FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

amypitar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la amypitar » 06 jun 2014, 18:04

Ide vikend,znaci nista prije utorka. :roll:

r3m1
Kontakt:

Post Postao/la r3m1 » 06 jun 2014, 18:07

slika

Matooooooo Đađaloooooo :D
Biti srcem vezan, u tome leži snaga

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 06 jun 2014, 18:13

joj mate jes mtiozan :D

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 06 jun 2014, 18:19

Ostani Mato djece ti!
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 06 jun 2014, 18:31

Ostani Mato Jajca ti! (mislim na grad u kojem je rođen) :D

:pray: :pray:
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 06 jun 2014, 18:46

Vec sad me fascinira uprava na celu sa Dinom i Ibrakom, a ako Dzadzalo ostane :tokralju:
4.10.2009.

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 06 jun 2014, 18:56

Ostani Mato :!:
Ti si opet šampion !

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 06 jun 2014, 21:57

Ma ostaje Džadžalo ko što gledam :D
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 07 jun 2014, 09:27

Evo danasnjeg Oslobodjenja

http://www.dodaj.rs/f/3M/aG/bsj9Vd7/oslobodjenje.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 07 jun 2014, 11:07

hilmo je napisao/la:Evo danasnjeg Oslobodjenja

http://www.dodaj.rs/f/3M/aG/bsj9Vd7/oslobodjenje.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Kad sve ovo pročitam i vidim ko vam je došao, meni se čini da čete biti slabiji nego prošlu sezonu a izgleda da se Zrinjski najviše pojačava.

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 07 jun 2014, 11:10

JosipBukal je napisao/la:

Kad sve ovo pročitam i vidim ko vam je došao, meni se čini da čete biti slabiji nego prošlu sezonu a izgleda da se Zrinjski najviše pojačava.
Po cemu slabiji ?

Travancic - Osmanagic - Tadejevic , nemaju svi skupa 20 nastupa za Sarajevo , ni jedan odlazak ce nece osjetiti. ;)

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 07 jun 2014, 11:17

aS_Roma je napisao/la:

Po cemu slabiji ?

Travancic - Osmanagic - Tadejevic , nemaju svi skupa 20 nastupa za Sarajevo , ni jedan odlazak ce nece osjetiti. ;)
Pusti budalu...

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 07 jun 2014, 11:21

aS_Roma je napisao/la:

Po cemu slabiji ?

Koliko sam ja upratio idu vam i Delač, Jajalo i Trivunović a pojačanja su prilično tanka.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 07 jun 2014, 11:23

sta ti znas kakva su nasa pojacanja?
mladi reprezentativac makedonije i najbolji stoper lige je slabo jel? Slab ko i Krste :D
ovaj iz Olimpije to ne znam, koliko znam i kako kazu iz slovenije jako zahvalan i dobar igrac

mato nigdje nije otisao
Vule se oprostio tu imamo tatomirovica i ovog makedonca
duljevic je među tri najbolja mlada igraca lige i jedno od najboljih krila u ligi
ševko je strasan BECK-UP napadac :)

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 07 jun 2014, 11:26

Jedini hendikep je odlazak Jajala , mada jos frajer nije nigdje otisao, svaki ostali igrac od ovih se moze nadoknaditi.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 07 jun 2014, 11:28

aS_Roma je napisao/la:Jedini hendikep je odlazak Jajala , mada jos frajer nije nigdje otisao, svaki ostali igrac od ovih se moze nadoknaditi.
bandovic i onako je skinuo delaca sa gola, vuletu smo doveli perspektivnu zamjenu, visocijeg i brzeg igraca, a dupovac je sezonu iskusniji...
napad smo pojacali sa ševkom, vezn pojacali sa ovim iz olipije i sa duljevicem... mato ako ode sigurno ce se dovesti jos jedan vezni al kako vidim, mato suti :D i neka, nigdje mu nece biti kao ovdje :D

JosipBukal
Kontakt:

Post Postao/la JosipBukal » 07 jun 2014, 11:28

rammstein je napisao/la:sta ti znas kakva su nasa pojacanja?
mladi reprezentativac makedonije i najbolji stoper lige je slabo jel? Slab ko i Krste :D
ovaj iz Olimpije to ne znam, koliko znam i kako kazu iz slovenije jako zahvalan i dobar igrac

mato nigdje nije otisao
Vule se oprostio tu imamo tatomirovica i ovog makedonca
duljevic je među tri najbolja mlada igraca lige i jedno od najboljih krila u ligi
ševko je strasan BECK-UP napadac :)
Zaboravio sam na Duljevića. On je stvarno dobar ali je Velikovski kad je dolazio bio puno poznatiji nego ovaj sad Makedonac.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 07 jun 2014, 11:30

aS_Roma je napisao/la:Jedini hendikep je odlazak Jajala , mada jos frajer nije nigdje otisao, svaki ostali igrac od ovih se moze nadoknaditi.
Rano je za analizu bilo cega jos se nije ni zakuhalo vezano za dolaske i odlaske u bilo kojoj ekipi, po meni je sarajevo tu negdje kao sto je i bilo bez obzira na par odalzaka i dolazaka, na stranu ocekivanja navijaca Zelje da budete slabi ili vasih da budete jos jaci u odnosu na proslu sezonu.Istina postoji mogucnost jer vremena ima... Da bi imalo smisla dovoditi treba prvo prodati nekoga jer ne moze se samo trositi bez obzira na Tanove pare jer i on gleda profit sto je i normalno.
Uostalom kod nas kada bi doveo sve najbolje igrace na svim pozicijama iz komplet lige u jednu ekipu nije garant uspjeha van svake pameti ali tako je.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 07 jun 2014, 11:34

Sad ce ova ekipa biti dosta uigranija , bolja atmosfera u ekipi i sve ostalo ..

Dodat ovdje Ševku Okića jos + sigurno jos novih pojacanja bit ce ovo jaca ekipa 3 puta nego prosle sezone

slika

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 07 jun 2014, 11:35

pile87 je napisao/la:
Rano je za analizu bilo cega jos se nije ni zakuhalo vezano za dolaske i odlaske u bilo kojoj ekipi, po meni je sarajevo tu negdje kao sto je i bilo bez obzira na par odalzaka i dolazaka, na stranu ocekivanja navijaca Zelje da budete slabi ili vasih da budete jos jaci u odnosu na proslu sezonu.Istina postoji mogucnost jer vremena ima... Da bi imalo smisla dovoditi treba prvo prodati nekoga jer ne moze se samo trositi bez obzira na Tanove pare jer i on gleda profit sto je i normalno.
Uostalom kod nas kada bi doveo sve najbolje igrace na svim pozicijama iz komplet lige u jednu ekipu nije garant uspjeha van svake pameti ali tako je.
ne, nece se niko prodavati jer da smo htjeli mogli smo za dupovca i cimirota uzeti pare velike.. ali je cilj da se ekipa pojaca i uigra pa da se sljedece sezone pokusa uci u grupnu fazu nekog takmicenja

Ekipa ni u teoriji ne moze biti slabija nego prije jer odlazak travancica, tadejevica i sl. igraca nije nikakav gubitak osim sto smo olaksali platnu listu :)
i da, ovo nije kraj prelaznog roka ni blizu, jos se ganjaju neka prvjerena imena :) samo lagano

as roma@ nemoj brate ni da pomisljas duljevic.puric :D zna se ko igra :D

prodavati necemo nikoga osim ako ne dodje neka enormna ponuda...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bajroni, BordoAhbab, DoktorXabaras, Fouzi1, Google [Bot], johntravolta123, rimljanin90, trunks1946 i 74 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []