mogli ispunit sektor od 2.500 mjesta u atini..
- Alen Škoro
- Kontakt:
Steve-o,imali kakvih desavanja trenutno na Otoku? 

NON MOLLARE MAI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.