Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Konačno gledamo pravog Nadala, kojeg niko ne može pobijediti na šljaci ako mu uslovi pogoduju. Spektakularno finale je zagarantovano. Lako moguće da će Novak ponovo kući praznih ruku, iako sam siguran da Rafael ne može odigrati ovakav meč protiv matchupa koji mu ne odgovara. 
ma ništa...ocekivao sam neki otpor škota i zanimljiviji meč, ali ovo je bilo šamaranje na brzinu
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Sve je to super, al' onda skontaš da je lik izgubio jedan jedini meč (i to povrijeđen) u 10 godina na RG-u, bolje se osjeća na ovoj šljaci nego u vlastitom krevetu.
Ja sam bio apsolutni zagovornik Fedexa,ali Nadal mi je nekako u zadnje vrijeme 
Kad Nadala pocnu masat trofeji neko drugi ce ti bitBABADZO je napisao/la:Ja sam bio apsolutni zagovornik Fedexa,ali Nadal mi je nekako u zadnje vrijeme
Mala skola tenisa za nedoraslog protivnika...zanimljivo je gledati ove duele u kojima protivnik ishod meca prepusti Nadalovoj ofanzivnoj igri
S obzirom na "matchup" probleme sa Novakom mislim da je autsajder u finalu ali svaku gresku protivnika ce sigurno iskoristiti,kao i na prethodna 2 RG-a protiv istog protivnika.
S obzirom na "matchup" probleme sa Novakom mislim da je autsajder u finalu ali svaku gresku protivnika ce sigurno iskoristiti,kao i na prethodna 2 RG-a protiv istog protivnika.
darker10 je napisao/la:Kad Nadala pocnu masat trofeji neko drugi ce ti bitBABADZO je napisao/la:Ja sam bio apsolutni zagovornik Fedexa,ali Nadal mi je nekako u zadnje vrijeme
Na koga pare staviti u nedjelju 
Kakva partija Nadala. :O
Brutalan forhend
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Brutalan forhend
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
-
Golubovic77
- Kontakt:
Ovo je Noletova sezona 
-
samosarajvo
- Kontakt:
Kakva partija, kakvi forehandi
Servis dosta doba.Sve je bilo po taman.
Sa ovakvom partijom Nadala i vremenskim uslovima Rafa je dosta blizi pobjedi u nedelju.
Eh sad posto u nedelju najavljuju nesto hladnije vrijeme to bi mogao biti problem.
Kiše ko kiše se ne bojim jer se po njoj nece igrati, samo jedna sugestija Tonija sa tribina je dovoljna da se mec prekine dok ne prestane padati
ali opet cak ni Toni nije dovoljno jak da prekine meč po suhom ali hladnom vremenu
U jednu ruku bi volio da bude hladnije cisto da srušimo mit kako Nadal Novaka moze pobjediti samo kad je sunčano.
Sa ovakvom partijom Nadala i vremenskim uslovima Rafa je dosta blizi pobjedi u nedelju.
Eh sad posto u nedelju najavljuju nesto hladnije vrijeme to bi mogao biti problem.
Kiše ko kiše se ne bojim jer se po njoj nece igrati, samo jedna sugestija Tonija sa tribina je dovoljna da se mec prekine dok ne prestane padati
- EmirSioux89
- Kontakt:
100% sam ubjeđen da Rafa osvaja i ove godine RG.Prelijepa igra, forhend, servis, kretanje sve je bilo na mjestu.Toliko lijepih poena sam vidio danas, jednostavno uživanje.Sad se čeka Nedjelja i naravno pobjeda Nadala.
Vamos Rafa!
Vamos Rafa!
Manchester United!
Sunday - 6/8/2014 3:00 PM
1.83 Rafael Nadal (ESP)
1.95 Novak Djokovic (SRB)
Veoma zanimljivo. Prvi put da je na Novaka koeficijent manji od 2 u susretima sa Nadalom na zemlji.
1.83 Rafael Nadal (ESP)
1.95 Novak Djokovic (SRB)
Veoma zanimljivo. Prvi put da je na Novaka koeficijent manji od 2 u susretima sa Nadalom na zemlji.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- legenda reala
- Kontakt:
Đoković-Nadal 80% : 20% 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
ovo danas je bilo bolno gledati.
- BeyKopites
- Kontakt:
Ma nek i Đoković postane igrač sa TGS, zaslužio je definitivno...
Idemo Nole

Idemo Nole
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.